RADIO - TV
Firea
Foto: Facebook

Gabriela Firea, atac la Nicuşor Dan: A avut un guvern prietenos, a avut luni în care a primit şi 400 de milioane de lei. În acest caz, cum să nu-ţi plăteşti facturile datorate?

de I.B. HotNews.ro
Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea l-a atacat vineri seară, la Antena 3, pe actualul edil, Nicuşor Dan, pe care îl acuză că este responsabil pentru faptul că Primăria nu a achitat facturile către Elcen, deşi "a avut un guvern prietenos" care a alocat Primăriei sume mari de bani, potrivit News.
Ion Iliescu si Elena Ceausescu
Foto: Fototeca online a comunismului românesc

Ion Iliescu, după ce a fost acuzat la Antena 3 că a luat banii lui Ceaușescu: Îl dezamăgesc pe domnul Gâdea: banii ăia sunt la o adresă mai aproape de A 3

de I.B. HotNews.ro
Vineri, 26 Nov 2021 Revista Presei | Radio TV
Serghei Mizil a povestit joi seară la Antena 3 ce s-ar fi întâmplat cu aşa zisele conturi secrete ale fostei familii prezidențiale. Acesta susține că socrul său, generalul Gheorghe Marcu, fost adjunct al lui Pacepa, a doua zi după Revoluție, ”s-a îmbrăcat că pleacă la Iliescu să predea banii din afară la Frontul Salvării” și că în acest mod au procedat toți șefii de servicii. Ion Iliescu a reacționat pe blogul său susținând că banii nu sunt la el și arătând către Dan Voiculescu.
Florin Citu
Foto: Captura Facebook

Cîţu afirmă că guvernul condus de el "a lăsat şi un buget construit pentru anul viitor, un buget cu un deficit de 5,84% din PIB"

de I.B. HotNews.ro
Fostul premier Florin Cîţu a afirmat, joi seară, la TVR1, că guvernul pe care l-a condus a realizat un proiect de buget pentru anul viitor, document care prevede un deficit bugetar de 5,84%. Cîţu susţine că, dacă autorităţile "dau drumul finanţelor publice", România riscă o criză economică, citează News.
​​Rares Bogdan
Foto: Facebook/ Rares Bogdan

Rareş Bogdan: Pe data de 25 mai 2023 veţi fi cu mine în Guvern, domnule Ciolacu. Voi veni în Guvern tocmai pentru a mă asigura că aroganţele nu au ce să caute

de V.M. HotNews.ro
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan afirmă că, în 25 mai 2023, când va avea loc rotaţia în Guvern, el va ocupa o funcţie în Executiv. „I-am spus domnului Ciolacu după aceste negocieri: pe data de 25 mai veţi fi cu mine în Guvern. Voi veni în Guvern tocmai pentru a mă asigura că aroganţele nu au ce să caute. Voi fi un garant liberal că domnul Ciolacu va face ceea ce trebuie în Guvern”, a declarat el, potrivit News.ro. Rareş Bogdan a susţinut că alături de el vor mai veni alţi doi colegi.
Florin Citu in montajul Superman
Foto: Captură Instagram

Florin Cîţu: Poate viteza cu care am vrut eu să fac reformă a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu

de V.M. HotNews.ro
Fostul premier Florin Cîţu este de părere că viteza cu care a dorit să facă reformă depăşeşte aşteptările societăţii şi ale economiei româneşti. „Trebuie să recunosc că poate viteza cu care am vrut eu să fac reformă a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu”, a afirmat el.
Dan Barna
Foto: Agerpres

Barna, despre criza politică: Ştiţi filmele acelea în care urmăreşti până la sfârşit acţiunea, ca la final să descoperi că personajul pe care îl credeai pozitiv era exact cel negativ din spatele complotului?

de V.M. HotNews.ro
Miercuri, 24 Nov 2021 Revista Presei | Radio TV
Deputatul USR Dan Barna a declarat, miercuri, la emisiunea Talk News de la postul Profit TV, despre cele trei luni de criză politică declanşată după ieşirea USR de la guvernare, că imaginea este ca atunci când urmăreşti un film, iar la final să descoperi că personajul pe care îl credeai pozitiv era exact cel negativ din spatele complotului.
Cristian Ghinea
Foto: Agerpres

Cristian Ghinea (USR) despre PNRR: Ca să se întâmple acum o renegociere trebuie să fie o argumentare solidă şi nişte motive bine întemeiate

de I.B. HotNews.ro
Miercuri, 24 Nov 2021 Revista Presei | Radio TV
Fostul ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea a afirmat la Digi 24 că implementarea PNRR poate fi pusă în pericol "doar dacă suntem foarte stupizi noi, ca ţară". În ceea ce priveşte o eventuală renegociere a prevederilor planului, Ghinea consideră că motivele invocate de PSD pentru un astfel de demers sunt "fanteziste", potrivit News.
Kelemen Hunor
Foto: Guvern

