Cinci ani de puscarie pentru ca a fost "salbatica" in pat! Riscati cinci ani de inchisoare daca va muscati iubitul de zonele intime si ii provocati rani. Cel putin asa a patit o englezoaica de 44 de ani din Newcastle, mama a patru copii, care, plina de zel si beata manga, a incercat sa-si "catapulteze" iubitul in al noualea cer, dar l-a bagat direct pe patul de spital, in sala de operatii. Maria Topp si amantul ei, Martin Douglas, de 45 de ani, si-au facut de cap intr-un club, pana tarziu in noapte. Apoi, ei i s-a facut o pofta dementa de sex si l-a "tarat" pe acesta intr-o camera de hotel, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cele mai ciudate feluri de a fuma. Revista Life a publicat o colectie a celor mai ciudate modalitati de a fuma surprinse de-a lungul timpului. Colectia de fotografii poate fi o rasplata pentru cei care au incercat macar o data sa ii determine pe cei dragi sa renunte la fumat si s-au lovit de raspunsul clasic: "nu pot". Integral in Gandul.

Hotii au furat un clopot de doua tone si jumatate. Clopotul, fabricat in 1889, avea dimensiuni similare mult mai cunoscutului Liberty Bell din Philadelphia si se afla in gradina catedralei St. Mary din San Francisco. "Este un obiect nepretuit care apartinea arhidiocezei", afirma politistii despre obiectul care a disparut peste noapte. Pentru hoti, insa, se pare ca are un pret - cel pe care il pot obtine vanzandu-l la un centru de colectare a metalelor. Cuprul din care este confectionat clopotul le-ar putea aduce celor care l-au furat circa 75.000 de dolari, anunta Click.

Cap are, minte ce-i mai trebuie? A bagat camila in portbagaj. Asemeni cailor de pe la noi, nici camilele nu sunt foarte apreciate in desert si desi muncesc din greu, oamenii nu dau doi bani pe aceste animale. Astfel, pe Internet a aparut un film in care un arab incearca sa bage cu forta o camila in portbagajul unei masini. Desi la inceput bietul animal incearca sa se opuna, forta barbatului este mult mai mare, acesta impingand-o pe biata camila in spatiul ingust. Imediat dupa aceea, barbatul leaga animalul care zbiara de durere, scre Libertatea.

Un bebelus a gasit droguri la fast-food. Stacey Rush se pregatea sa-i schimbe scutecele fetitei sale atunci cand a observat-o introducand in gura o bucata de cannabis. Englezoaica a reactionat la timp, inainte ca fiica ei sa o inghita. Managerul restaurantului i-a dat un pahar de suc cu care sa clateasca gura copilului, dar intamplarea i-a lasat britanicei un gust amar. "Daca stie ca sunt persoane care folosesc droguri in toaleta de la fast-food, ar trebui sa faca ceva in sensul acesta", s-a plans femeia. Stacey Rush spune ca a fost oripilata atat de faptul ca a gasit amestecul de cannabis si tutun lasat chiar in zona toaletei in care mamele pot schimba scutecele copiilor, dar si de faptul ca angajatii fast-food-ului au refuzat initial sa-si ceara scuze pentru incident. Integral in Click.

Incredibil! Canibali în mileniul trei. Oameni îmbrăcaţi cu tot felul de costume înfiorătoare au participat la cea de-a noua Paradă anuală a Zombilor, din Toronto. Defilarea a fost un adevărat spectacol a imaginaţiei. Mult sânge, păr slinos, colţi, ochi fosforescenţi, bube şi ... carne din belşug. De asta au avut parte cei care au paritcipat la Parada anuală a Zombilor, care a avut loc sâmbătă, la Toronto, în Canada. Inspiraţi parcă de videoclipul lui Michael Jackson, Thriller, sau de cele mai terifiante filme de groază, canadienii şi-au dat frâu liber imaginaţiei, relateaza Libertatea.