Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se căsătoresc din nou. La nici trei săptămâni de când au semnat actele de divorț, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au anunțat împăcarea. Mai mult, cuplul introvertit a anunțat că va avea loc o nouă nuntă. Mai precis, blondina a spus astăzi, 26 martie, în direct la TV, că Alex Bodi o va cere în curând în căsătorie. În plină pandemie de coronavirus, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc o dragoste cu năbădăi. Deși și-au spus adio la notar cu scandal, pe data de 10 martie, cei doi iată că nu au putut sta departe unul de celălalt mai mult de două săptămâni. „Urmează să mă ceară din nou în căsătorie. Eu am nevoie să am din nou încredere în ceea ce face, nu ceea ce spune. În momentul ăsta suntem la stadiul în care vrem să construim”, a mărturisit Bianca, conform Cancan.ro.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Gest emoționant! Brigitte Pastramă a adoptat un bătrân fără adăpost. Dovadă mare de omenie, din partea soților Brigitte (43 de ani) și Florin Pastramă (45 de ani). Miercuri, de Buna Vestire, în zona Fundeni, acolo unde dețin o șaormerie, ei au găsit pe stradă un bătrân în vârstă de 78 de ani, nemâncat și tremurând de frig. Bruneta și soțul ei nu au stat pe gânduri și l-au ajutat pe nea Petrică. ”Bătea la ușile magazinelor, care încă nu și-au suspendat activitatea, dar nimeni nu-l băga în seamă. Cu lacrimi în ochi, mi-a spus că îi este frig și vrea doar să-și odihnească puțin picioarele într-un loc. Apoi a spus că nepoata lui l-a bătut și l-a scos din casă”. Florin și soacra ei i-au sărit în ajutor: “Soacra i-a încălzit mâncare și i-a pus o pernă și lenjerie, o geacă groasă, i-am pus o salteluță, scaune, un calorifer. Mâine aduc un radio. Nu este apă acolo, dar cred că e mai mult decât sub cerul liber”, a mai adăugat ea, potrivit Click.ro.

Angelina Jolie a donat 1 milion de dolari pentru a-i ajuta pe copiii afectaţi de coronavirus: mesajul actriţei. Cunoscuta actriţă Angelina Jolie (44 de ani) a donat 1 milion de dolari organizaţiei No Kid Hungry, pentru alimente destinate copiilor care ar putea fi afectaţi de criza provocată la nivel mondial de pandemia de Covid-19. În calitate de emisar special al Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi al ONU, Angelina Jolie a donat în ultimii ani mai multe milioane de dolari unor programe caritabile. Angelina Jolie nu este singura vedetă de la Hollywood care şi-a demonstrat generozitatea în această perioadă de criză. Vedete din toată lumea s-au mobilizat şi au donat sume importante de bani pentru a lupta cu pandemia. Fundaţia cântăreţei Rihanna a donat cinci milioane de dolari eforturilor rapide de stopare a răspândirii coronavirusului, actorul Arnold Schwarzenegger a donat 1 milion de dolari Frontline Responders Fund, notează Adevărul.

Adelina Pestrițu, cerută de nevastă cu 2 kg de făină! ”Am spus DA”. Adelina Pestrițu face haz de necaz în carantină, împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea. Vremurile în care vacanțele extravagante și ținutele de lux a cam trecut, iar Adelina Pestrițu se amuză alături de soțul ei de această situație neplăcută. Zilele trecute, vedeta a postat o imagine în care strânge la piept două pungi de câte un kilogram de făină, spunând că a fost cerută pentru a doua oară în căsătorie de soțul ei. Doar că în loc de un inel cu diamante de mii de euro, acesta i-a dăruit ceva mult mai scump, zilele acestea: făină. Admiratoarele Adelinei au apreciat gluma și au postat la rândul lor dovezi de iubire din partea iubiților sau soților lor: drojdie sau praf de copt. Pestrițu a ”marșat” și le-a răspuns fetelor că apreciază astfel de gesturi de răsfăț culinar, relatează Wowbiz.ro.

Andreea Bănică are ajutoare la bucătărie: „Vom ieși din izolare mai grași cu 5-7 kg și mari chefi!”. Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, respectă măsurile impuse de autorități pentru stoparea răspândirii Coronavirusului și stau acasă. Alături de cei doi copii, Sofia și Noah, cei doi găsesc diverse activități care să le stârnească micuților interesul. Artista a decis să includă în meniu și vafe, așa că a trecut la prepararea lor. A urmat pașii menționați în rețetă, dar nu singură. Vedeta a avut parte de ajutoare de nădejde, respectiv pe soțul și pe cei doi copii. Aceștia s-au distrat copios în bucătărie, plăcându-le faptul că mama lor i-a implicat în astfel de activități. Andreea Bănică a povestit pe instagram despre munca în echipă. Mai în glumă, mai în serios, vedeta a recunoscut că izolarea și delicatesele pe care le pregătesc în familie își vor pune amprenta asupra siluetei, scrie Libertatea.