Pensionara arestata dupa ce a incercat sa-si castreze sotul. O femeie in varsta de 69 de ani din California a fost aresta dupa ce a incercat sa-i taie penisul sotului ei cu o pereche de foarfece. Virginia Valdez, din orasul Palm Springs, s-a certat cu sotul ei, mai tanar cu 7 ani, si l-a atacat cu o pereche de foarfece, informeaza Los Angeles Times. Femeia nu a reusit sa-i taie barbatia sotului, insa i-a produs mai multe rani grave in zona genitala, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un barbat este in viata datorita a... trei cutii de bere. Barbatul care a ramas inzapezit nu s-a putut folosi de telefonul mobil caci nu avea semnal, iar singura sa salvare a fost sa dea drumul la motor cu moderatie, caci nu ii ajungea combustibilul si sa consume bere. "Am facut orice pentru a ramane in viata. Am improvizat un sac de dormit, iar picioarele mi le inveleam cu un prosop vechi pe care l-am gasit in masina", a declarat americanul pentru DailyMail. Desi pare greu de crezut, se pare ca berea l-a salvat pe sofer, acesta putand sa se hidrateze cu lichidul inghetat in lipsa altor alimente sau lichide, scrie Libertatea.

Au dansat samba in tren. Brazilienii au sarbatorit Samba Day in urma cu cateva zile. pentru a aratat lumii intregi cat de mult inseamna aceasta zi pentru ei, localnicii din Rio de Janeiro au dansat samba peste tot pe unde au apucat. Unul dintre cele mai neasteptate locuri alese drept ring de dans au fost trenurile. Calatorii, cu mic, cu mare s-au apucat sa se miste senzual in mijloacele de transport, distractia fiind la cote maxime, asa cum le sta bine sud-americanilor, scrie Cancan.

La numai 10 ani si-a salvat mama de la moarte printr-un procedeu invatat din filme. In momentul in care Kandace Seyferth a avut o criza severa de astm si s-a prabusit, in casa se afla doar fiica ei, Madisyn, de 10 ani si o prietena de-a ei, Katelynn Vreeke, de 12 ani. Fara sa se sperie, cele doua fetite au actionat corect, salvand astfel viata femeii. Ele au sunat imediat la Salvare, apoi au aplicat metodele de resuscitare, pana la venirea medicilor. Si toate acestea au fost posibile pentru ca micuta Madisyn este un fan declarat al serialul "Anatomia lui Grey", pe care il urmareste cu viu interes, scrie Libertatea.

Ce trebuie sa faci pentru a te putea fotografia tinandu-l in brate pe premierul Marii Britanii. Oricine vede aceasta fotografie cu David Cameron, premierul Marii Britanii, intr-o ipostaza atat de familiara cu un alt om, ar zice ca cei doi sunt buni prieteni, insa in realitate barbatul din imagine este un britanic obisnuit. Dean Wallis l-a vazut din intamplare pe premierul Marii Britanii luand masa la un restaurant si l-a rugat sa faca o fotografie cu el, scrie Daily Mail. Wallis are 33 de ani si este zugrav. El a iesit intr-o seara impreuna cu prietena sa in oras sa manance ceva la un restaurant. O chelnerita de la restaurant i-a spus ca premierul se afla cu un etaj mai jos, iar Wallis a coborat pana acolo sa vada daca este adevarat sau nu, scrie Gandul.