Presedintele PSD Victor Ponta si-a reafirmat, la Realitatea TV, dezaprobarea fata de numirea lui Melescanu la SIE sustinand ca este deranjat de atitudinea Puterii care a facut aceasta numire fara sa propuna o discutie anterioara cu USL.

"Ceea ce m-a deranjat e ca, dupa investirea lui Ungureanu cu acel discurs al meu criticat in special de colegii din Opozitie, nimeni de la Putere nu a zis catre USL ca sa negociem sau sa avem in vedere postul de la SIE... Nu am nimic cu domnul Melescanu ca persoana si care a fost un partener loial", a declarat Ponta.

Presedintele PSD Victor Ponta si-a reafirmat la Realitatea TV dezaprobarea fata de numirea lui Melescanu la SIE sustinand ca este deranjat de atitudinea Puterii care a facut aceasta numire fara sa propuna o discutie anterioara cu USL. "Glumind as spune ca bine ca nu a fost numit cineva de la PSD", a declarat razand copresedintele USL.

Ponta s-a aratat deranjat de afisele PDL care-l dau "chiulangiu" din Parlament spunand ca el a fost prezent mereu, a votat, iar acum isi doneaza salariul lunar pana la incetarea "grevei parlamentare".

emisiunea este in desfasurare

Liderul social-democrat Victor Ponta a declarat, luni, ca presedintele comisiei parlamentare de control al activitatii Serviciului de Informatii Externe, deputatul PSD Gabriel Vlase, nu va convoca sedinta pentru audierea lui Teodor Melescanu, propus de presedintele Traian Basescu pentru postul de director al SIE, relateaza Mediafax.

Presedintele Traian Basescu l-a propus luni pe liberalul Teodor Melescanu in functia de sef al Serviciului de Informatii Externe (SIE), postul devenind vacant dupa ce fostul director, Mihai Razvan Ungureanu, a devenit premier. Melescanu a acceptat propunerea sefului statului, el urmand sa fie audiat in comisiile de specialitate marti, in jurul orei 10,30. Senatorul liberal a anuntat ca s-a autosuspendat din PNL.