Tudor Chirilă, reacţie în cazul tinerei care a murit la o zi după ce a născut aşteptând să fie consultată: „Empatia ar trebui predată în şcoli“. Tudor Chirilă (45 de ani) a reacţionat cu privire la cazul tinerei din Piatra Neamţ care a murit la o zi după ce a născut, aşteptând trei ore să fie consultată de un medic. Artistul subliniază faptul că acest caz arată încă o problemă în sistemul de educaţie românesc şi că empatia ar trebui predată în şcoli. Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă (45 de ani) a reacţionat în cazul tinerei de 23 de ani din Piatra Neamţ care a murit la o zi după naştere, aşteptând să fie consultată de un cardiolog. Artistul e de părere că situaţia în cauză scoate la iveală încă o problemă de educaţie: nu suntem învăţaţi ce înseamnă empatia, iar aceasta ar trebui introdusă ca disciplină în şcoli. Chirilă reiterează faptul că e nevoie mai mult ca oricând de o reformă a sistemului de educaţie românesc, conform Adevărul.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Smiley câştigă sume colosale! El a adunat mai mulţi bani din reclame şi emisiuni decât din muzică. Smiley câştigă sume colosale din reclame şi emisiuni, de ordinul sutelor de mii de euro. Numai din reclame, prezentatorul de la ”Romanii au talent” a primit 200.000 euro pe contractul cu Huawei, 70.000 euro pe o campanie online cu chipsurile Lays. În ce privește emisiunile de televiziune, artistul Smiley dispune de 100.000 de euro pe sezon, la emisiunea ”Românii au talent”, iar la ”Vocea României” a avut 150.000 de euro pe sezon. Firma a fost mereu pe profit. De cand Smiley a înfiinţat firma, aceasta a facut mereu profit, cu excepţia lui 2007, când s-a înregistrat o pierdere minimă, de 13.897 lei. În 2017, „HaHaHa Production SRL” a bifat un profit net de 484.175 de lei. În 2016, firma i-a adus un profit de 633.197 de lei, în timp ce, în 2015, câştigul a fost de 259.777 de lei. Din 2011 până în 2017, firma a făcut un profit total de aproximativ 3,3 milioane de lei, adică 730.000 de euro, scrie Wowbiz.ro.

Andreea Bălan și George Burcea au încheiat contract prenupțial înainte să se căsătorească în România. Imediat ce ei vor semna actele de divorț, se va împărți și averea uriașă care valorează 1.000.000 de euro. Cel mai probabil, cei doi foști parteneri de viață vor avea custodie comună a fetițelor. După despărțirea oficială, Andreea Bălan va rămâne cu un milion de euro, în timp ce George Burcea nu va primi nimic. Explicația este simplă: înainte să devină soț și soție, ei au semnat un contract prenupțial prin intermediul căruia, artista și-a pus averea colosală la adăpost. Aceasta este reprezentată de o vilă care valorează 500.000 de euro, un apartament, de 100.000 de euro, un alt apartament care costă 90.000 de euro și trei mașini de lux, notează Cancan.ro.

S-au mutat împreună! Dan Bittman a închiriat un apartament de lux, lângă Parcul Herăstrău, pentru a locui alături de Monica Odagiu. ”Primăvara începe cu tine” este refrenul pe care cu siguranță Dan Bittman îl dedică noii sale iubite, Monica Odagiu. Iată că această primăvară chiar marchează o schimbare importantă în viața solistului, întrucât el și noua lui parteneră au trecut la pasul următor, respectiv s-au mutat împreună. Prins într-un turneu cu trupa Holograf, Bittman își cară, între două concerte, lucrurile în noul apartament. Vorbim aici despre noua lui casă, respectiv apartamentul de lux, situate în zona de nord a Capitalei, în apropierea Parcului Herăstrău, în care s-a mutat alături de Monica Odagiu, noua lui iubită. De altfel, potrivit unor surse din anturajul artistului, se pare că Monica locuiește deja acolo, Bittman fiind cel întârziat, fiind extrem de ocupat și cu angajamentele profesionale, relatează Libertatea.

Sting: "Am devenit din greşeală de şase ori tată". Au 27 de ani de căsătorie şi 37 de ani de relaţie, dar Sting şi soţia sa, Trudie Styler, sunt mai îndrăgostiţi ca în prima zi. „Ştiu ceva despre mariaj. Sunt căsătorit cu Trudie de 27 de ani. Oamenii îmi spun: Cum a durat atât de mult? : „Ei bine, este un miracol”, spune cântăreţul de 68 de ani pentru People. "Dragostea implică pasiune şi toate aceste lucruri, dar atunci când îţi place cineva şi te bucuri de compania lui este ceva uşor diferit şi durează mai mult. E important să te căsătoreşti cu cel mai bun prieten al tău, acesta este şi cazul meu", adaugă cunoscutul artist. Sting şi Trudie au patru copii, iar cântăreţul mai are din fostul său mariaj cu Frances Tomelty încă doi urmaşi. „Nu mi-am propus niciodată să fiu părinte. Am devenit tată din greşeală de şase ori, aşa de inteligent sunt ”, glumeşte el confrom Ok Magazine.