Sile Camataru a dat primul interviu la Realitatea TV si a vorbit despre acuzele care i se aduc si despre fosti si actuali prieteni. A vorbit despre Marian Vanghelie, despre Gigi Becali si despre propunerile politice care i s-au facut.

Sile Camataru, pe numele sau Vasile Balint, neaga toate acuzatiile care i-au fost aduse de-a lungul anilor, inclusiv pe cele pentru care a primit pedepse definitive. "Cand se discuta anumite chestii, iar unele articole din ziar spun ca amenint judecatori si conduc afaceri, vreau sa vad pe cine am amenintat si ce am facut...", a declarat Sile Camataru.

"Inainte, pe timpul lui Ceausescu am fost coleg cu Marian Vanghelie, era masinist la cizmarie, cu mine. Mi s-a propus sa intru si in politica, in PSD, dar nu m-a pasionat", a precizat Camataru.

"Gigi Becali este o cunostinta. Il stiu inca de cand nu avea bani... asa multi. Ne-am mai intalnit prin cazinouri", a incheiat Sile Camataru.

Sile Camataru a primit 13 ani de inchisoare, iar, fratele sau, Nutu Camataru a primit doar doi ani si pentru ca a ispasit deja o mare parte din pedeapsa, magistratii Judecatoriei sectorului 4 au decis eliberarea sa conditionata. Cei doi au fost acuzati intr-un dosar intocmit pentru sechestrare de persoane, proxenetism si inselaciune. Decizia a fost atacata la tribunalul Bucuresti si se va re-judeca peste doua saptamani.