"Zavo" a pus mana pe Maciuca! S-a distrat in club cu barbatul care vrea sa-i cumpere vila. Dupa o prima runda de "negocieri" la o cafenea, Oana Zavoranu si Michael Maciuca au iesit impreuna intr-un club din Capitala, unde s-au comportat ca doi indragostiti. Desi au evitat sa se sarute, "Zavo" si noua ei achizitie s-au tinut toata seara in brate si au dansat pana spre dimineata, cand ea l-a condus acasa, dezvaluie Cancan.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Cum a socat Tila Tequila intr-o emisiune in direct: lectie de masturbare si mimat orgasmul. Este cunoscuta pentru aparitiile si gesturile ei lipsite de orice urma de decenta. Insa, la ultima aparitie televizata, l-a socat pana si pe prezentatorul Howard Stern, deloc strain de tot ce inseamna indecenta. Zis si facut. Initial, bruneta si-a bagat mana intre picioare si a mimat orgasmul chiar pe canapeaua emisiunii, citim pe stirileprotv.ro.

Irinel s-a distrat in club cu sosia Monicai. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Columbeanu vineri seara, in Clubul Office din Mamaia, in compania unei brunete, a carei varsta nu sare de 25 de ani. Cei prezenti si-au dat coate, caci asemanarea dintre ea si Monica Columbeanu era socanta. Iri si noua cucerire au stat toata seara la masa, discutand de zor. In tot acest timp, micuta Irina se afla la hotel, cu bona.

Dragos, fiul deputatului Ion Dumitru, si-a comandat girafa impaiata! Dupa ce in urma cu o saptamana a intrat in Tribunalul Dambovita cu un pistol la brau, Dragos Dumitru, fiul deputatului PDL Ion Dumitru, revine in atentia publicului. Conform Realitatea TV, el a fost dat in judecata de o firma din Namibia, careia i-ar fi ramas dator dupa o vanatoare de lux organizata in 2009. Dragos Dumitru a impuscat mai multe animale, si-a comandat o girafa impaiata, scrumiere din copita de zebra si alte trofee pentru care ar fi trebuit sa plateasca 40.000 de euro, scrie Libertatea.ro.

Pepe s-a dat la Madalina Secuianu! A ademenit-o in patul lui si a pus-o sa ii faca masaj!Asa cum a facut in fiecare emisiune, Pepe a ademenit una dintre concurente si a facut-o sa vorbeasca din suflet, aceasta stiind ca orice camera de luat vederi este oprita. Pepe a vrut sa stie care sunt sentimentele reale ale Madalinei Secuianu si a ispitit-o in camera lui. "Fa-mi si mie un masaj ca sunt obosit! Dar treci peste mine! Sa inteleg ca de mine nu ti-a placut de nu m-ai luat in vizor?", si-a incercat Pepe norocul, scrie Cancan.

"Coco Chanel a fost spion al nazistilor. Ii ura pe evrei" Coco Chanel, pe numele ei adevarat Gabrielle Bonheur, a fost unul dintre cei mai mari creatori de moda din istorie. Ea a ramas, pentru femeile din lumea intreaga, un adevarat simbol: cel al femeii libere. Insa, dupa Al Doilea Razboi Mondial viata ei a luat o noua turnura si a fost acuzata de colaborare cu nazistii. Jurnalistul Hal Vaughn povesteste, in cartea "Sleeping With the Enemy: Coco Chanel's Secret War", ca faimoasa creatoare ii ura pe evrei si se iubea cu un agent nazist, scrie Click.

Beatrice Tican si-a expus zonele intime. In timpul prezentarii de moda de la Mamaia, Beatrice Tican a defilat intr-o tinuta sexy, de marinar. Frumoasa bruneta a aratat, spre incantarea barbatilor din public, mai multe decat si-ar fi dorit, lenjeria alunecandu- i si expunandu-si astfel zonele intime, scrie Libertatea.ro