RADIO - TV
Tudorel Toader
Foto: Agerpres

Tudorel Toader: Agentul guvernamental pentru CEDO trebuie să treacă de la Externe la Ministerul Justiției

de V.M. HotNews.ro
Duminică, 20 Ian 2019 Revista Presei | Radio TV
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat duminică seară, la România TV, că Agentul guvernamental pentru CEDO trebuie să treacă la Ministerul de Justiție și că a avut și o discuție cu ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, în acest sens.
Tudorel Toader
Foto: Agerpres

Tudorel Toader acuză Parchetul General că împiedică funcționarea Secției de anchetare a magistraților: „O transformăm în Direcție”

de V.M. HotNews.ro
Duminică, 20 Ian 2019 Revista Presei | Radio TV
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat duminică, la România TV, că va transforma în Direcție Secția de anchetare a magistraților, deoarece actuala conducere a Parchetului General, adică Augustin Lazăr, împiedică structura să funcționeze.
Niculae Badalau
Foto: Agerpres

Bădălău: Cuprumin şi Moldomin sunt priorităţi pentru Ministerul Economiei; foarte mulţi au avut interes să le blocheze

de I.B. HotNews.ro
Vineri, 18 Ian 2019 Revista Presei | Radio TV
Societăţile Cuprumin şi Moldomin sunt priorităţi pentru Ministerul Economiei, acestea reprezentând 92% din producţia de cupru a ţării, locul trei în Europa ca şi resursă, iar foarte mulţi au avut interes să le blocheze, a declarat joi, la Antena 3, ministrul de resort, Niculae Bădălău.
Niculae Badalau
Foto: Facebook - Niculae Badalau

Bădălău a confundat Consiliul Uniunii Europene cu Consiliul European / Ministrul Economiei a anunțat fabricarea unei arme de asalt în colaborare cu Beretta

de N.O. HotNews.ro
Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a confundat joi seară, la Antena 3, Consiliul Uniunii Europene cu Consiliul European, într-o încercare de a critica refuzul președintelui Klaus Iohannis de a accepta propunerile de miniștri. În cadrul aceleiași emisiuni, acesta a anunțat că industria de apărare românească va fabrica o nouă armă de asalt, de ultimă generație, în colaborare cu compania Beretta.
Marius Budai
Foto: Arhiva personala

Budăi, la Digi: Clar vom aproba bugetul pentru 2019 în februarie

de I.B. HotNews.ro
Miercuri, 16 Ian 2019 Revista Presei | Radio TV
Marius Budăi, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, a declarat, miercuri seara, la Digi 24, că bugetul pentru 2019 va fi sigur aprobat în februarie, potrivit Mediafax. ”Clar vom aproba bugetul în februarie. Clar îl vom trimite domnului președinte la promulgat. Evident că există un proiect de buget! Dar ce credeţi că a fost depus în CSAT? O hârtie goală?! Un proiect de buget a fost depus în CSAT”, a afirmat, miercuri seara, Marius Budăi, la Digi 24.
Marius Budai
Foto: Agerpres

Ministrul Muncii: Temerea mea este că Opoziţia pregăteşte terenul să îngheţe salariile, pensiile, dacă va veni la guvernare

de N.O. HotNews.ro
Duminică, 13 Ian 2019 Revista Presei | Radio TV
Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi, a declarat duminică, la Antena 3, că se teme că reprezentanţii Opoziţiei, atunci când afirmă că nu sunt bani de pensii şi salarii, pregătesc, de fapt, terenul pentru ca, în momentul în care vin la guvernare, să îngheţe salariile şi pensiile, relatează Agerpres.
Eugen Teodorovici
Foto: Guvern

Discuții în contradictoriu între Teodorovici și Florin Jianu pe majorarea salariilor: Puneți rezultatul împărțirii unui buget la 12, într-o lună

de N.O. HotNews.ro
Sâmbătă, 12 Ian 2019 Revista Presei | Radio TV
Președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România (CNIMMR), Florin Jianu, l-a acuzat Eugen Teodorovici că nu știe aritmetică, după ce ministrul Finanțelor Publice a spus că există bani ca salariile unor bugetari să fie majorate de la 1 ianuarie 2019, până la aprobarea bugetului pe 2019.
Corina Cretu 3
Foto: Hotnews

Corina Crețu, despre invitația lui Ponta de a candida din partea Pro România: ”Dacă nu mai sunt dorită într-un loc, ce să fac? Să mă duc în munţi?”

