A pipait 1.000 de femei pe sani. Cel mai tare experiment din lume l-a realizat un actor rus pe numele lui Sam Nickel. Tanarul si-a pus in cap sa se intalneasca neaparat cu premierul Vladimir Putin. Si pentru a face intalnirea mai interesanta, el si-a pus in cap sa discute inainte cu peste 1.000 de femei, aflandu-le problemele. Pentru ca discutia sa fie cu adevarat incitanta, a ales sa faca acest lucru in timp ce le pipaie pe sani. "Am pipait foarte multe. 1.000. Ajunsesem sa pipai intre 70 si 300 de perechi de sani pe zi. In timp ce le mangaiam pieptul femeile imi spuneau problemele lor. Cand m-am intalnit cu Putin i-am povestit rezultatul sondajului meu", a declarat pentru un post local de televiziune rusul. Experimentul s-a desfasurat pe durata lunii iulie, in Moscova. Doar 30% din femeile abordate au acceptat sa fie pipaite, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

A facut o bomba la 10 ani, un reactor nuclear la 14. Un pusti pasionat de radioactivitate a devenit vedeta in lumea fizicienilor dupa ce a reusit sa faca un reactor nuclear, la numai 14 ani, din materiale cumparate de pe internet. Departamentul de Securitate Nationala al SUA incearca din rasputeri, de trei ani, sa aduca in randurile angajatilor un adolescent-fenomen. Taylor Wilson, care este foarte pasionat de fizica si radioactivitate, a reusit sa construiasca un reactor nuclear la numai 14 ani, cu plutoniu cumparat de pe internet. Reusitele pustiului, acum in varsta de 17 ani, au fost chiar mai timpurii decat atat: la zece ani, Wilson a facut o bomba dintr-un flacon de medicamente si din mai multe produse chimice de uz casnic, anunta Cancan.

Miscarea de mirosit "vanturi". Sigur a innebunit lumea! Un american sigur a scapat de la ospiciul de nebuni. El s-a angajat intr-o miscare revolutionara de testare a gazelor emanate de oameni. Barbatul opreste femeile pe strada pentru a-si vari nasul in fundul lor si adulmeca mirosul "parfumului" natural. Culmea e ca el chiar reuseste sa convinga o gramada de dame sa se opreasca din drumul lor pentru a adopta pozitia de eliberat mirosuri. Nu se stie care e rationamentul omului, probabil nu are unul, e doar nebun, dar lumea il priveste cu destul amuzament, informeaza Click.

Asa ceva n-ati mai vazut niciodata. Uite cum un om se transforma in foca. Ce face omul cand se simte bine? Absolut orice. Nu conteaza ca e periculos sau ca se face de ras, ideea e sa se distreze. Un barbat s-a transformat intr-o foca. Profitand de calitatile tehnice pe care i le-a oferit natura, ceafa de bulgar si burta de bulibasa, "foca" din el a iesit la iveala. Vrand sa arate cat de tare este el, un barbat s-a dezbracat la bustul gol, s-a intins pe burta si...hop in piscina. Cu o asemenea prestatie cu siguranta ar putea sa prinda un loc la delfinariu, anutna Libertatea.

Atentie, strabunica si-a pus silicoane! A visat toata viata sa aiba sani mari, care sa atraga privirile barbatilor, dar n-a avut curaj sa se dea pe mana unui chirurg estetician. Aceasta pana la 65 de ani, cand britanica Joan Lloyd, fost fotomodel, si-a luat inima in dinti si si-a pus mult doritele silicoane. Batrana, care are 13 stranepoti, se simte ca o tinerica de cand a trecut de la cupa A la cupa F si se comporta ca atare. Increzatoare in sine datorita decolteului, pensionara iese acum la intalnire chiar si cu barbati de 24 de ani, care, cu ochii pe sanii ei, nici nu realizeaza cat este de batrana. "Dupa ce am nascut patru copii si, odata cu trecerea anilor, sanii mei au scazut si eram foarte nemultumita de ei. Viata trebuie traita. Am cheltuit 4.250 de lire (aproximativ 4.800 de euro - n.red.) din economiile mele pentru aceasta operatie, dar a meritat fiecare banut", a explicat batrana, care a subliniat ca atat copiii, cat si nepotii si stranepotii au sustinut-o in dorinta ei de a-si mari sanii, scrie Cancan.

Au inventat puii albastri, verzi si roz! Cercetatorii au reusit sa obtina pui colorati - albastri, turcoaz, verzi, portocalii, roz sau chiar rosii - prin injectarea unor substante in oua. Bietele vietati sunt vandute ca jucarii. O noua moda aparuta in SUA, China, India, Malaysia, Maroc si Yemen provoaca proteste in intreaga lume. Cercetatorii au creat pui de diferite culori pe care comerciantii ii vand pe strada drept jucarii pentru copii sau animale de companie. Oamenii s-au plictisit de vietatile obisnuite si cei care se ocupa cu cresterea acestora se intrec sa dea peste cap legile naturii, numai sa faca bani. Astfel, au aparut puii de gaina de tot felul de culori, care se bucura de succes nebun la vanzare, anunta Click.

Cinci oi au dat iama intr-o farmacie. Zgomotul si forfota din strada le-a dat dureri de cap unor oi, care au fost scoase la parada, in cadrul Festivalului Lanii din Somerset, Marea Britanie. In cautarea unui remediu, cinci oi strengare au fugit intr-o farmacie. In loc sa stea cuminti si sa se bucure de liniste, animalele au inceput sa dea cu botul pe rafturile de jos, aruncand tot felul de lucruri pe jos. Distractia lor nu a durat prea mult timp, insa, oile fiind conduse respectuos afara si indrumate inapoi la parada, informeaza Cancan.