Orgasmul la femei, ajutat cu spray nazal. Insatisfactia sexuala a doamnelor ar putea fi eliminata definitiv cu ajutorul unui produs care provoaca erectia la barbati. Reusitele intamplatoare ale stiintei sunt de bun augur, mai ales cand este vorba despre tratamentul tulburarilor sexuale, atat la barbati, cat si la femei. Specialistii de la Advanced Medical Institute din Australia au remarcat ca un produs care combate problemele erectile ale barbatilor poate ajuta si femeile sa ajunga la orgasm intr-un timp mult mai scurt decat in mod normal, informeaza EVZ.

I s-a spart siliconul in timp ce zbura cu avionul. O rusoaica in varsta de 45 de ani a avut parte de cel mai urat zbor cu avionul din viata sa. Aflata la bordul unui avion care plecase de la Moscova si urma sa aterizeze in Los Angeles unde Irene D. avea de gand sa-si petreaca vacanta, unul dintre implanturile cu silicon pe care le avea la sani a explodat imediat cum avionul a decolat, scrie Libertatea.

Un roman a inventat casa pe care o poti lua dupa tine. S-a inventat casa la pachet! O poti cara dupa tine oriunde in lume. Ciudatenia si-a facut aparitia pe ulitele comunei Rucar. Batranele se inchina cand o vad si se gandesc ca ciudatenia imobiliara are mai degraba de-a face cu extraterestri. Sfera este o casa minune care se poate mari sau muta dupa cum doreste proprietarul. Inventia buclucasa i-a pus pe ganduri pe localnicii din Rucar. Daca o studiezi cu atentie, groazavia seamana leit cu obiectele zburatoare din filme. Nu e o mostenire a extraterestrilor, e pura stiinta, ne linisteste inventatorul, scrie Gardianul.

Loc de parcare de 500.000 de euro. Un automobilist anonim din Paris, care s-a saturat sa tot caute un spatiu in care sa-si poata lasa masina, a cumparat un loc de parcare in inima capitalei franceze cu suma de 470.000 de euro, informeaza cotidianul „La Tribune”, noteaza EVZ.

Muscata de degetul de la picior de o ruda furioasa. O femeie din localitatea Grajduri a fost adusa, duminica, la Unitatea de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgente "Sfantul Ioan" din Iasi dupa ce in timpul unei discutii a fost muscata de degetul mic de la picior de o ruda aflata in stare de ebrietate, scrie Libertatea.

Vor primi cadou mulajul copiilor lor nenascuti. Multe mamici sunt foarte fericite in momentul in care vad pe ecograf primele imagini ale copilului lor nenascut, iar ochii li se inlacrimeaza. Un student de la Colegiul de Arta din Londra s-a hotarat sa profite de aceste momente unice pentru a le face si mai spectaculoase. El si-a folosit maestria si imaginatia pentru a crea mulaje dupa imaginile ecografice, noteaza Gardianul.

Venetia are prima femeie gondolier dupa 900 de ani. Giorgia Boscolo a reusit ceea ce 900 de ani nu a reusit nicio femeie - este gondolier in Venetia. In varsta de 23 de ani, Giorgia Boscolo a mers la o scoala unde a fost instruita 400 de ore in arta de a manevra gondola, noteaza Libertatea.

Traieste cu patru gheparzi, cinci lei si doi tigri! Riana Van Nieuwenhuizen (46 de ani) din Africa de Sud are in casa 11 feline, patru gheparzi, cinci lei si doi tigri, care au voie sa faca ce vor. Femeia spune ca iubeste mult toate prietenele sale cu blana, pe care le creste de mici, dar recunoaste ca sunt ”o pacoste”. Mananca mult si sunt capricioase, insa tine la ele prea mult ca sa le abandoneze. Le lasa sa umble prin toata casa in voie si, chiar, imparte patul cu acestea, scrie Click.ro