Sebastian Burduja, candidatul PNL la primăria Capitalei, spune că este optimist privind șansele sale în alegeri și vede un scor strâns. „Voturile se vor fragmenta mult între cei patru și atunci fiecare are șanse”, spune liberalul.

Sebastian BurdujaFoto: Inquam Photos / Malina Norocea

Burduja spune că Nicușor Dan nu a livrat proiecte bucureștenilor și nu are o echipă de profesioniști în jurul lui. „Bucureștiul nu atrage oameni, nu atrage resursă umană și a pierdut populație. Nicușor Dan a oprit dezvoltarea orașului. Nu zic că trebuie construit haotic, dar nu poți să oprești totul în acest mod”, a acuzat Burduja.

Întrebat la Digi 24 cum apreciază mandatul de primar al Gabrielei Firea (PSD), Burduja spune că nu a fost unul satisfăcător și de aceea a ales să intre în campanie. Insistând asupra lucrurile slabe din mandat, acesta spune că Firea nu a avut proiecte importante.

Amintim că PSD și PNL au decis să meargă cu candidați diferiți la primăria Capitalei după retragerea candidatului comun al Coaliției, Cătălin Cîrstoiu, dar au hotărât ca cei doi candidați să nu se atace în campanie.

„Îmi doresc să văd o campanie fără atacuri între niciunul dintre participanţi, să fie o campanie altfel, pentru democraţia adevărată. Aşa trebuie să fie România, după 34 de ani, în care să vorbim realmente pentru bucureşteni pe soluţii, pe programe, pe investiţii, cum ar trebui să arate o capitală europeană”, a reluat Burduja una din declarațiile făcute anterior.

5 soluții pe care le-ar implementa imediat în București:

Burduja a vorbit despre un set de 5 soluții pe care s-ar axa cu prioritate „pentru ca bucureștenii să aibă apă caldă și facturi mici”:

  • Fuziunea ELCEN-Termoenergetica
  • Unificarea cu rețeaua de gaz
  • Reabilitarea rețelei de apă
  • Modernizarea CET-urilor
  • Exploatarea apei geotermale

Un alt proiect important pentru Burduja îl reprezintă lupta împotriva traficului de droguri și stoparea drogurilor în școli.

Pe același subiect: