Imagini virale pe internet cu o nuntă în Israel, în plină pandemie de coronavirus. În ciuda faptului că este plină epidemie de coronavirus, un cuplu din Israel s-a căsătorit și a ținut o petrecere în aer liber. Deși s-au impus niște restricții clare pe teritoriu, cuplul nu a anulat evenimentul. Imaginile cu oamenii dansând prin balcoane și într-o grădină au devenit virale pe internet, relatează Știrile Protv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Întreaga colecţie de manuscrise de la Marea Moartă a unui muzeu din SUA s-a dovedit a fi falsă. Toate cele 16 fragmente aflate în custodia Muzeului Bibliei din Washington s-au dovedit a fi false. Descoperirea manuscriselor de la Marea Moartă la jumătatea secolului trecut a permis oamenilor de ştiinţă să înţeleagă mult mai bine secta esenienilor, autorii acestor texte; dar şi să identifice una dintre cele mai complete texte antice ale unor cărţi biblice, potrivit Descoperă

Un misterios cerc din oase de mamut, vechi de 25.000 de ani, a fost descoperit în Rusia. Structura enigmatică a fost ridicată acum 25.000 de ani, din rămășițele a cel puțin 60 de mamuți, și pare să fi fost prea mare ca să fi servit drept locuință, susțin arheologii. Cu mult înainte de confortul locuințelor moderne, oamenii erau capabili să trăiască în condiții pe care astăzi cu greu ni le putem imagina, notează Incredibilia.

Un român din UK a împins-o pe fiica fostului său patron într-un cuptor de pizza. Un român din Marea Britanie care a fost despăgubit de fostul său angajator cu 16.000 de lire pentru discriminare rasială nu a fost mulțumit de suma primită și a bătut-o pe fiica omului de afaceri pentru care a lucrat. La un an după aplanarea conflictului, Valentin M. a ajuns la concluzia că suma primită nu este suficientă, astfel că a mers la pizzeria din Newcastle unde a lucrat în trecut, însoțit de doi prieteni, potrivit Știrilor Protv.

7 curiozități despre sănătate: Mituri și presupuneri complet greșite. „Îți va fi rău dacă amesteci băuturile.” Cei care beau bere și apoi tărie amestecată (având simțurile și judecata deja afectate) își monitorizează mai greu consumul de alcool și astfel beau mai mult. Și unele cercetări arată că organismul uman metabolizează băuturile amestecate mai repede decât alcoolul cu concentrație mare (un shot de whisky, de exemplu), conform Incredibilia.