Victor Ponta si Dan Diaconescu sunt invitati in platoul Antenei 3 pentru a comenta rezultatele exit-pollurilor. "Rezultatele sunt bune... Mi-a ramas insa un gust amar ca l-am vazut pe Blaga si pe Iohannis in fostul sediul al USL. Pentru mine, aceasta imagine este de-a dreptul scarboasa. Eu nu am vazut niciun liberal acolo".

Victor Ponta la Antena 3Foto: Captura Antena 3

Mihai Gadea: Liberalilor li s-a luat tot, si sediul...Nu credeti ca ar fi cazul sa reparati aceasta nedreptate?

Victor Ponta: Ba da. Ii invit la mine si vom discuta...

-Toti cei care au participat la realizarea programului USL, cu exceptia lui Crin Antonescu, vor ramane alaturi de noi la guvernare.

Declaratii Victor Ponta:

  • Voi merge la patru televiziuni pentru dezbateri
  • Mihai Gadea: Va veni si domnul Iohanis la Antena 3 pentru ca nu ne-a confirmat pana acum?
  • Ponta: Nu stiu. Eu voi merge la toate. Am s amerg si la o televiziune prietena cu domnul Iohannis sau unde vrea el...
  • Imi doresc ca in turul doi sa fiu sprijinit de alegatorii domnului Tariceanu, ai domnului Diaconescu si ai tuturor celorlalti.
  • Imi pare rau ca au fost oamenii la Paris si Londra care nu au apucat sa voteze, dar trebuie sa vedem daca e chiar asa.. Am intrebat si eu ca sa putem indrepta pentru turul doi.
  • Dupa ce Traian Basescu a iesit presedinte cu voturile fraudate in diaspora, anul acesta nu se va frauda niciun vot in strainatate.
  • Nu vi se pare suspect ca domnul Basescu avea stabilit comunicatul inainte sa se termine votul in strainanate, el stia deja cati au votat si cati nu.. si s-a apucat sa ceara demisii.

Mihai Gadea, vorbind despre problema votului din strainatate: Ne vom lamuri ce a fost, dar mai important este ca il avem acum cu noi pe domnul Ponta...

Presiuni si reprosuri la adresa lui Victor Ponta din platou:

Adrian Ursu ii reproseaza lui Ponta ca nu a organizat astazi si referendum pentru demiterea presedintelui Basescu: "Nu aveti nicio remuscare ca nu ati organizat in paralel referendum pentru demiterea presedintelui asa cum a cerut domnul Tariceanu? Acum, Basescu si-ar fi strans deja lucruruile...

Ponta: Atunci nu am mai fi avut alegeri pentru viitorul presedinte...

Adrian Ursu: Lasati asta. Am fi avut turul I pt suspendare si turul II pentru prezidentiale.... Deci nu aveti nicio remuscare sa inteleg...

Oana Stancu: Domnule Ponta, nu aveti nicio remuscare ca ati numit-o pe Codruta Kovesi in fruntea DNA?

Razvan Savaliuc: Domnule Ponta, chiar nu regretati cand vedeti ca arestarile DNA sunt mai multe dintr-o singura treaba?

Ponta, explicandu-i Danei Grecu de ce a parut stingher la declaratii in aceasta seara. Explicatiile nu-i multumesc insa pe invitati

  • Am hotarat sa nu mai reprosam greselile trecutului si sa ne lasam furati
  • Totii sefii de organizatii au ramas la sectii ca sa se asigure c anu mai suntem furati ca data trecuta cand noi stateam si ne bucuram la sediu, iar Videanu si cu restul furau voturi
  • Am fost furati in strainatate cand au dus alegatori cu autobuzele...

Dana Grecu: Ce veti negocia marti cu domnul Kelemen Hunor ca exista informatii ca exista informatii ca tabara cealalta a inceput sa negocieze deja. Le veti promite o modificare a Constitutiei? Banuiesc ca ceilalti ii santajeaza cu dosarele pe cei de la UDMR.

Victor Ponta a spus ca "Monica Macovei e un fel de Statul Islamic in Romania", explicand astfel ca nu ii poate reprezenta votantii in turul 2. Ponta a spus totusi ca vrea sa fie presedinte si pentru votantii Monicai Macovei.

Statul Islamic este o organizatie terorista care face ravagii in Orientul Mijlociu.