Fetelor, v-am prins! Romanita se rujeaza in telefon! Oglinda, oglinjoara, cine-i mai frumoasa din tara? Vedetele sunt disperate sa arate bine, indiferent daca sunt la piata, la plimbare, in masina sau la terasa, iar noi le-am surprins in public cu oglinda intr-o mana si cu rujul in cealalta. Joi, caldura mare, gradina de vara de la Hilton. Ferita de arsita, dar nu si de paparazzi, Romanita Iovan se relaxa cu o bautura racoritoare, in compania unor prietene. Cu o silueta impecabila la cei 47 de ani ai sai, creatoarea de moda a reusit sa starneasca multe invidii in lumea mondena, evident in randul femeilor, dar sa atraga, in schimb, priviri admirative din partea barbatilor. Integral in Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Hackerul care a spart conturile VIP-urilor a fost prins, ieri, de politisti: "Am vrut sa fiu si eu vedeta". "Am vrut sa fiu si eu vedeta", asta a spus hackerul vedetelor, supranumit "Micul Fum", cand a fost prins, ieri, de procurorii DIICOT. Barbatul a spart conturile de mail ale unor vedete si a facut publice discutiile private ale acestora. Conform unor surse judiciare, hackerul, care a fost ridicat ieri din casa sa din comuna aradeana Paulis, nu a opus rezistenta si le-a spus oamenilor legii ca stia ca va fi prins. "Am vrut sa fiu si eu vedeta", a spus "Micul Fum", pe numele sau adevarat Marcel Lehel Lazar, de 40 de ani. Barbatul, care a lucrat ca taximetrist, este momentan somer, dar vecinii au numai vorbe bune despre el. "E om serios, are nevasta si o fetita de 6 ani, dar nu poti sa stii ce a fost in mintea lui. A venit cineva de la Bucuresti si l-a luat. Asa am aflat si noi ce-a facut", ne-a povestit un vecin. Lazar locuieste intr-o casa modesta impreuna cu familia sa, anunta Libertatea.

Anna Lesko a fost mereu cu Irinel. Telenovela lui Irinel Columbeanu, care a scandalizat o natie intreaga, continua. Cu Anna Lesko pe post de personaj principal, insa. Si asta pentru ca, recent, o barfa care se raspandeste rapid printre cunoscutii cantaretei, risca sa arunce in aer inclusiv povestile frumoase ale fostei casnicii dintre Iri si Monica. Se pare ca, desi relatia dintre cantareata si afacerist se incheiase atunci cand a aparut in peisajul columbean Monica Gabor, Anna Lesko a fost, in permanenta, prezenta in viata lui Iri, scrie Click.

Alina Puscas umbla cu biblioteca dupa ea! Face lectura chiar si la piscina. Zilele trecute paparazzii revistei Spy au fotografiat-o pe Alina la o piscina din zona Floreasca. Actrita principala din telenovela "Narcisa salbatica" a peferat sa fie singura-singurica la piscina tocmai pentru a se putea relaxa in voie. Pe tot parcursul zilei Alina a facut baie, a stat la plaja si a citit. Desi a atras privirile tuturor barbatilor din zona, Puscas nu a schitat nici cel mai mic gest, fiind preocupata cu lecturarea cartii pe care o adusese cu ea, relateaza Cancan.

Crudu si-a aratat fundul pe barcuta. Daniela Crudu si sora ei, Ana Maria, au petrecut o vacanta de vis in Italia, unde e stabilita mama lor. Fetele n-au ratat nici un obiectiv turistic, au facut shopping, s-au plimbat, au stat la soare si, mai mult, Daniela a iesit in larg cu un catamaran. Se pare ca bruneta s-a cam plictisit de banana gonflabila, pe care n-o rata ori de cate ori mergea la mare, la Mamaia. Sporturile nautice o vor ajuta pe Cruduta sa scape si de kilogramele in plus, mai ales ca vedeta s-a abtinut de la delicatese, consumand aproape zilnic fructe de mare, cu putine calorii, anunta Click.

Mariana Moculescu mai tare ca Sandra Brown. Iata povestea pierderii virginitatii! Mariana Moculescu este cunoscuta pentru nenumaratele scandaluri in care a fost implicata cu fostii ei iubiti, dar si pentru limbajul ei extrem de explicit. Si, pentru ca toata lumea sa-i cunoasca povestea vietii, fosta sotie a lui Horia Moculescu, cu care are o fiica, Nidia, s-a hotarat sa scrie o carte. Dar, pana la aparitia ei pe piata, Mariana dezvaluie un pasaj incitant din carte, acela in care povesteste despre dezvirginarea ei, intr-o exprimare colorata, informeaza Libertatea.

Andreea Mantea e salbatica in pat! "Am facut sex in public si imi place sa nu port lenjerie intima!" Iepurasul Playboy este mandra de felul cum arata si ii place sa iti puna trupul in evidenta ori de cate ori are ocazia. "Nu stiu daca as mai poza intr-o revista pentru barbati, dar nu se stie niciodata.", le-a transmis Mantea curiosilor. Vedeta Kanal D nu poarta lenjerie intima si este innebunita sa doarma in pijama. "Trebuie sa dezamagesc barbatii. Eu nu port lenjerie sexy. Seara imi place sa dorm in pijamalutele mele pufoase.", a marturisit Andreea, scrie Cancan.

Nicoleta Luciu, nastere de 200 de milioane! Nicoleta Luciu urmeaza sa nasca zilele acestea, fiind insarcinata in luna a saptea cu tripleti, doi baieti si o fetita. Micutii vor fi adusi pe lume intr-o clinica privata de lux din capitala, moft pentru care Nicoleta si iubitul ei, Zsolt Csergo, ar trebui sa scoata din buzunar circa 200 de milioane de lei vechi. Frumoasa Nicoleta Luciu si iubitul sau Zsolt Csergo numara zilele pana cand vor deveni parinti pentru a doua oara. Bruneta petrece 99% din timp in pat, in incercarea de a amana cat mai mult sorocul, pentru ca micutii sa se poata dezvolta suficient de mult. Nicoleta si Zsolt au ales ca tripletii sa vina pe lume intr-o clinica de lux din capitala, Regina Maria, aceeasi unde solista Andra a adus pe lume un baietel. Integral in Click.