Rihanna vine în ajutorul celor care luptă cu pandemia de coronavirus. Ce sumă uriașă a donat. Rihanna vine în ajutorul celor care luptă cu pandemia de coronavirus şi donează 5 milioane de dolari. Potrivit comunicatului publicat de fundaţia sa de caritate, vor fi cumpărate echipamente de protecţie pentru cadrele medicale şi ventilatoare pentru bolnavi. O parte din sumă va fi investită în alimente, care vor ajunge la persoanele în vârstă. Iar ceilalţi bani vor fi destinaţi studiilor de cercetare pentru găsirea antidotului. Anul trecut, Rihanna a fost desemnată de revista Forbes drept cea mai bogată cântăreață din lume. La acea vreme avea o avere estimată la 600 de milioane de dolari, informează Știrile Pro Tv.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Alex Bodi s-a mutat cu amanta la Londra: ”Totul este trecător”. Cancan a aflat astăzi că Alex Bodi își petrece timpul în compania ”amantei” sale, Daria Radionova, în Londra. În tot acest timp, Bianca Drăgușanu afișează pe rețelele de socializare o pozitivitate ieșită din comun. Vedeta își îndeamnă fanii să se gândească la viitor, pentru că totul este trecător. Astăzi, Alex Bodi a fost surprins luând micul dejun într-o cameră luxoasă a unui hotel din Londra, alături de Daria Radionova, rusoaica care l-ar fi despărțit de Bianca Drăgușanu. Paralel cu momentele romantice pe care le trăiește fostul soț în lipsa ei, Bianca se arată fericită și optimistă pe rețelele de socializare. Blondina le-a mărturisit astăzi fanilor pe Instagram că vrea să se axeze mai mult pe întreținerea fizicului său, să mănânce sănătos, să meargă la sală și să se gândească mai mult la zilele de vară ce vor veni.

Actorul Simon Rex a dezvăluit că un tabloid britanic i-a oferit mulţi bani să mintă că a avut o relaţie cu ducesa Meghan. Actorul Simon Rex (45 de ani) a dezvăluit că a fost mituit de un tabloid britanic ca să mintă că a avut o relaţie amoroasă cu soţia prinţului Harry al Marii Britanii, fosta actriţă Meghan Markle (37 de ani). Actorul şi rapperul american Simon Rex a povestit într-un interviu pentru podcastul Hollywood Raw că un tabloid britanic i-a oferit suma de 70.000 de dolari dacă declară că a avut o relaţie cu ducesa de Sussex Meghan Markle. Cei doi au lucrat împreună în show-ul de televiziune „Cuts“, în 2005. Rex a explicat, încă de la început, că între cei doi nu s-a pus niciodată problema unei relaţii romantice. Însă, pe când fosta actriţă locuia în SUA şi era activă în industria cinematografică, el şi Meghan au luat prânzul împreună, dar nu sub forma unei întâlniri, ci ca doi colegi de televiziune, notează Adevărul.

Oana Cuzino a învățat meserie pe Salvare și la camera de gardă: „Ajutam pacienții cu ce puteam.” Oana Cuzino îmbină de 18 ani medicina cu televiziunea. La bază medic geriatru, vedeta este și gazda emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?" de la Pro TV, unde vine cu sfaturi utile și soluții pentru diverse probleme de sănătate. Prezentatoarea TV a povestit pentru Libertatea despre începuturile ei în această profesie. Deși nu provine dintr-o familie de medici, Oana a descoperit că are o afinitate pentru domeniul medical încă din școala generală. Încurajată de profesori la acea vreme, vedeta a luptat să devină unul dintre oamenii a căror menire este să facă bine semenilor. Ce-i drept, l-a avut ca exemplu pe fratele ei mai mare cu patru ani, care a încurajat-o să își urmeze visul, amândoi alegând același domeniu de activitate.

Cum arăta, de fapt, Mihai Bănică Jr. pe vremea când era căsătorit cu Mihaela Rădulescu. În anii '90, Ştefan Bănică Jr şi Mihaela Rădulescu au avut o relaţie tumultoasă, care s-a încheiat cu un divorţ intens mediatizat. Cu toate acestea, puţină lume îşi mai aduce aminte cum arăta artistul în acea perioadă. La începutul anilor '90, atât Ştefan Bănică Jr, cât şi Mihaela Rădulescu erau la început de drum. El era un tânăr artist promiţător, iar ea era o debutantă în televiziune. Cei doi s-au îndrăgostit, iar în 1994, ei s-au căsătorit. S-a spus atunci că Ştefan Bănică Jr a fost infidel şi că ar fi bătut-o, lucuri pe care, ani mai târziu, vedeta TV avea să le nege. La scurt timp după ce s-a anunţat divorţul, Ştefan Bănică avea să răbufnească în presă şi să o acuze pe Mihaela că şi-a făcut imagine pe spatele lui şi că a pus „pe tarabă” lucrurile cele mai intime, pentru a construi o altă imagine, arată Cancan.ro.