Maria Dinulescu, show cu "iepurasi"! A pipait doua femei pe fund. Dezinvolta, Maria Dinulescu a facut o noua demonstratie de totala lipsa de inhibitii, recent, la o petrecere tematica. Incantata de primirea hostesselor sexy costumate in "iepurasi", actrita a demarat o adevarata harjoneala. Gesturile ei indraznete au starnit amuzamentul fetelor, care au intrat rapid in jocul ei. La aparitia fotoreporterului CANCAN, spiritele s-au incins si Maria le-a intors pe cele patru "iepurase" cu fata catre perete si s-a fotografiat pipaindu-le pe doua dintre ele pe fund. Tinerele nu s-au suparat, ci dimpotriva, le-a placut atat de mult incat au repetat scenariul cu Andreea Mantea, o alta vedeta prezenta la eveniment. De data asta nu le-a iesit la fel de bine, insa nu pentru ca nu aveau ele chef de harjoneala, ci pentru ca Andreea nu a demonstrat suficient talent actoricesc, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Brianna Caradja, fara sutien la plaja cu barbati goi. Brianna Caradja a facut senzatie zilele trecute pe litoral! Printesa si-a facut aparitia pe plaja de la nudisti, din Eforie, insotita de trei barbati. Nonconformista vedeta nu a avut nici o jena sa-si afiseze sanii trecuti de prima tinerete si s-a bronzat fara sutien. Click! a surprins-o, in exclusivitate. Prin vene ii curge sange albastru, insa nu tine cont de eticheta. Brianna Caradja are un corp exceptional la cei 50 de ani ai sai si nu se sfieste sa si-l arate in toata splendoarea. Fotoreporterii Click! au surprins-o, pentru prima oara, pe plaja la nudisti, in timp ce se bronza in compania a trei barbati misteriosi. "Eu de obicei merg in Vama Veche, dar acum am preferat sa ma duc in Eforie, pentru ca in aceasta perioada acolo sunt foarte multe spectacole. Este adevarat, am fost la nudisti, pentru ca plaja normala era mult prea aglomerata si imputita. La nudisti sunt mai putini oameni, poti respira", a declarat Brianna pentru Click.

Sensual isi pune silicoane XXL! Vrea sa o surclaseze pe Oana, fata cu cei mai mari sani naturali. Sensuala si-a facut un obicei ca la cateva luni sa mai schimbe ceva din aspectul exterior, iar acum pare ca a venit randul silicoanelor. Blonda si-a marit sanii la inceputul acestui an, insa acum are de gand sa mai umble putin la dimensiuni. Ea vrea sa aiba "inaintarea" ceva mai eficienta decat a Oanei, fata cu cei mai mari sani naturali, pe care Cancan a prezentat-o in exclusivitate. Astfel, la scurt timp dupa ce a intrat in cabinetul doctorului estetician, iubita lui Nicu Maharu a vazut niste mostre si le-a luat in mana. Le-a cantarit atent si l-a intrebat pe medic daca exista si mai mari. "Ma bate gandul sa-mi fac sanii mai mari, dar nu am luat inca o decizie finala. Cert este ca sunt tentata", a declarat Simona Sensual, pipaind pungile-minune, informeaza Cancan.

Raluca Sandu, pipaita pe plaja. Raluca Sandu are weekendurile aglomerate, asa ca a cautat o modalitate de a se relaxa macar in ultima zi a saptamanii, duminica. Si a gasit-o. Dupa ce-si dedica diminetile de vineri si de sambata afacerilor, dupa-amiezele fetitei ei, Simona, iar noptile le petrece in club, cu prietenii apropiati, duminica bruneta se reface, de obicei, cu ajutorul masajului. Nu intr-un salon, ci chiar pe plaja. Un tanar priceput ii maseaza fiecare particica a corpului, iar dupa o ora, cand se ridica de pe sezlong, fiica bossului FRF e din nou plina de energie si gata sa inceapa o noua saptamana de munca, scrie Libertatea.

Zavo si Pepe, maraton sexual dupa divort. Dupa sapte ani de dragoste nebuna si juraminte desarte, Oana si Pepe s-au separat, dar telenovela cu ei continua. La capitolul amor, fiecare si-a incercat "norocul" pe unde a putut si cu cine a stiut. Desi Zavo a recunoscut ca e "fu..cioasa", iar Pepe a confirmat ca ii plac aventurile, amandoi spera sa-si gaseasca sufletul pereche. S-au iubit enorm, au trait o poveste pasionala, iar sfarsitul relatiei lor a socat pe toata lumea. Dupa divortul oficial de pe 16 iunie, a urmat un razboi pe toate planurile, dar si o intrecere la capitolul sex, de parca fiecare ar fi incercat sa demonstreze ca e cel mai tare din parcare. Zavo a iesit la vanatoare inca de cand era casatorita cu Pepe, ea avand o relatie cu politicianul Tudor Ionescu, zis si Tudy, anunta Click.

Bianca Dragusanu: "Nu sunt frumoasa! Sunt o femeie cu sex-appeal, inteligenta, care stie ce vrea". Bianca Dragusanu l-a surprins pe Claudiu, unul dintre concurentii la Burlacita, atunci cand i-a marturisit ca ea nu se considera o femeie frumoasa. Cei doi au mers la plaja si apoi s-au racorit in mare, moment prielnic pentru ca roscata sa-si faca o caracterizare care s-o puna foarte bine in valoare. "Nu sunt complexata. Nu cred despre mine ca sunt suficient de frumoasa. Eu sunt o femeie cu sex-appeal, inteligenta, care a ajuns unde e pentru ca a stiut ce vrea. Sunt constienta ca si ambalajul asta m-a ajutat. Cunosc atatea femei frumoase, incat nu pot sa spun ca eu sunt frumoasa. Frumusetea este trecatoare. Nu am spus ca-s urata", i-a spus Bianca lui Claudiu, informeaza Cancan.