A facut sex cu 1.000 de masini si cu un elicopter. Un american recunoaste ca are o altfel de pasiune pentru automobile, sustine insa cu tarie ca nu e bolnav. Americanul Edward Smith, in varsta de 58 de ani, „a avut”, numai pana in 2008, peste 1.000 de autoturisme, potrivit cotidianului „New York Daily News”. Prima sa experienta sexuala „motorizata” a avut-o la varsta de 15 ani, scrie EVZ.

Si-a ridicat o casa-piramida. Nu este mormantul unui faraon, ci locuinta energetica a unui iesean de la Horpaz. Ionel Sarghia si-a ridicat o vila in forma de piramida, in care a aplicat solutii constructive unice si materiale intr-o combinatie realizata dupa propriile planuri. “Din acest motiv, locuinta este unica in Europa si voi cere un brevet de inventie. Datorita formei, are efecte benefice asupra sanatatii corpului si echilibrului psihic”, explica ieseanul, scrie Libertatea.

Shanzai, copia chineza a produselor. Fenomenul contrafacerilor imperfecte a devenit un „sport de masa” in China, unde sunt imitate pana si emisiunile TV. Pantofii sport IVIKE, terminalele hiPhone si autoturismele Chery QQ (copie dupa modelul Chevrolet Spark), intalnite la tot pasul pe strazile din Beijing, sunt toate expresia unui fenomen extins la nivelul intregii societati chineze. Este vorba de „shanzhai”, contrafacerea imperfecta si evidenta, care face obiectul unei ample dezbateri in mass-media din China si nu numai, noteaza EVZ.

Platesc acum pentru a fi congelati dupa ce mor. Chiar daca totul nu pare a fi decat o scena dintr-un film SF, oamenii din Marea Britanie platesc aproximativ 10 lire pe saptamana, pentru ca trupurile lor sa fie congelate dupa moarte. Persoanele care vor acest lucru spera ca intr-o zi tehnologia va avansa atat de mult incat vor putea fi readusi la viata, informeaza Daily Mail. In Marea Britanie nu exista inca o firma care sa ofere oamenilor aceste servicii, dar acestia apeleaza la cele peste Ocean, in Statele Unite, unde acest serviciu este disponibil inca din anii '70, scrie Gardianul.

A vrut sa-si omoare soacra cu aruncatorul de rachete. Un bosniac de 26 ani, care a fost parasit de sotie, a vrut sa-si omoare soacra, considerand-o responsabila pentru destramarea casniciei sale. Hotarat sa se razbune, tanarul a mers acasa la soacra sa cu o pusca automata si cu un lansator de rachete si a inceput sa traga asupra locuintei, scrie Libertatea.

A fost fatat un miel cu doua capete. Un miel cu doua capete, nascut intr-o ferma din regiunea Olfus, Islanda, saptamana trecuta, a socat sute de experti din intreaga lume, informeaza The Sun. Pall Stefansson, medicul veterinar din localitate, a declarat ca astfel de cazuri sunt rare si ca el nu a mai auzit de-a lungul timpului decat de doua cazuri similare, scrie Gardianul.

Aparatul anti-pipi. Directorul ACR Alba, Ioan Holom, are la activ o serie de inventii brevetate in mai multe domenii de activitate, printre care si cel medical. Una dintre inventiile sale este un aparat antienurezis care rezolva problema copiilor care fac pipi in pat. Aparatul contine un sistem de diagnostic bazat pe masurarea biocurentilor din organism si are o sonda care se pune in pijamaua copilului si care, la sesizarea unei picaturi de urina, il trezeste pe acesta prin vibratii sau prin unde sonore, scrie Cancan.