O "bunicuta" britanica, dealer de droguri. Surprinzator. Lindsay Sandiford (56 de ani), o casnica din Marea Britanie, risca pedeapsa cu moartea dupa ce a trecut granita din Bangkok in Bali cu cocaina in valoare de 1,6 milioane de lire sterline. Femeia sustine ca a acceptat sa livreze cele 4,7 kilograme de droguri deoarece copiii ii erau amenintati de traficanti. Autoritatile indoneziene sustin insa ca Sandiford face parte de ani de zile dintr-o retea internationala de dealeri de droguri, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Descoperirea care va schimba sexul pentru totdeauna. Viitorul sexului ar putea fi foarte asemanator cu cel descris in unele filme SF. Doi cercetatori din Noua Zeelanda se asteapta ca, pana in 2050, serviciile de prostitutie sa fie oferite, in bordeluri precum cele din Amsterdam, de femei-robot. Cercetatorii spun ca sexul cu femeile-robot ar fi eliberat de vina si, in plus, ar evita bolile cu transmitere sexuala. Mai mult, ei cred ca serviciile robotizate ar pune capat traficului de fiinte umane asociat cu prostitutia, anunta Realitatea.net

Cum se distreaza milionarii rusi? Arunca bani pe fereastra! Pavel Durov, fondatorul celei mai cunoscute retele de socializare din tara sa, VKontakte, s-a distrat aruncand avioane de hartie din bancnote de 5.000 de ruble (aprox 160 de dolari) de la fereastra sediului sau din St. Petersburg. Numai ca situatia a degenerat. Oamenii s-au calcat in picioare, s-au inghioltit si chiar s-au ranit in incercarea de a pune mana pe niste bani, informeaza Libertatea.

A aflat ca este femeie la 58 de ani. Steve Crecelius este fotograf in orasul american Denver si se dusese la medic pentru o banala ecografie. El a aflat ca s-a nascut atat cu trasaturi masculine, cat si cu trasaturi feminine. Pe cele din urma, organismul sau le-a reprimat cu mult timp in urma. Barbatul este casatorit si are sase copii. "Aveam o piatra la rinichi si ma aflam la urgente la spital. Asistenta care interpreta ecografia mi-a spus ca sunt de fapt femeie. A fost confirmarea a tot ceea ce simteam in interior", a spus hermafroditul. Integral in Click.

I s-a facut dreptate dupa 2500 de ani! Vezi ce filosof al antichitatii a fost achitat dupa ce a fost aparat de 10 avocati. Filosoful a fost acuzat de nerecunoasterea zeilor si ca, prin invatatura sa, corupea mintile tinerilor. Socrate, care s-a aparat de unul singur, a sfidat curtea, dand dovada de o ironie caustica pe durata intregului proces, spunand atenienilor ca ar trebui rasplatit pentru ceea ce a facut in planul trezirii constiintelor. A fost gasit insa vinovat de conspiratie impotriva Atenei si condamnat la moarte sau exil permanent. A ales sa moara: a baut cucuta si a murit cateva minute mai tarziu, relateaza Libertatea.