Într-un interviu în presa rusă, fostul fundaș Daniel Chiriță (50 de ani), în prezent antrenor-jucător al naționalei artiștilor și patronul unei școli de fotbal, a făcut declarații scandaloase la adresa Ucrainei și spune că este de partea Rusiei în conflictul cu țara vecină: „Fac sală în tricou cu chipul lui Putin”.

Daniel ChirițăFoto: GSP

Fostul jucător care a evoluat atât în Ucraina, cât și în Rusia are o părere groaznică despre țara vecină și crede că peste 75 la sută dintre români o împărtășesc.

Daniel Chiriță s-a declarat fanul lui Vladimir Putin, președintele Rusiei, și spune că poartă în sala de forță un tricou cu chipul acestuia. Ba mai mult, Chiriță spune că pe birou are o statuetă cu Putin.

Vreau să știe toată lumea! Așa să scrieți: să știe toată lumea că Chiriță iubește Rusia! Vă spun serios. Am chiar și un tricou cu poza lui Putin și îl port la sală. Și în birou am o statuetă a președintelui, chiar la vedere. Poate ar trebui să fie luată în considerare mutarea în competițiile asiatice”, a declarat Chiriță pentru sport-express.ru.

Citește mai mult pe gsp.ro