“Am filmat nunți, botezuri și înmormântări!” Radu Almășan, solistul trupei Bosquito, a început să muncească la 13 ani. Au trecut 20 de ani de la debutul trupei Bosquito și, deși melodiile lor nu mai sunt difuzate la radio, Radu Almășan și colegii lui încă reușesc să umple sălile de spectacol. Cum a debutat Radu în showbiz? Surpriză! Până să ajungă să fie el inclus în galeria vedetelor, a muncit în slujba lor încă de la 13 ani. Primul lui job nu a fost acela de solist, ci de… prestator de servicii video și foto, la diverse evenimente. Totul, în vremea adolescenței, pe când era elev. Radu, adolescentul pletos, cu chitara în brațe, a avut parte de umilința lui încă de dinainte de a începe să cânte propriu-zis, fiind lovit cu monede, din public. Totul s-a întâmplat la jumătatea anilor '90, conform Libertatea.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Adele a ajuns la talie de viespe. Solista nu se mai oprește din slăbit și a șocat la o petrecere cu rochia mulată. Adele a slăbit spectaculos, iar impactul vizual este de-a dreptul șocant. Formele de odinioară au devenit istorie, iar acum solista cu voce de aur își evidențiază, mândră, talia de viespe. În cea mai nouă imagine de pe Instagram, Adele apare cu chipul atât de subțiat, încât nici măcar fanii nu ar mai recunoaște-o din prima. Cu fața subțiată, cu pomeții conturați, cu talia de viespe evidențiată de rochia mulată, cu imprimeu-leopard, Adele pare o cu totul altă persoană. Și chiar este, căci, cele 30 de kilograme pierdute înseamnă o realizare uriașă pentru oricine ține o dietă, arată Click.ro.

Michelle Obama a vorbit deschis cu Oprah Winfrey despre relația pe care o are cu soțul și fiicele sale într-un interviu din cadrul turneului ‚Your Life In Focus’, de la Barclays Center, New York. Un moment emoționant a fost pentru Michelle plecarea fiicei sale, Sasha, la facultate. Aceasta a discutat și despre căsnicia sa dar și despre schimbările din viața ei ce au avut loc recent. „Sunt Michelle din South Side din Chicago. Am haine frumoase și bijuterii acum, dar mama îmi făcea hainele înainte. Am fost crescută cu ideea că sunt suficiente lucrurile de care am parte, trebuie să fii recunoscător și fericit pentru ce ai.”, a dezvăluit aceasta, demonstrând încă o dată că este extrem de modestă și nu a uitat de unde a plecat, notează Verdict.ro.

Fotografia care i-a scos din minte pe internauți: Cleopatra Stratan, mai senzuală ca niciodată. Cleopatra Stratan cucerește din nou inimile adolescenților, după ce, pentru o perioadă, nu a mai fost în prim-plan. Fata lui Pavel Stratan pregătește următoarea piesă, iar clipul acesteia, în care apare, a atras multe aprecieri. Cleopatra dădea lovitura pe când avea doar trei ani, cu melodia ”Ghiță”. A intrat atunci chiar în Cartea Recordurilor, uimind o întreagă planetă. Acum, Cleopatra are 17 ani și este gata să lanseze o nouă melodie, ”La ușa mea”, pe care o vrea chiar mai ascultată decât ultima, "Te las cu inima”, lansată acum doi ani și care a fost prinsă în topurile radio și TV, scrie Cancan.ro.

Cum arată vila minimalistă din Los Angeles a cuplului Kim şi Kanye West. Kim Kardashian West şi soţul ei, cântăreţul Kanye West, şi-au deschis, în premieră, porţile vilei din California, pentru revista Architectural Digest. Cei doi şi-au definit locuinţa drept un „refugiu familial sălbatic, idiosincratic în Los Angeles-ul suburban”. Imagini cu interiorul mai fuseseră surprinse anterior în postările celor doi pentru Instagram, însă acum au dezvăluit în detaliu felul în care au transformat moşia, pe care au cumpărat-o în 2014, într-o „mănăstire futuristă belgiană”, după cum afirmă Kanye. Prima dată au pus ochii pe proprietate în 2013, dar nu a fost dragoste la prima vedere: „Eu m-am gândit că este casa perfectă, însă Kanye nu a fost la fel de entuziasmat. El a spus doar că „e fezabilă", a dezvăluit Kim, conform Adevărul.