Poftiti la pizza de 1.000 $, daca va tine. A innebunit lumea! Dupa hot-dogul de 1.500 dolari, sandvisul de 10.000 de dolari si hamburgerul de aproape 50.000 de dolari, iata ca a venit randul reinventarii retetei de pizza. Restaurantul Nino's Bellissima Pizza din Manhattan a avut ideea magistrala de a combina trei tipuri diferite de caviar, crema pasta de homar, rondele de somon, pasta wasabi si bucati de trufe pentru "o senzatie unica ce face toti banii". Insa, avand in vedere ca mancarea costa aproape 4.000 de lei, adica doua salarii si un pic in Romania, este putin probabil ca un astfel de sortiment sa apara si pe piata autohtona, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Hotnews

Imaginile care te vor lasa cu gura cascata! Uite cum sunt filmate cele mai tari reclame in slow motion - Cativa nemti au revolutionat tot ce stiai despre spoturile TV. O echipa de ingineri, artisti si programatori din Germania au venit cu o idee revolutionara care a schimbat spot-urile TV. In locul imaginilor clasice, au introdus miscarile slow motion pentru a evidentia o mare parte a caracteristicilor lucrurilor care trebuie promovate, dar si pentru un impact mult mai mare la public. The Marmalade se numeste compania care a reusit sa creeze un robot ce poate filma extrem de repede din diferite unghiuri si care se misca dinamic in functie de actiune. Spike este tehnologia folosita de acestia, ce le permite sa deplaseze camera video exact unde au nevoie de cadre in cel mai scurt timp posibil. De aici pana la produsul finit exista o serie de procese informatice care fac din unele reclame o adevarata capodopera artistica, anunta Cancan.

Aceste surori au impreuna 213 ani. Record. Dorothy Richards si Marjorie Ruddle au impreuna 213 ani, trei luni si 27 de zile: Dorothy a implinit 108 ani, iar Marjorie 105 ani. Ele au ajuns la aceste varste pentru ca sunt foarte active. Recunoscute drept cele mai varstnice surori din lume, Dorothy Richards si Marjorie Ruddle spun ca nu au un secret deosebit caruia se datoreaza longevitatea lor. Inca din copilarie, ele au incercat sa adopte un regim de viata sanatos, nu au facut excese de nici un fel si, in primul rand, au fost si sunt mereu active. Le place la nebunie sa bea ceai englezesc si nu rateaza in nici o zi prilejul de a da pe gat cel putin trei cesti. Surorile recunosc ca toata viata lor au evitat mancarea grea si s-au hranit in mod regulat de cinci ori pe zi, cu salate, carne fiarta si paine integrala. Ele au sarbatorit recent faptul ca au intrat in Cartea Recordurilor cu o petrecere in azilul in care Marjorie locuieste acum, informeaza Click.

Show erotic la "Thailanda are Talent". O bruneta sexy picteaza cu sanii. O domnisoara super sexy a reusit sa creeze controverse la "Thailanda are Talent", dupa ce a pictat cu sanii, pe ritmurile alerte ale muzicii. Fata a intrat pe scena, a desenat conturul grosolan al unui trup uman, dupa care si-a dat jos camasa in timp ce se unduia pe ritmurile muzicii, apoi a renuntat la sutien, a turnat vopsea pe ea, iar apoi a inceput sa picteze cu sanii. In juriu erau doi barbati si o femeie, iar reactiile lor au fost complet diferite. Ei au fost extrem de incantati de prestatia brunetei, iar ea s-a enervat si a plecat de la masa juratilor, spunand ca asa ceva e strigator la cer si este impotriva culturii thailandeze, scrie Libertatea.

Premiera mondiala: Un elefant cu probleme de vedere va purta lentile de contact! Un elefant de la Gradina Zoologica din Carolina de Nord va purta lentile de contact. Animalul a fost operat de doua ori la ochi de cataracta, iar acum a fost diagnosticat cu prezbitism. O echipa de cercetatori s-a oferit sa ii faca elefantului o pereche de lentile de contact, o inovatie in domeniu. C'sar are 38 de ani, iar problemele de sanatate l-au facut apatic si a scazut mult in greutate, scrie Realitatea.net. Elefantul va incepe sa poarte lentilele, insa nu se stie deocamdata la ce interval de timp va fi nevoie sa fie schimbate, anunta Cancan.

Incredibil! Plaja acoperita cu un strat gros de spuma din ocean. Cinci kilometri de plaja din Australia au fost acoperiti cu un strat de spuma densa. Nu este vorba de o poluare a mediului ci de un fenomen natural inregistrat o data la 5 ani si e provocat de ploile abundente. Cativa surferi s-au bucurat de petrecerea cu spuma de pe plaja din regiunea Victoria, in sud-estul Australiei, informeaza Click.