de N.O. HotNews.ro
Sâmbătă, 12 Ian 2019 Revista Presei | Radio TV
Corina Crețu a explicat vineri seară la Digi24 că nu a primit nicio ”propunere publică” de a candida pe listele PSD la europarlamentare, subliniind că nu-i place când ”vorbim în particular şi în public spunem că nu am discutat”, iar ”până la urmă Ponta e PSD”. Explicațiile vin după ce aceasta a declarat că își dorește să candideze la europarlamentare, dar singura propunere publică a venit din partea Pro România.
Adrian Vasilescu
Foto: Hotnews

VIDEO Vasilescu (BNR): Invitaţia făcută guvernatorului de ministrul Finanţelor nu a sunat deloc prieteneşte; a sunat într-un fel ultimativ / Taxa pe lăcomie e unică pe Terra

de I.B. HotNews.ro
Miercuri, 9 Ian 2019 Revista Presei | Radio TV
Adrian Vasilescu, consultant de strategie la Banca Naţională a României (BNR), a declarat, miercuri seară, la Digi24, că invitaţia ministrului Finanţelor adresată guvernatorului BNR "nu a sunat deloc prieteneşte" ci "într-un fel ultimativ", iar guvernatorul nu are dreptul să dea curs unei asemenea "chemări ultimative", potrivit Agerpres. În ceea ce priveşte cotaţia leului în raport cu moneda europeană, care a fost cea mai slabă din istorie, respectiv 4,6722 lei/euro, oficialul BNR a subliniat că moneda naţională s-a depreciat faţă de ziua precedentă doar cu jumătate de ban.
Cluj
Foto: Stirile ProTV

Stirile ProTV: Oraşul din România unde se trăieşte mai bine decât în Miami, Toronto sau Los Angeles

de Stirile ProTV Stirile ProTV
Miercuri, 9 Ian 2019 Revista Presei | Radio TV
Deşi poate părea o glumă, un oraş din România a surclasat oraşe precum Miami, Toronto sau Los Angeles într-un top privind calitatea vieţii. Vorbim despre Cluj-Napoca, unde salariile sunt mari, în comparaţie cu cheltuielile.
​Rovana Plumb la Antena 3
Foto: Captura Antena 3

Rovana Plumb îi răspunde Corinei Crețu: Nu s-au pierdut banii, pot fi accesați până în 2023

de V.M. HotNews.ro
Miercuri, 9 Ian 2019 Revista Presei | Radio TV
România nu a pierdut bani de la Uniunea Europeană, a declarat miercuri seara, la Antena 3, Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, în replică la o postare de pe Facebook a comisarului european Corina Crețu. „Regulamentele s-au schimbat la nivelul UE, nu s-au pierdut banii, pot fi accesați până în 2023”, a afirmat Plumb.
Ionut Misa
Foto: Agerpres

Mișa,la Antena 3: Sunt echipe de doi oameni care atrag, în urma unui control fiscal, peste 100 milioane euro

de I.B. HotNews.ro
Miercuri, 9 Ian 2019 Revista Presei | Radio TV
În departamentul de control al băncilor și asiguratorilor, ANAF avea 17 angajați, care trebuiau să controleze bănci din toată țara și asigurări, dar, în prezent, mai are șapte angajați. „N-am avut resursele financiare, ca să putem angaja mai mulți. N-am primit bani pentru a face angajări”, a susținut Mișa.
Toni Grebla
Foto: AGERPRES

Greblă: Uneori la intervale diverse de timp, o grațiere, o aministie chiar este necesară

de I.B. HotNews.ro
Marţi, 8 Ian 2019 Revista Presei | Radio TV
Secretarul general al Guvernului Toni Greblă a declarat, luni, la România TV, că „uneori la intervale diverse de timp, o grațiere, o aministie chiar este necesară”, precizând că este nevoie de un moment T0, de o serie de măsuri reperatorii ca să „plecăm la un drum curat și având încredere în justiție”, potrivit Mediafax.
Toni Grebla
Foto: Hotnews

Greblă, despre suspendarea lui Iohannis: Juridic-constituțional există motive pentru a declanșa procedura de suspendare

de I.B. HotNews.ro
Secretarul general al Guvernului Toni Greblă a declarat, luni, la România TV, că juridic și constituțional există motive pentru a fi declanșată procedura de suspendare din funcție a președintelui Klaus Iohannis, însă politic lucrurile sunt mai complicate, în contextul Președinției Consiliului UE, potrivit Mediafax.
Tudorel Toader
Foto: Agerpres

Tudorel Toader: Consolidăm prin norme juridice statutul Secției de anchetare a magistraților

de I.B. HotNews.ro
Tudorel Toader a declarat luni seară, la Antena 3, că statutul Secției pentru anchetarea magistraților va fi consolidat în scurt timp și că structura va fi transformată, astfel încât să își poată îndeplini rolul preventiv. Toader a evitat să lămurească dacă acest demers înseamnă transformarea Secției în parchet, potrivit Mediafax.
Tudorel Toader
Foto: Digi24

