Brancusi s-a iubit si s-a despartit cu scantei de Maria Tanase Cel mai titrat sculptor al secolului XX, Constantin Brancusi, a "bifat" , de-a lungul vietii o multime de iubiri... unele mai mici, altele cu adevarat pasionale. Una dintre ele a fost dragostea ce l-a legat de Maria Tanase. Prima iubire celebra din viata lui Brancusi a fost MARGARIT POGANY, noteaza publicatia "Ideea, manual de cultura universala". In 1913 el expune in Statele Unite lucrarea Domnisoara Pogany, sculptura cu care a avut un succes rasunator, integral pe Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Angelina Jolie - Mama a 6 copii, surprinde acum cu o declaratie legata de copii Familia pe care Angelina a reusit sa si-o intemeieze este una perfecta, dar vedeta nu s-a vazut mereu in aceasta ipostaza care o prinde de minune. Aflata in Cambodgia pentru a regiza un nou film, "First They Killed My Father" (ce are la baza memoriile lui Khmer Rouger, supravietuitor al genocidului din 1970), actrita a acordat un interviu pentru Associated Press in care a facut urmatoarele declaratii: "Este ciudat, nu am vrut niciodata un copil. Nu am vrut sa fiu insarcinata. Nu m-am vazut in postura de mama", spune actrita care recunoaste insa ca vizita din Cambodgia, din urma cu multi ani, a schimbat-o, anunta Viva.

Leonardo DiCaprio - vedeta unui joc in care poate fi ajutat sa castige Oscarul A obtinut un premiu la Globurile de aur, a castigat si primul sau Premiu BAFTA, insa oare va reusi Leo sa isi completeze colectia cu mult-visatul premiu oferit de Academia Americana de Film? Toata lumea i-a tinut pumnii inca de cand au fost anuntati nominalizatii la Oscar si multe voci de pe internet sustin, de cativa ani buni, ca Leonardo DiCaprio merita cu siguranta acest premiu. Iar acum, misiunea lui Leo de a castiga acel Oscar a fost transformata intr-un joc video amuzant, scrie Elle.

Shakira si-a facut debutul in cinematografie "Zootopia", noua animatie Disney, marcheaza si debutul in cinematografie al Shakirei, care si-a imprumutat vocea unei... gazele. Productia a avut premiera la Hollywood, in prezenta actorilor din distributie, alaturi de Shakira casting-ul fiind completat de Ginnifer Goodwin si Kristen Bell. Shakira a avut o aparitie perfecta, artista in varsta de 39 de ani si mama a 2 copii, aratand extrem de bine intr-o rochie scurta, cu imprimeu floral. Vedeta si-a completat look-ul cu o pereche de pantofi nude si un clutch auriu si a fost numai un zambet la aparitia sa. Super incantata de acest proiect, Shakira a promovat mult in ultima perioada acest proiect in care personajul sau, Gazelle ii seamana foarte tare. "Multe detalii dupa care a fost creata sunt preluate de la mine. Culoarea ochilor, parul, pana si hainele.", a declarat ea, scrie Viva.

Viata de trabantist. Florin Chilian vorbeste in premiera despre masina care i-a marcat viata, chiar daca l-a transformat in ciuca mistourilor "Momit" de capitalism sa se obisnuiasca cu confortul maxim pe care ti-l confera o limuzina, oricat de mult isi iubeste Audi-ul, Florin Chilian moare de dorul Trabantului sau, prima lui investitie din viata de artist. In ciuda mistourilor si bancurilor a fost masina unde a mancat, iubit, compus multe cantece si care i-a fost casa o lunga perioada. "Iubi", primul sau success, i-a deschis calea spre "bogatie", si-a luat o garsoniera din care mai are spatiu disponibil 16 mp din 25 efectivi si masina. Un Trabant 601 combi care a devenit celebru ca muzica sa si dupa care ofteaza des. "Trabantelul meu"Era mai cunoscut decat mine...", scrie Libertatea.