Cel mai bun copil. Keanu Reeves a făcut senzaţie la Oscar 2020 având-o ca parteneră pe mama lui. Actorul Keanu Reeves (55 de ani) a impresionat publicul după ce şi-a făcut apariţia la gala premiilor Oscar 2020 alături de mama lui, designer-ul vestimentar Patricia Taylor (76 de ani). În timp ce gala premiilor Oscar oferă trofee câştigătorilor din industria cinematografică, Keanu Reeves a câştigat detaşat titlul Cel mai bun copil. Partenera lui Keanu Reeves la gala premiilor Oscar 2020 a încântat pe toată lumea. Actorul a păşit pe covorul roşu la braţul mamei sale, designer-ul vestimentar Patricia Taylor. Atât Keanu, cât şi Patricia, au purtat la eveniment costume semnate Dolce&Gabbana, conform Adevărul.ro.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Anamaria Prodan, reacție după ce Daniela Crudu a fost desfigurată de iubit. Nu a mai rezistat. Daniela Crudu a fost, pur și simplu, dată afară din casă, desculță și plină de sânge, iar ulterior a fost emis un ordin de protecție provizoriu, valabil timp de cinci zile. Printre cei care au luat, imediat, atitudine după ce au aflat ce s-a întâmplat s-a aflat și Anamaria Prodan. Oripilată de agresiunea croatului, Anamaria Prodan a declarat – potrivit puterea-romanilor.ro – că totul ține de educație, iar faptul că un bărbat lovește cu bestialitate o femeie demonstrează că acesta este ”un zero din toate punctele de vedere”, notează Cancan.ro.

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună. Cum s-au fotografiat cei doi la o nuntă. Oana Roman a declarat în urmă cu câteva luni că nu mai vrea să continue căsnicia cu Marius Elisei, dar cu toate acestea vor rămâne în relații bune pentru fetița lor, Isa. În ciuda declarațiilor Oanei Roman și a scandalului care a zguduit lumea showbizului, se pare că Oana a reușit să treacă și peste aceste greșeli ale soțului ei și au fost împreună la nunta unor prieteni foarte apropiați. Oana Roman și Marius Elisei s-au fotografiat cu mirii și s-au distrat împreună ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat între ei. Fotografia alături de soțul ei a fost postată de Oana Roman pe contul ei de Instagram, arată Wowbiz.ro.

Fetița Antoniei a venit în România. Ce frumoasă este Maya. Antonia aștepta de foarte multă vreme ca fiica ei, Maya, să vină în România, iar acum visul i s-a împlinit. Cele două vor petrece o perioadă împreună, până ce micuța se va întoarce la bunici, în Italia. După despărțirea de Vincenzo Castellano, fiica lor a rămas în grija bunicilor din Italia. Antonia a fost separată de fetița ei o perioadă, iar cele două se vedeau destul de rar din cauza programului încărcat al vedetei. Deși între ele erau sute de kilometri distanță, Antonia și Maya se sunau în fiecare zi, iar relația pe care o au este una specială. Antonia s-a luptat cu fostul soț pentru custodia micuței sale. Deși procesul nu s-a finalizat și durează de ani buni, Maya a venit în vizită la mama ei, scrie Libertatea.

Florin Piersic, despre problemele de sănătate: „S-a spus că sunt desfigurat…” Florin Piersic este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România! Ajuns la respectabila vârstă de 83 de ani, s-a zvonit în ultimul timp faptul că îndrăgitul actor ar vrea probleme de sănătate, iar apariţiile sale publice ar fi fost nereuşite. Recent, zvonurile care au apărut în spaţiul public au ajuns la urechile marelui actor. Florin Piersic le-a dat peste nas celor care au spus că este o apariție neplăcută și le-a transmis un mesaj dur. „Inventează, nu am avut nimic (probleme de sănătate, n.r.). S-a spus că sunt desfigurat, că arăt rău. Dacă eu sunt apariție horror, vă arăt eu un coleg de-al meu. Eu mă țin de femei, să nu cad. Sunt bine, sunt atât de sănătos, ce mai inventați, măi oameni buni?”, a declarat Florin Piersic, potrivit Ciao.ro.