Uite cum se relaxeaza fetele de pe Vaporul Iubirii la Spa! Vezi cat sunt de sexy si cum tanjesc dupa masaj. Finalistele de pe Vaporul Iubirii au primit niste vouchere din partea lui Pepe si au profitat din plin de timpul liber de care au beneficiat. Au mers la Spa si s-au lasat pe mana profesionistilor. Rose Marie, Adelina Pestritu si Madalina Secuianu au mers la masaj si la jacuzzi pentru cateva clipe de "magie". Fetele au ramas in costume de baie si s-au desfatat cu serviciile primite. Rose Marie si-a facut de cap singura in jacuzzi, in timp ce Madalina si Adelina s-au bucurat de un masaj facut ca la carte, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Tonciu si Sanziana au facut 20.000 de euro cu sanii si fundul. Fericite ca le-a ocolit criza, manechinele autohtone isi freaca palmele de bucurie si isi numara incasarile in penultimul weekend de vara. Ca si anul trecut, cele mai dorite pe podium au fost Sanziana Buruiana si Andreea Tonciu, urmate de mulatra Laurette si nastrusnica Daniela Crudu. Ce-i drept, le-a ajutat si faptul ca Bianca Dragusanu a fost cam ocupata cu filmarile la "Burlacita" (Antena 1), lasandu-le, astfel, calea mai libera. Fetele sunt solicitate mai ales la prezentarile din cluburi sau la cele organizate langa piscine, iar asta pentru ca formele lor sexy atrag clientii ca un magnet. Cu sanii imensi, naturali, Sanziana a reusit sa bifeze aproximativ 50 de prezentari de moda, suma stransa la final de vara fiind de 20.000 de euro, adica aproape un miliard de lei vechi. Si prietena Tonciu, desi are silicoane, se bucura de acelasi succes si a avut aceleasi incasari ca si Sanzi. Fetele au mers la: emisiuni TV, prezentari de moda in cazinouri, cluburi, la piscine, terase si la evenimente private, anunta Click.

Cristina Siscanu are fundul bombat si e... meseriasa! Cristina Siscanu s-a tot plimbat cu proaspatul ei sot, Madalin Ionescu, iar acum cei doi au revenit acasa. Daca din vacanta frumoasa bruneta a tot postat poze pe internet, nu s-a oprit nici dupa ce a ajuns acasa. Imbracata cu un maiou alb si cu o pereche de pantaloni scurti, Cristina Siscanu s-a lasat fotografiata in ipostaze sexy in curtea casei sale. Daca pana acum eram impresionati de sanii apetisanti ai brunetei asistente tv, acum sotia lui Madalin Ionescu vrea sa ne arate ca are si un fund sexy. Iar pentru ca nu doar aspectul fizic conteaza, proaspata sotie s-a pozat si in timp ce trebaluia prin casa, intrand in rolul unui adevarat mester, informeaza Libertatea.

Andreea Mantea, sexy in apa! Uite ce sani imensi are! Vedeta de la Kanal D a postat pe pagina de Facebook o fotografie in care apare intr-o ipostaza mai mult decat sexy, cu sanii aproape la vedere. Mama Natura a binecuvantat-o pe Andreea Mantea cu un bust generos, iar vedeta nu se sfieste sa le arate si fanilor asa minunatie. Andreea Mantea apare intr-un costum de baie, cu un sutien roz care aproape ca cedeaza sub presiunea sanilor imensi, scrie Cancan.

Luciu se uita la filmele cu ea facand sex. Ce face o gravida cu tripleti 24 de ore in pat? Asta ne-am intrebat si noi si am aflat raspunsurile din anturajul Nicoletei Luciu. Pe langa alte activitati relaxante, actrita se uita zilnic, cu nostalgie, la scenele de sex din telenovela in care "se tavalea" cu Lucian Viziru. Cei mai asteptati bebelusi din showbiz pot veni pe lume dintr-o clipa in alta. Mamica-eroina Nicoleta Luciu are deja burtica de sapte luni, iar greul abia de acum incolo incepe. Sfatuita de medici sa nu faca nici un pic de efort, actrita sta tot timpul in pat ca sa amane cat mai mult sorocul, iar micutii sa ia suficient in greutate. Asadar, ce optiuni ar fi pentru ca timpul sa treaca mai usor, iar mamica sa nu sufere de plictiseala? Click! a aflat programul Nicoletei, care include numai activitati de concediu. Dimineata, bruneta este servita cu un mic dejun consistent si sanatos, din care nu lipsesc fructele, lactate si sucul proaspat stors, dupa care se ocupa, cat poate, de Zsolt Junior, anunta Click.

Ce "hot" e romanca Crystal Crown! Crystal Crown e nascuta pe 6 octombrie 1984 si a debutat in industria pentru adulti in 2006.Frumoasa romanca are 1, 63 metri inaltime, 48 kg, parul vopsit rosu si ochii verzi. Povestea numelui ei de scena este simpla: "Mi-am dorit sa transpun ceva din atmosfera de basm a povestilor cu printese, asa ca mi-am ales o Coroana de Cristal. Poate e chiar coroana purtata de Alba ca Zapada, de ce nu? Astept si eu sa vina Printul meu intr-o buna zi...". Crystal Crown apare si pe site-ul unei agentii de escorte cu sedii la Londra si la Budapesta, fiind cunoscatoare a trei limbi de circulatie internationala: engleza, franceza, italiana, informeaza Libertatea.

Si vedetele umbla neingrijite! Uite cum le-am prins pe Ramona Gabor si Corina Danila! Scoase ca din cutie cand apar la emisiuni televizate, in videoclipuri sau in fotografii profesioniste, multe dintre vedete "uita" sa aiba grija de aspectul fizic atunci cand ies pe strada. Fie ca apar cu pedichiura nefacuta, cu parul nespalat sau prost coafat, cu pete de transpiratie sau cu pantofii prafuiti, VIP-urile merita taxate pentru aceste proaste obiceiuri, nedemne pentru statutul lor de persoane publice si deci modele pentru fanii lor. Spy a facut topul celor mai neingrijite vedete autohtone, scrie Cancan.