Copresedintele PNL Alina Gorghiu a sustinut luni seara, la Realitatea TV, ca mostenirea lasata la Primaria Capitalei este "absolut inspaimantatoare" si ca acolo "trebuie pusa o bomba". Gorghiu a reiterat, in acest context, decizia de a nu candida la functia de primar general.

Alina Gorghiu la Jocuri de PutereFoto: Captura Realitatea TV

"Eu nu vreau sa candidez la Primaria Generala. Cred ca este o functie de foarte mare responsabilitate, m-as inhama la orice responsabilitate pentru PNL, dar cred ca sunt colegi pe care ii cunosc deja care au toate abilitatile, toata pregatirea, competenta pentru a gestiona aceasta functie de primar general. Mostenirea e absolut inspaimantatoare la Primaria Generala, acolo trebuie pusa o bomba si...", a declarat Gorghiu, potrivit Agerpres.

In ceea ce priveste asigurarea cu agent termic a bucurestenilor pe perioada iernii, copresedintele PNL a afirmat ca face tot ce tine de ea si face "poteca" intre Primarie si Guvern astfel incat nimeni sa nu ramana fara caldura in sezonul rece.

"Preocuparea pentru pentru Bucuresti e una foarte mare, s-au intamplat atatea lucruri rele pentru bucuresteni, incat as vrea sa cred ca macar o iarna suntem capabili sa le oferim liniste. Daca nu avem mai mult de oferit, macar liniste si confortul de a sta in locuinte incalzite", a spus liderul liberal.

Despre variantele pentru candidatii PNL la alegerile locale din Bucuresti, Alina Gorghiu sustine ca ele sunt foarte multe, precizand insa ca nu este "foarte multumita" de optiunile de la sectoare, deoarece "nu sunt toate castigatoare in acest moment".

Intrebata de moderator de ce Catalin Predoiu nu intra in cursa pentru Primaria Capitalei, Gorghiu a raspuns ca Predoiu nu doreste sa candideze pentru acest post.