Hunor Kelemen: Nivelul de încredere nu diferă faţă de vechea coaliţie. E mic/ Dacă arunci plăcuţa suedeză în fiecare zi, plăcuţa suedeză se întoarce la tine

de I.B. HotNews.ro
Marţi, 23 Nov 2021 Revista Presei | Radio TV
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor,a declarat marți seară, la Digi 24, că gradul de încredere pe care partenerii din viitoarea coaliţie de guvernare îl au unii în ceilalţi este unul scăzut, el susţinând că şi în vechea coaliţie, din care făcea parte USR, nivelul încrederii între partenerii politici era unul mic. El e de părere că, "dacă arunci plăcuţa suedeză în fiecare zi, plăcuţa suedeză se întoarce la tine, este o chestiune elementară", potrivit News.
Dan Barna
Foto: Agerpres

Dan Barna: Liberalismului i s-a pus cruce de către echipa câştigătoare

de I.B. HotNews.ro
Marţi, 23 Nov 2021 Revista Presei | Radio TV
Vicepreşedintele USR Dan Barna este de părere că "liberalismul, atât cât mai era în Partidul Naţional Liberal, tocmai a sucombat în acest moment, tocmai i s-a pus cruce de către echipa câştigătoare”, el arătând că USR, un partid "liberal modernizator", va fi cel care va promova valorile liberale, potrivit News.
Lockdown in Austria
Foto: BARBARA GINDL / AFP / Profimedia

Financial Times: Decizia Austriei privind vaccinarea reprezintă recunoașterea eșecului

de I.B. HotNews.ro
Marţi, 23 Nov 2021 Revista Presei | Radio TV
Restricțiile impuse nevaccinaților, deși discriminatorii și învrăjbitoare, ar fi putut mări gradul de vaccinare dacă ar fi fost adoptate mai din timp. Recurgerea la vaccinarea obligatorie - o măsură teoretic prea excesivă pentru orice guvern - constituie o recunoaștere a eșecului din partea Vienei. E regretabil, dar nu e singura capitală care lasă de dorit, scrie Financial Times.
Vasile Dincu
Foto: Facebook - Vasile Dancu

Dîncu, întrebat ce-l recomandă pentru Ministerul Apărării: Am făcut stagiul militar și am construit o revistă de gândire strategică

de N.O. HotNews.ro
Luni, 22 Nov 2021 Revista Presei | Radio TV
Social-democratul Vasile Dîncu, sociolog de profesie, afirmă, întrebat ce anume îl recomandă pentru a deţine funcţia de ministru al Apărării Naţionale, că a făcut stagiul militar, studii privind strategiile, dar şi o "revistă de cultură şi gândire strategică". "Generalii se ocupă de tactică şi de strategia de război şi un ministru civil se ocupă, până la urmă, de proiecţia apărării în societate, de cultura de securitate", adaugă Vasile Dîncu, relatează News.ro.

Marius Budai
Foto: Agerpres

Budăi: Vom face o rectificare de buget imediat, astfel încât pensionarii să nu sufere

de I.B. HotNews.ro
Luni, 22 Nov 2021 Revista Presei | Radio TV
Fostul ministru al Muncii Marius Budăi, susţinut de PSD pentru a prelua din nou acest portofoliu, a reiterat la România TV că pensiile vor fi majorate cu zece procente începând cu 1 ianuarie, Budăi precizând că acest aspect a fost discutat şi luni seară. El a susţinut că a discutat deja cu premierul desemnat şi cu viitorul ministru al Finanţelor despre o rectificare bugetară care să asigure plata pensiilor până la finalul acestui an.
Dacian Ciolos
Foto: AGERPRES

Dacian Cioloş: Constat că liberalismul a dispărut în PNL. O să-l conturăm noi, la USR, împreună cu ce a mai rămas din PNL, ca să venim cu o propunere alternativă pentru 2024

de I.B. HotNews.ro
Luni, 22 Nov 2021 Revista Presei | Radio TV
Preşedintele USR, Dacian Cioloş, este de părere că "liberalismul a dispărut în PNL" şi afirmă că USR va "contura" ideea de liberalism "împreună cu ce a mai rămas din PNL". Cioloş a explicat la B1TV decizia USR de a nu participa la consultări cu preşedintele Klaus Iohannis, arătând că nu se pune problema de consultări atunci când o majoritate este deja formată, citează News.
Florin Roman, PNL
Foto: Captura video

Florin Roman îi răspunde Ralucăi Turcan: Nu există niciun fel de problemă în plata pensiilor şi alocaţiilor / Niciunul nu suntem puşi în funcţii pe viaţă / Atmosfera este vie în PNL

de I.B. HotNews.ro
Luni, 22 Nov 2021 Revista Presei | Radio TV
Vicepreşedintele PNL Florin Roman a declarat, luni, la emisiunea Talk News de la Profit TV, că nu există niciun fel de problemă în plata pensiilor şi alocaţiilor. El a arătat că premierul interimar Florin Cîţu a trimis Corpul de Control la Ministerul Muncii. Despre faptul că Raluca Turcan nu a mai primit o funcţie de ministru, Roman a arătat că aceasta probabil nu a mai primit încrederea colegilor. ”Niciunul nu suntem puşi în funcţii pe viaţă” a spus el, precizând că atmosfera în PNL este una ”vie”, potrivit News.
Ludovic Orban
Foto: Facebook

