Fotografia care a socat Facebook-ul! Un dement s-a pozat zambind cu gura pana la urechi alaturi de bunica moarta. Si-a dorit popularitate si a obtinut mai mult decat atat. Un barbat din SUA a reusit sa-si socheze prietenii de pe Facebook dupa ce a postat o poza in care zambeste langa sicriul in care se afla bunica lui moarta. Nu i-a dat nimeni like la poza, ba mai mult nu a obtinut decat dezaprobarea prietenilor, pe care voia sa-i impresioneze. Prietenii barbatului nu au putut sa nu comenteze oripilati aceasta fotografie. Unii se intreaba mirati daca este adevarat, in timp ce altii il sfatuiesc speriati si ii spun ca nu este in regula sa faca astfel de fotografii. Nici comentariul lui nu este de ignorat, el recunoscand ca este nebun, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

N-o sa ghicesti niciodata cati ani are aceasta japoneza! "Tinerete fara batranete" este sloganul care o caracterizeaza cel mai bine pe japoneza Masako Mizutani, de profesie model. Desi la prima vedere femeia nu pare sa aiba mai mult de 20 de ani, Masako uimeste pe toata lumea atunci cand isi spune adevarata varsta: 43 de ani. Mai mult decat atat, ea are o fiica de 20 ani iar oamenii nu o cred niciodata cand afirma ca este fata ei. Femeia e devenit celebra in 2009, atunci cand si-a dezvaluit secretul frumusetii: petrece cinci ore pe zi pentru a-si ingriji pielea si pentru a se machia. O ajuta si genele, am completa noi. Masako este un adevarat fenomen in Japonia si in China, unde 10.000 de oameni ii citesc zilnic sfaturile de pe blog, anunta Click.

Nu doar barbatii au problema asta! Uite in ce hal se chinuie un urs panda sa-si convinga femela sa faca sex "pe la spate"! Un urs panda incerca din rasputeri sa-si convinga partenera sa accepte o experienta sexuala inedita, doar ca femela nu se lasa deloc. Cei doi ajung si la bataie si muscaturi, dar tot nu reuseste sa o convinga. Femela incearca sa scape, dar este trasa inapoi de urs. Masculul incerca si alte pozitii poate poate, dar nimic, ursoaica este hotarata sau poate este doar intr-o pasa proasta, informeaza Cancan.

OZN de dimensiuni gigantice, descoperit in apropiere de Mercur. Cercetatorii de la NASA au descoperit in apropiere de planeta Mercur, un obiect neidentificat, imens. Potrivit space.com, in imaginile filmate de naveta STEREO, pe 1 decembrie 2011, se poate observa un obiect gigantic in apropiere de Mercur. Se pare ca OZN-ul are aproape dimensiunea planetei si a fost descoperit in timpul unei explozii solare, atunci cand a fost lovit de "tsunami-ul" de plasma solar. Expertii spun ca are o forma cilindrica si nu se stie ce este si de ce e plasat acolo, scrie Libertatea.

Cei mai trasniti bikini din lume! I-ai vrea pe iubita ta? O femeie pe plaja, purtand doar bikini, cu siguranta fura ochii barbatilor din jur. Cu atat mai mult cu cat costumul de baie are un model deosebit. Designerii au libertate maxima atunci cand vine vorba de obiectul vestimentar menit sa descopere suficient de mult din frumusetea trupului fetei, dar in acelasi timp sa acopere destul cat sa lase loc imaginatiei celor care o priveste. Dar uneori creatiile depasesc orice asteptari. Binecunoscutul costum al lui Borat poate fi purtat, cu si mai multa gratie, de catre o frumoasa domnisoara. Altele insa opteaza pentru simple stelute care sa le acopere din sani exact atat cat trebuie. O bandana plasata "strategic" poate fi, la randu-i, foarte sexy. O fata "imbracata" doar in banda adeziva se "lipeste" si ea, imediat, pe retina celui care o priveste, anunta Click.

La noua ani, isi hartuia sexual invatatoarea! Afla ce cuvant i-a adus aceasta acuzatie grava unui elev! O invatatoare din statul american Carolina de Nord a anuntat de urgenta conducerea scolii din care face parte ca unul dintre elevii sai a hartuit-o sexual. Emanye Lockett, elevul buclucas, a facut marea greseala de a-i spune unui coleg de clasa ca invatatoarea lor este "draguta". Acesta a fost cuvantul care l-a condus la acuzatia de hartuire sexuala si i-a adus o pedeapsa chiar mai severa decat o ora de detentie in scoala. Dupa incident, i-a fost interzis timp de doua zile sa mai participe la cursuri. "Vorbeam cu amicul meu si i-am spus ca doamna invatatoare Taylor este draguta", a declarat Emanye pentru o televiziune locala. Invatatoarea suplinitoare a auzit vorbele micutului si le-a raportat urgent directorului scolii, care a decis ca o asemenea fapta nu poate ramane nepedepsita. Ironia face ca baiatul, desi a fost acuzat de hartuire sexuala, nici macar nu intelege acesti termeni. informeaza Cancan.