Nu mai e loc de împăcare între Andreea Bălan și George Burcea! Artista a luat decizia la presiunea soțului ei, iar termenul a fost stabilit. Andreea Bălan și George Burcea trec prin cele mai dificile momente ale relației lor din ultimii ani, iar mariajul celor doi pare să fie pe marginea prăpastiei, mai ales de când actorul pare să fi renunțat la ideea de familie. În ciuda eforturilor cântăreței pentru ca mariajul să funcționeze totuși, între Andreea Bălan și George Burcea, în acest moment, pare să nu mai existe niciun fel de relație, ba chiar, susțin sursele noastre, nu mai e loc de ”reparat” lucrurile. Mai exact, în ultima perioadă, de când, în exclusivitate, WOWbiz.ro a aflat că mariajul lor este pe ”Apa Sâmbetei”, George Burcea face tot ce îi stă în putere să nu mai dea pe acasă.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Imagini incendiare cu Kendall Jenner. Modelul a pozat topless pentru o revistă. Kendall Jenner a pozat topless pentru revista Garage. Tânăra de 24 de ani apare în numărul 18 al revistei, după o colaborare cu artistul Maurizio Cattelan și fotograful Campbell Addy. În fotografii Kendall își acoperă sânii cu mâinile, în timp ce trupul ei iese dintr-un perete. Imaginea provocatoare cu Jenner, denumită “Trophy Wife”, face trimitere la un bust de ceară al modelului Stephanie Seymour, realizat de Cattelan în 2003. Kendall Jenner, desemnată simbol al modei ultimului deceniu, a fost cel mai bine plătit model din lume în 2017, potrivit Forbes, scrie Știrile Pro Tv.

Andy Garcia este de nerecunoscut! Cum arată la 63 de ani actorul care îl va interpreta pe Constantin Brâncuşi. A făcut furori în filmele cu mafioţi şi era considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi. Cum a ajuns să arate acum? Andy Garcia, considerat un sex simbol în Hollywood-ul anilor `80-`90, a făcut furori în filme precum Naşul, Pantera roz sau When a Man Loves a Woman. După o lungă absenţă de pe marile ecrane, el a revenit iarăşi în prim-plan cu filmele Mamma Mia! şi Book Club, reuşind să-şi uimească fanii cu apariţia lui. Acum, actorul american de origine cubaneză mai are puţin şi va împlini 64 de ani, vârstă la care urmează să-l interpreteze pe marele sculptor român Constantin Brâncuşi. Informaţia a fost confirmată zilele acestea de regizorul Mick Davis, cel care a regizat filmul Modigliani (2004), filmat în România, conform OK Magazine.

Matei Dima ar fi ajuns milionar dacă nu și-ar fi investit banii în filme. “Am plecat de la telefon, dar mi-am luat și BMW” Fără doar și poate, Matei Dima sau BRomania, așa cum îl știe toată lumea, este unul dintre cei mai de succes vloggeri din România, printre puținii care au trecut de la filmulețele de pe YouTube la proiecții pentru marile ecrane. Munca din ultimii ani i-a fost răsplătită și, dacă nu ar fi investit fiecare ban câștigat, probabil ar fi ajuns milionar. După succesul cu filmul “5 Gang- Un altfel de Crăciun”, Matei Dima revine pe marile ecrane cu un alt proiect cinematografic, în care s-a implicat 100%. BRomania nu doar că deține un rol principal, a ajutat la producerea lungmetrajului, dar a și investit bani în proiect. În “Miami Bici”, Matei îl interpretează pe Bilă, un tânăr care descoperă pentru prima dată America, personaj în care Matei se regăsește pe alocuri, notează Libertatea.

Primele imagini cu Carla`s Dreams, fără mască, pe scenă. După ce, în urmă cu aproximativ doi ani, v-am prezentat, în premieră, adevărata față a celebrului solist mascat de la Carla’s Dreams, noi imagini senzaționale au ieșit la iveală. CANCAN.RO, vă prezintă, primele filmări cu renumitul cântăreț, fără mască, pe scenă. Potrivit mesajului primit pe adresa redacției, imaginile sunt realizate cu aproximativ 18 ani în urmă, atunci când solistul trupei Carla’s Dreams era la început de drum și își încerca norocul în industria muzicală cu formația ”InQuadro”. Alături de colegii săi, Andrei Țăruș mergea pe la diferite posturi TV ca să-și promoveze piesele. Andrei Țăruș, Andrei Țarălungă, Igor Pșenicîi și Ion Lozovan au pus bazele formației ”InQuadro”. Deși avea proiecte mărețe – lansase câteva piese pe scena Teatrului Național din Chișinău – trupa s-a destrămat după doar câțiva ani de la lansare. În 2014, fosții colegi de trupă ai lui Andrei Țăruș s-au reunit sub același nume și au mai încercat o dată să răzbească în industria muzicală de peste Prut.