Daniela Crudu, apariție șocantă la două săptămâni după ce a fost desfigurată de iubit. La aproape două săptămâni de când iubitul ei croat, Seco Dubravko a desfigurat-o în bătaie, Daniela Crudu a avut o apariție șocantă. Fosta asistentă tv s-a filmat pe Instagram în timp ce conduce pe străzile din Capitală, dar detaliul care a atras atenția tuturor a fost faptul că avea mâna în ghips. Vedeta s-a filmat în timp ce conduce, dar are mâna în ghips, cel mai probabil de acum aproape două săptămâni, atunci când a avut conflictul violent cu iubitul croat, Seco Dubravko. Daniela Crudu se afla în mașina sa alături de sora ei, Ana Crudu, iar cele două fredonau de zor o manea care cânta la maxim, demonstrând că se distrează pe cinste, conform Cancan.ro.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Femeia pe care toată lumea o confundă cu Meghan Markle. Cum arată sosia ducesei de Sussex. O femeie care a devenit cunoscută prin intermediul paginii sale de Instagram i-a uimit pe fanii casei regale din Marea Britanie pentru înfățișarea sa izbitor de asemănătoare cu cea a ducesei de Sussex, Meghan Markle. Akeisha Land, mamă a doi copii, din Missouri, a atras atenția internauților după ce a publicat mai multe fotografii în care seamănă cu ducesa de Sussex. Femeia, în vârstă de 39 de ani, are mai mult de 150.000 de urmăritori pe Instagram, rețea pe care aceasta o folosește mai mult ca să publice fotografii cu copiii ei, notează Digi24.

Băiatul rău al hip-hopului locuiește cu soacra! Puya are trei fiice și a devenit un familist convins. La 40 de ani, Puya, pe numele din buletin Dragoș Gărdescu, s-a reinventat muzical datorită celor trei fiice pe care le are cu soția lui, Melinda. Artistul recunoaște că s-a schimbat din toate punctele de vedere de când a devenit tată și nu regretă nicio clipă că este singurul reprezentant al sexului tare din familie. În timp ce pe mulți bărbați îi sperie gândul de a fi o “minoritate” în propria familie, Puya, înconjurat doar de reprezentante ale sexului frumos, mărturisește că asta este ceea ce a visat toată viața. Puya, de altfel, un tată foarte dedicat, povestește, cu umor, că se regăsește și într-una dintre cele mai amuzante reclame la un produs care a împânzit toate supermarketurile, relatează Libertatea.

Un an de la moartea lui Karl Lagerfeld. Ce trai duce Choupette, pisica moştenitoare. Creatorul de modă Karl Lagerfeld a murit în urmă cu un an, la vârsta de 85 de ani, şi a lăsat-o în urmă pe Choupette, pisica birmaneză căreia i-a lăsat cea mai mare parte din moştenire. Choupette, pisica birmaneză a designerului Karl Lagerfeld, este unul dintre moştenitorii averii uriaşe lăsate de creatorul de modă care a murit la vârsta de 85 de ani, în urmă cu un an, pe 19 februarie. După moartea celebrului creator de modă, felina a ajuns în atenţia fanilor care se întreabă: „Ce face Choupette? Unde e Choupette?“. Se pare că Choupette se află la Paris şi este în grija bonei sale, Caroline Lebar, fosta menajeră a lui Karl Lagerfeld, scrie Adevărul.ro.

Iubita lui Al Pacino s-a despărţit de actor deoarece este prea bătrân şi zgârcit. Actriţa israeliană Meital Dohan (40 de ani) a dezvăluit într-un interviu problema pe care o presupune diferenţa de vârstă într-un cuplu, considerând că cei 40 de ani care o despart de Al Pacino (79 de ani) sunt un obstacol prea mare. Diferenţa de vârstă este un lucru destul de complicat pentru un cuplu, mai ales când este vorba de patru decenii. Un exemplu în acest sens, este cuplul format de actriţa şi cântăreaţa israeliană Meital Dohan în vârstă de 40 de ani şi Al Pacino în vârstă de 79 de ani, care după doi ani petrecuţi împreună au decis să pună capăt relaţiei lor, arată Știrile Pro Tv.