Ce se întamplă cu creierul tău dacă mănânci junk food doar o săptămână. Un studiu recent realizat de oamenii de știință de la două universități australiene, Macquarie University și Griffith University, pe 110 subiecți umani, a arătat că sunt suficiente șapte zile în care să mâncăm burgeri și alte alimente tip fast-food și să bem băuturi ce abundă in zahăr pentru ca hipocampusul sa fie afectat. Această regiune a creierului este asociată cu memoria și reglarea apetitului, notează Ziare.com.

UtileFoto: Hotnews

Start oficial pentru Programul Prima Casă 2020. Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri anunță lansarea Programului Prima Casă 2020, ca urmare a primirii, din partea Ministerului Finanțelor Publice, a acordului de distribuire pentru suma de 1,98 miliarde lei din plafonul total de 2 miliarde lei, alocat pentru anul 2020. Garanția statului este de maxim 80% din valoarea împrumutului, fără a depăși suma de 2,5 milioane euro/beneficiar, relatează Digi24.

Cum recunoşti preinfarctul. Sfatul cardiologului. Principalul simptom care poate semnala preinfarctul este durerea sau senzaţia de presiune care apare în zona pieptului. Important de ştiut este că ea poate iradia spre braţul drept, spre gât sau mandibulă şi poate fi însoţită de greaţă, durere abdominală, respiraţie dificilă şi chiar pierderea stării de conştienţă, potrivit Click Sănătate.

​Netflix elimină opțiunea prin care te puteai uita gratis la filme și seriale. Până recent, Netflix oferea o opțiune pe care o puteai folosi cu destul de mare succes ca să folosești gratis platforma. E vorba de luna oferită gratuit cu fiecare cont nou. Sigur, nu-i comod să faci mereu un cont nou, dar pentru unii dintre utilizatori era o soluție. De acum, oferta cu o lună gratis dispare și din România, informează Playtech.

Ceaiul de cozi de cireşe, bun pentru rinichi şi stomac. Dacă vă ştiţi predispus la infecţii urinare şi litiază renală, sigur aţi păstrat, de vara trecută, cozile cireşelor. Datorită conţinutului ridicat de potasiu şi flavonoide, acestea au puternice efecte diuretice, dar sunt şi depurative, antifebrile şi antiinflamatoare renale. Antioxidanţii din ceaiul de cozi de cireşe creşte rezistenţa organismului, scrie Click.