Andreea Bălan divorțează. Viciile soțului George Burcea, adevăratul motiv al despărțirii. Problemele grave din cuplul Andreea Bălan - George Burcea au ieșit la iveală și par să confirme iminentul divorț. Este doar o chestiune de timp până când cei doi actuali soți vor deveni foști. Dezvăluirea făcută de ziarul Click, cum că soțul Andreei Bălan, George Burcea, a condus sub influența substanțelor interzise, a picat Drug Test-ul și s-a ales cu dosar penal, este 100% veritabilă. Click a aflat că acesta este de fapt motivul despărțirii Andreei Bălan (35 de ani) de actorul George Burcea (32 de ani). De altfel, surse apropiate cântăreței au spus zilele trecute că actorul George Burcea s-a schimbat foarte mult de când a început un proiect personal și anume de când s-a declarat pregătit să lupte împotriva violenței domestice și să scrie o carte despre asta, având în vedere drama pe care el a trăit-o în copilărie.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Laurette, experiență terifiantă după ce coronavirusul a lovit Italia. Laurette ”fuge”, o dată pe lună, din țară! Nu pentru că nu-i place aerul ”carpatin”, ci pentru că și-a propus să viziteze, să admire peisaje, orașe celebre și multe altele. Doar că acum a eșuat în alegerea momentului. Frumoasa mulatră a decolat vineri dimineață către Milano, acolo unde au așteptat-o verii ei stabiliți în capitala modei. A ajuns în Italia, fericită că-și va revedea verii stabiliți acolo și va avea trei zile de recreere totală. Chiar atunci a izbucnit ”coronavirusul”! Tot ea spune că ar fi anulat plecarea, chiar pierzând banii pe biletul de avion, dacă totul s-ar fi petrecut cu o zi mai devreme, potrivit Cancan.ro.

Adriana Bahmuțeanu a îngropat securea războiului cu Silviu Prigoană pentru binele celor doi băieți ai lor.”I-am zis că renunț la orice proces, pentru că supuneam copiii unui stres inimaginabil”. După ani de procese pentru custodia copiilor, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană par să fi îngropat securea războiului și să ajungă la un numitor comun, punând pe primul loc binele celor doi copii ai lor. De când Eduard și Maximus petrec mai mult timp cu tatăl lor, Adriana a început să-și facă ordine în viață. Printre planurile sale se numără și acela de a reveni în televiziune. În ultimii ani, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut peste 80 de procese și plângeri penale, ajungând să meargă aproape zilnic la tribunal, potrivit Libertatea.

Andra, însărcinată a treia oară? Indiciile sunt în ultimul clip al artistei! ”Mereu am spus că ne dorim o familie mare”. Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România iar fanii ei sunt atenți la fiecare mișcare pe care ea sau soțul ei, Cătălin Măruță, o fac. Ei bine, în ultima săptămână, informația că interpreta ar fi din nou însărcinată i-a pus pur și simplu pe jar pe fanii acesteia. De unde a plecat totul? În ultimul clip al Andrei, la piesa ”Vina mea”, în care aceasta apare alături de actorul Adrian Nartea, vedeta pare puțin... schimbată. În majoritatea cadrelor filmate, Andra poartă o ținută de culoare albă, formată dintr-un sacou și un pantalon, ușor neobișnuită pentru felul în care soția lui Măruță se îmbracă, scrie Wowbiz.ro.

Warren Buffett, al treilea cel mai bogat om al planetei, a renunțat la telefonul mobil pe care îl avea de 20 de ani, un Samsung cu clapetă, în valoare de 20 de dolari. Unul dintre cei mai mari acționari Apple, și-a schimbat, în sfârșit, telefonul Samsung de 20 de dolari, cu unul dintre cele mai populare produse ale companiei din Cupertino. Al patrulea miliardar al lumii a dezvăluit luni că și-a schimbat recent telefonul său cu clapetă pentru un iPhone. Șeful Berkshire Hathaway a declarat pentru CNBC că vechiul său telefon Samsung este „dispărut definitiv”. El declara că ar putea să „dea de pământ” cu vechiul telefon la viitoarea reuniune anuală a Berkshire Hathaway, în mai, informează Libertatea.