Absolut scarbos! Moarta de beata, a adormit in fata blocului, in timp ce isi facea nevoile. O tanara din Rusia a ajuns vedeta pe Internet intr-o ipostaza care va fi in amintirile amicilor pentru multa vreme. Femeia a fost filmata, la 9 dimineata, in timp ce dormea in genunchi, in fata blocului, dupa o tentativa nereusita de a-si satisface necesitatile fiziologice. Orice comentariu suplimentar este de prisos, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O noua specie de broasca a primit numele printului Charles. Implicarea mostenitorului tronului britanic in domeniul protejarii padurilor tropicale nu a ramas fara efect, el primind o "rasplata" mai putin obisnuita. Cercetatorul dr. Luis A. Coloma a descoperit in 2008, printre printre exemplarele colectate pentru un muzeu o noua specie de broasca arboricola, pe acre s-a gandit sa o boteze dupa numele printului mostenitor. Astfel, a aparut "Hyloscirtus princecharlesi" sau broasca de copac Printul Charles. O expeditie ulterioara in Parcul National Cotacachi-Cayapas din Ecuador a gasit doar un numar mic de broaste, dupa ce zone intinse din aceasta regiune au fost defrisate pentru a fi exploatate in scopuri agricole. Doua exemplare tinere din aceasta specie sunt crescute in prezent in captivitate, in cadrul proiectului de conservare Amphibian Ark, iar oamenii de stiinta spera ca acestea se vor imperechea si vor contribui la repopularea cu broaste a acelui areal, anunta Libertatea.

Primarul a cerut cetatenilor sa voteze daca sa-si rada mustata. Primarul Dan Snarr (62 de ani) din Murray, statul Utah (SUA), are o mare dilema: sa-si rada sau sa nu isi rada mustatile de 45 de centimetri. In fiecare dimineata pierde 10 minute sa-si aranjeze mustata si cheltuieste 100 dolari pe produse necesare igienizarii acesteia. El a cerut, acum 3 zile, concetatenilor sai sa voteze ce sa faca. Sotia edilului, April, vrea cu disperare sa scape de mustata lui, fiindca spune ca nu poate sa-l mai sarute in voie si ca se teme ca barbatul sau isi pierde credibilitatea, din cauza acesteia. Numai ca voturile cetatenilor nu au fost convingatoare, numarul celor care vor primar mustacios este apropiat de cel al carora il vor fara mustata (49,8 % la 50,2 % in favoarea rasului), informeaza Click.

N-o sa va vina sa credeti cum isi trateaza unii partenerele de viata! Cele mai neasteptate ipostaze pentru cupluri. Relatia dintre un barbat si o femeie ar trebui sa fie una de egalitate. Cu toate acestea, in unele legaturi situatia nu sta deloc asa, femeile fiind umilite de partenerii lor de viata. Acestea fac muncile cele mai grele, in timp ce sotii lor stau cu mainile in san sau se gandesc cum sa le fie lor bine, multumindu-se doar sa-si priveasca nevestele trebaluind pana la epuizare. De altfel, conform unor studii, australienii ar fi cei mai rai soti din lume, acestia nemiscand niciun deget pentru a-si ajuta consoartele la treburile casnice. La fel se comporta si barbatii din Irlanda, Spania, Noua Zeelanda, Japonia si Germania. La polul opus, adica barbati care nu concep sa nu-si ajute partenerele de viata, se afla cei din Norvegia, Suedia, Marea Britanie si SUA, scrie Cancan.

Au sfintit "cartitele" care vor sapa la metrou. Slujba ca la carte. De asta au avut parte cele doua utilajele uriase care vor sapa sub Capitala, pentru metroul din Drumul Taberei. Ieri, un sobor de sapte preoti a venit in zona Razoare, acolo de unde masinariile vor incepe sa foreze. Unul dintre popi chiar a stropit "cartitele" cu aghiasma si a botezat cele doua utilaje cu numele Mucenitelor Filofteia si Varvara, anunta Libertatea.

Incredibil! Are 6 ani si suge lapte de la catea sa nu moara de foame. Il cheama Chotu Kumar. Are 6 ani si este hranit de cainii vagabonzi de pe strazi. Asta pentru ca mama lui Shanichari Devi, de 37 de ani, nu il poate hrani. Abia are dupa ce sa bea apa, darmite sa il mai ingrijeasca si pe micutul Kumar. Asa ca baiatul a fost adoptat de o haita care isi face veacul in micuta localitate Jharkhard, din estul Indiei, informeaza Click.