Ludovic Orban anunţă că va merge mâine la şedinţa conducerii PNL şi va vota împotriva guvernării cu PSD: O să le spun că nu este târziu să refacem coaliţia de centru-dreapta

de V.M. HotNews.ro
Duminică, 21 Nov 2021 Revista Presei | Radio TV
Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a anunţat că va merge, luni, la şedinţa conducerii PNL, pentru a vota împotriva guvernării cu PSD. „O să le spun că încă nu este târziu să refacem coaliţia de dreapta”, a spus el, arătând că PSD, odată adus la putere, el va conduce.
Certificat verde digital
Foto: Levent Ycelman / Alamy / Profimedia Images

Valeriu Gheorghiţă: Foarte probabil că vorbim de câteva mii de certificate de vaccinare false. E foarte greu să avem o imagine reală

de V.M. HotNews.ro
Duminică, 21 Nov 2021 Revista Presei | Radio TV
Medicul Valeriu Gheorghiţă afirmă că autorităţile nu pot şti cu siguranţă care este numărul de certificate false de vaccinare anti-Covid care au fost emise în România, însă estimează că numărul acestora este de ordinul câtorva mii. Valeriu Gheorghiţă afirmă că, dacă oamenii s-ar fi vaccinat, „în loc de 20.000 de decese am fi putut să avem 1.000 maximum”.
Ludovic Orban
Foto: Agerpres

Orban, despre Cîţu: Îşi merită soarta, am spus de la început că va fi sacrificat / Nu PSD omoară PNL, ci Iohannis

de V.M. HotNews.ro
Duminică, 21 Nov 2021 Revista Presei | Radio TV
Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a declarat duminică seară, la Realitatea Plus, că Florin Cîţu „îşi merită soarta”, amintind că i-a spus când a propus excluderea sa din partid că în curând nu va mai fi nici premier şi nici preşedintele PNL, fiind sacrififcat de preşedintele Klaus Iohannis. Orban a vorbit şi despre viitorul partid pe care îl va înfiinţa, afirmând că se testează 7 sau 8 nume ale formaţiunii.
Valeriu Gheorghita la Digi24
Foto: Digi24

Valeriu Gheorghiţă anunţă „o prognoză extrem de pesimistă” a OMS pentru Europa: Până la sfârşitul lui februarie, pe evoluţia actuală, am putea să avem alte 500.000 de decese din cauza Covid-19

de V.M. HotNews.ro
Duminică, 21 Nov 2021 Revista Presei | Radio TV
Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-Covid, medicul Valeriu Gheorghiţă, afirmă că Europa este „epicentrul pandemiei” de Covid-19 în momentul de faţă, el subliniind că estimările realizate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii arată că, la nivel european, sute de mii de oameni vor muri în următoarele luni din cauza infecţiei cu SARS-CoV-2. El este de părere că nu se impune vaccinarea obligatorie.
CTP
Foto: Digi24.ro

Digi24: VIDEO. CTP: Generalul Flexiglas se va înțelege cu PSD, are toate datele. O singură problemă rămâne de rezolvat: Florin Cîțu

de ​Digi24 Digi24.ro
Sâmbătă, 20 Nov 2021 Revista Presei | Radio TV
PSD vine la guvernare după mirosul banilor și va sta atât timp cât îi convine, până când PNL se va eroda suficient în sondaje pentru ca social-democrații să-și asigure o victorie covârșitoare la următoarele alegeri. Până atunci, coaliția PNL-PSD va funcționa, se vor înțelege, pentru că premier va fi Nicolae Ciucă, iar acesta are o coloană „flexibilă”. În toată această poveste...
Sorin Cimpeanu
Foto: captura video

Sorin Cîmpeanu: De luni, în România vor putea merge la şcoală sau la grădiniţă peste 2,6 milioane de elevi

de I.B. HotNews.ro
Sâmbătă, 20 Nov 2021 Revista Presei | Radio TV
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, vineri seară, la TVR 1, că peste 2,6 milioane de elevi vor merge fizic la şcoală sau la grădiniţă, începând de luni, reprezentând 90 la sută din totalul copiilor din sistemul educaţional, potrivit News.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Câteva motive suplimentare pentru vaccinare
Doi bețivi pe o bancă: - M-am vaccinat Gogule! - Eu nu!- Prostule....
Bancul zilei: Medicul ideal în viziunea soțului
Soțul vine de la un control medical și-i spune soției: -Draga mea, mi-a recomandat medicul striptease și sex oral...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by