Bote isi dezvaluie secretele intr-o carte biografica - A facut greva foamei in inchisoare. Chiar daca are doar 43 de ani, Catalin Botezatu a ajuns, de-a lungul vietii, de pe culmile succesului in abisurile disperarii. Despre toate acestea, Bote va povesti in trei volume ce urmeaza sa fie lansate pe piata sub semnatura jurnalistei Monica Vlad, o buna prietena a designerului, primul fiind programat sa apara in decembrie."Momentele disperarii" poate fi numit primul volum al seriei biografice Catalin Botezatu, in care designerul rememoreaza partea cea mai grea a vietii sale: perioada petrecuta intr-o puscarie din Italia, scrie Libertatea.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Superinterviu cu Dragos Bucur: Cum am ajuns sa joc intr-un film de Oscar. Primul film strain in care actorul Dragos Bucur, sotul cantaretei Dana Nalbaru, are un rol important, "The Way Back", e o superproductie cu o desfasurare de forte impresionanta si cu o distributie de invidiat. El joaca alaturi de Colin Farrell si Ed Harris, sub indrumarea regizorului Peter Weir (foto). Desi pelicula nu a avut inca premiera, criticii vorbesc deja despre o posibila nominalizare la Oscar, scrie Libertatea.

Monica Columbeanu: "Langa Irina uit de toate relele". Monica Columbeanu a lasat in urma scandalul iscat dupa ce sotul sau a petrecut o noapte in compania a doua blonde si cand a ajuns in America si-a luat fetita in brate. "M-am linistit", ne-a spus Moni, care pare sa fi renuntat la ideea divortului. "Abia asteptam sa ajung in America. Stiam ca atunci cand o sa-mi vad fetita o sa fiu cea mai fericita. Langa Irina uit de toate relele. Ea este cea mai importanta pentru mine. Imi doresc pentru ea ce este mai bun si asa am decis sa crestem impreuna, aici...", scrie Libertatea.

Adelina i-a dat iar papucii lui Varciu. Bruneta s-a despartit de actor, la doua saptamani dupa ce acceptase sa se marite din nou cu el. Telenovela veritabila! Doua saptamani, atat a durat marea impacare dintre Adelina Pestritu si Liviu Varciu, petrecuta cu surle si trambite in emisiunea "Happy Hour". Cei doi s-au despartit din nou si se pare ca, de data aceasta, nu mai exista cale de impacare, scrie Click.

Adrian Pescariu, dezbracat de secrete: "O s-o bat pe Moni Columbeanu" Controversatul Adrian Pescariu are planuri mari. Dupa ce a reusit s-o convinga pe Ramona Gabor sa defileze topless intr-o prezentare de moda si a devenit favoritul unor fotomodele consacrate, stilistul vrea sa dea inca o lovitura: pregateste un show de televiziune nonconformist. "Voi arata oamenilor lumea mondena asa cum este ea in realitate, dincolo de ceea ce vad ei in mod obisnuit in ziare sau la televizor", a declarat el, precizand ca este in discutii cu cateva posturi TV de top, scrie Click.

Lady Gaga, 100.000$ sa se protejeze de stafii. Excentrica si nonconformista, dar inspaimantata de fantome. Lady Gaga este ingrozita de spritele rele si nu se cazeaza in nici un hotel pana ce o echipa de experti paranormali nu il cerceteaza. Lady Gaga a platit pana acum peste 47.600 de dolari unei echipe de investigatori care se deplaseaza impreuna cu ea in timpul turneelor, scrie Click.

L-a mangaiat printesa Danemarcei. Theodor Paleologu, fostul ministru al Culturii, a fost pozat recent de paparazzii nostri in compania unei blonde misterioase care-l tinea de mana si-l mangaia intr-o cafenea, din gesturile celor doi reiesind ca au o relatie mai speciala. CANCAN a aflat ca blonda este nimeni alta decat printesa Eleonore a Danemarcei, o mai veche cunostinta a fostului ministru. Paleologu a ales politica in defavoarea mariajului si, pentru multa vreme, n-a avut viata particulara, iar dupa divortul din 2008 s-a dedicat cresterii fiului sau, Mihai, scrie Cancan.

24 de ore din 24, la dispozitia Biancai. De cand s-a accidentat, Bianca Dragusanu are parte de toata atentia iubitului ei, Adrian Cristea. Acesta sta tot timpul pe langa ea si ii face toate mofturile. Bianca a scapat ieri de ghipsul care ii fusese pus joi dupa-amiaza de medicii de la Spitalul Floreasca. Motivul? Acesta ii apasa mult prea tare pe hematomul de pe tibie, cu care blonda s-a pricopsit dupa cazatura de joi. Pe de o parte, ea nu a putut suporta durerea, pe de alta, medicii au fost de acord sa il scoata pentru a usura presiunea pe coloana vertebrala, scrie Cancan.