I-au scos un vierme viu, de 13 centimetri, din ochi. Medicii din Mumbai, India, au fost nevoiti sa faca, zilele trecute, o operatie mai putin obisnuita, dupa ce un pacient de 75 de ani s-a prezentat la spital acuzand dureri la ochiul drept. Specialistii au constatat ca barbatul traia de doua saptamani cu un vierme viu, de 13 centimetri lungime, in ochiul drept, si l-au operat imediat pe batranul care risca sa moara daca parazitul putea ajunge creier, relateaza Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Miracolul delfinilor. Delfinii, mamiferele acvatice considerate una dintre cele mai inteligente specii de pe planeta, detin mistere inca neelucidate de om. Printre acestea se numara si extraordinara lor capacitate de vindecare. In urma studierii acestor vietuitoare marine, oamenii de stiinta au descoperit ca acestea se refac in timp record dupa muscaturile rechinilor. Mai mult, regiunea respectiva este rezistenta la infectii si este protejata de hemoragie, informeaza Eurekalert. Continuarea in Cancan.

A descoperit ca iubitul o insela cu un barbat. Kate Jackson, o tanara de 21 de ani, din Marea Britanie, a avut un soc in momentul in care detectivul particular angajat pentru a-i spiona partenerul i-a spus ca iubitul ei, Josh Eccles, o insela. Desi banuia ca partenerul nu ii era fidel, Kate a avut o surpriza de proportii cand a aflat ca iubitul cu care forma un cuplu de mai bine de un an o insela cu un alt barbat, scrie Libertatea.

Mmm! Ce inghetata imensa! Are o inaltime de 4 metri si cantarese o tona. Este cea mai mare inghetata din lume, omologata de Cartea Recordurilor, ieri, la Gloucester. O luna intreaga a fost necesara ca ingredientele sa inghete, dupa care, aluatul a fost luat de o macara si pus pe un cornet de 2,5 metri. Creatorul acestui desert este Heston Blumenthal, un bucatar celebru in Marea Britanie. De altfel el a creat, anul trecut, inghetata cu sunca, informeaza Click.

Vestigii ale civilizatiei extraterestre. Descoperiri arheologice stranii ar putea atesta existenta altor lumi. In foarte multe muzee ale lumii sunt expuse, alaturi de artefacte extrem de importante pentru istorie, foarte multe cranii care au fost gasite si recuperate in acelasi timp cu vestigiile reprezentand epoci istorice de mult apuse. Si cum analizarea dovezilor arheologice se face de obicei in cadrul unei echipe complexe de specialisti, antropologii din aceste echipe au facut observatii tulburatoare si importante: multe dintre craniile expuse nu au nimic in comun cu anatomia caracteristica craniilor rasei umane. Integral in Cancan.

A nascut natural, desi era in coma. Englezoaica Emma Mynors, de 23 de ani, a lasat lumea medicala cu gura cascata. In urma cu sapte luni, ea a nascut, pe cale naturala, desi se afla in coma profunda! Emma era insarcinata cand s-a imbolnavit de pneumonie si a suferit doua atacuri cerebrale, fiind dusa de urgenta la spital. Acolo a intrat in coma, iar dupa douasaptamani, cand fatul pe care il purta in pantece avea numai 29 de saptamani, s-a declansat travaliul, anunta Click.