Tudorel Toader anunță măsuri reparatorii pentru condamnații care au depășit termenul contestației în anulare/ Liviu Dragnea, printre beneficiari

de Ionut Baias HotNews.ro
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunțat, luni seară, că se vor lua ”măsuri reparatorii” pentru acei condamnaţi care au sentinţe definitive pronunţate de completurile constituite nelegal la instanța supremă şi care nu au putut depune contestaţie în anulare în termenul legal. Între cei care au ieșit din termen pentru contestația în anulare este și Liviu Dragnea, condamnat în dosarul Referendumului. Elena Udrea, Alina Bica, Rudel Obreja, Dan Șova și Șerban Pop au fost recent eliberați din penitenciar după ce avocații acestora au formulat contestații în baza deciziei Curții Constituționale privind completurile de 5 judecători constituite nelegal, începând cu 2014.
Eugen Teodorovici
Foto: Agerpres

Teodorovici: Deficitul bugetar pe 2018 este spre 2,9%. Pe 2019, mi-am propus spre 2,5% / Proiectul bugetului de stat ar putea fi făcut public săptămâna viitoare

de V.M. HotNews.ro
Duminică, 6 Ian 2019 Revista Presei | Radio TV
Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, a spus duminică seara, într-o emisiune la Antena 3, că deficitul bugetar pentru anul trecut este în jur de 2,9% din PIB, iar pentru acest an și-a propus un deficit de 2,5% din PIB.
Codrin Stefanescu
Foto: Captura Antena 3

Codrin Ștefănescu, despre amnistie: Va fi dată. Vom face dreptate până la capăt

de V.M. HotNews.ro
Duminică, 6 Ian 2019 Revista Presei | Radio TV
Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat duminică seară, la România TV, că partidul va merge mai departe cu modificarea Codurilor penale prin ordonanță, iar amnistia va fi dată deoarece trebuie „să facem dreptate până la capăt”.
Eugen Teodorovici
Foto: Captura Antena 3

Eugen Teodorovici: ANAF va vinde bunurile confiscate online, piața va decide prețul / Fiscul se va concentra în acest an pe multinaționale

de V.M. HotNews.ro
Duminică, 6 Ian 2019 Revista Presei | Radio TV
ANAF va vinde bunurile confiscate online, iar piața ve decide prețul acestora, și Fiscul ar putea renunța la evaluări, a declarat la Antena 3 ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici. El a mai spus că ANAF se va concentra în acest an pe marii contribuabili, pe multinaționale, pentru că trebuie să se ocupe de companiile ce recurg la optimizări fiscale pentru a diminua plățile de impozite către stat.
Teodor Melescanu
Foto: Captura Digi 24

Teodor Meleșcanu, despre situația din Austria: Luăm în considerare să ne adresăm Curții Europene de Justiție

de V.M. HotNews.ro
Duminică, 6 Ian 2019 Revista Presei | Radio TV
Ministrul de Externe Teodor Meleșcanu a declarat duminică seară, la Digi 24, că indexarea alocațiilor copiilor nerezidenți ai muncitorilor din Austria este un caz clar de discriminare, iar Guvernul ia în considerare să se adreseze Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE).

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Ardeleanul la birt
Cere două “cinzeci” şi îşi îndeamnă fecioru’: – No, be’!
Bancul zilei: Deconturi
Contabilul verifică decontul unuia dintre parlamentari. – Dar cifra asta astronomică ce reprezintă?!!
Bancul zilei: Ghiciți personajele?!
București. Ceremonia oficială de preluare a președinției Consiliului UE, desfășurată la Ateneu, în prezenţa liderilor europeni. În timpul evenimentului, în sală au intrat doi bandiţi. Şi-au...
Bancul zilei: Mai merge un banc cu mândria britanica și partenerii din UE?
Un turist american viziteaza Londra, cand de-odata simte nevoia sa urineze. Cauta,cauta si nu gaseste nici o toaleta. Neavand incotro intra intr-o straduta, se apropie de un colt mai intunecat langa un zid mai inalt si incepe sa se deschie la fermoar. Inca inainte de-a incepe sa urineze simte o bataie usoara pe umar. Se intoarce si langa el se afla un politist tipic englez...
Bancul zilei: BREXIT-ul, explicat altfel
John, valetul, intră val-vârtej: - Sir, au anunțat furtuni puternice pe Canalul Mânecii. Va fi dezastru! - Oh, John!...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version