Ce se ascunde in spatele basmelor si legendelor - Civilizatiile extraterestre in folclor. Civilizatiile vechi descoperite, expuse si recunoscute pana in prezent au detinut o cunoastere superioara a spiritului si a sufletului omenesc. Acele civilizatii s-au remarcat prin caracteristici comune: au creat legi drepte si le-au aplicat cu intelepciune si justete, au asigurat popoarelor lor o viata demna si normala, apoi, impreuna cu acestea, si-au marcat trecerea prin lume cu monumente durabile, care nu inceteaza sa ne uimeasca si in zilele noastre prin trainicie, frumusete si dotari evoluate. Au existat totusi perioade in istoria omenirii caracterizate prin stagnare sau chiar regres al civilizatiei. Acele perioade au adus popoarelor haos si razboaie, iar in acele timpuri o mana de conducatori a procedat la ocultarea adevarurilor universale ale Creatiei, ale spiritului, ale sufletului, ale vechilor civilizatii evoluate. O mana de conducatori, muritori ca si noi, dar doritori de puteri discretionare si de pozitii de semizei in raport cu popoarele lor, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cum iti poate strica un caine momentul cererii in casatorie. Momentul unic al cererii in casatorie poate fi stricat chiar si de un caine care isi face nevoile fiziologice. Tanara din imaginile de mai jos a fost ceruta in casatorie de iubit si, pentru a o anunta si pe mama ei de marele eveniment, il pune pe viitorul ei sot sa inregistreze momentul cu telefonul mobil. Atmosfera plina de emotie este intrerupta de un barbat care, nervos ca a calcat in materiile fecale ale unui caine, il ia la bataie pe stapanul animalului. Mai mult, pentru a-l invata sa adune pe viitor resturile lasate de catel, barbatul nervos arunca in proprietarul cainelui cu fecalele lasate in urma, anunta Click.

Astea sunt cele mai vandute produse ale tuturor timpurilor! Site-ul www.247wallst.com a intocmit recent topul celor mai bine vandute produse ale tuturor timpurilor, incluzand toate categoriile de pe piata. Surprinzator, desi traim in era digitala, in care orice copil se joaca pe calculator sau pe console, cubul Rubik se afla intr-o pozitie fruntasa. Topul intocmit de cei de la 247wallst.com se bazeaza pe numarul de unitati vandute sau pe incasarile avute si arata asa: Pe prima pozitie, cu 300 de miliarde de unitati vandute, se afla consola de jocuri video PlayStation, care a aparut in anul 1995. Locul doi revine biletelor vandute la celebra seria de filme Star Wars, care a inregistrat din vanzarea biletelor incasari de 4,54 miliarde de dolari. Pe cea de-a treia treapta a podiumului regasim cartile Harry Potter, care s-au vandut in peste 450 de milioane de unitati in intreaga lume. Pe locul patru, conform statisticilor, se afla cubul Rubik, creat in 1974, care a fost cumparat in 350 de milioane de unitati pana in prezent, informeaza Libertatea.

O boala misterioasa ii face viata un calvar unei copile din China! Fetita cu picioare de urias. Micuta Yu Yu are doar trei ani, insa nu se poate bucura de o copilarie normala. O boala careia doctorii nu reusesc sa-i dea de cap ii face picioarele sa creasca la dimensiuni monstruoase, fiecare pas fiind un chin. Yu Yu, o fetita de trei ani din Xi'An, China, sufera de o boala necunoscuta, care ii face picioarele sa creasca intr-un ritm anormal, ajungand uriase si disproportionate fata de restul corpului. Din cauza malformatiilor, Yu Yu nu poate purta incaltaminte si nu poate merge normal, fiecare pas pe care il face fiind dureros. Familia micutei este foarte saraca, insa si-a propus sa stranga bani din donatii si vanzarea unor cai pentru a o duce pe Yu Yu la un medic, in Beijing, scrie Cancan.

Buna, sunt catelul psiholog! Spune-mi ce ai pe suflet? S-a demonstrat stiintific faptul ca 1 din 5 stapani de dulai isi dezvaluie secretele animalelor. De aici ideea infiintarii unei clinici cu psihologi catei. Clinica de consiliere si tratament psihiatric cu ajutorul cateilor a fost infiintata de catre doctorul britanic Corinne Sweet, care a studiat legatura dintre animale si oameni mai bine de 10 ani. "Este un fenomen arhicunoscut in lumea medicala faptul ca animalele empatizeaza enorm. De cate ori nu ati citit tristete sau bucurie in ochii dulaului caruia i-ati adresat cateva cuvinte? Acest raspuns din partea unui partener de conversatie face miracole. Te simti ca dupa o spovedanie dupa ce ai-ai impartasit cainelui secretele tale. Si, in plus, stii ca nu o sa te tradeze niciodata", a declarat pentru "The Sun" psihologul. Clinica "Dogtor" Schnauzer din Londra lucreaza cu 12 doctori patrupezi, cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani. Efectele sunt miraculoase, anunta Click.

E clar! Ea e cea mai "gaurita" mireasa din lume! Elaine Davidson, femeia cu cele mai multe piercienguri din lume, a decis sa isi puna pirostriile. Nunta a avut loc in Scotia si Elaine nu a renuntat la cercei nici in cea mai importanta zi din viata ei. Cel care a fost cel mai uimit de aspectul fizic al miresei a fost preotul care a oficiat ceremonia din Edinburgh. "O, Dumnezeule!", a exclamat parintele cand mireasa si-a dat voalul jos. Cu toate acestea, barbatul a acceptat sa-i cunune pe Elaine Davidson si pe sotul ei, Douglas Watson. Elaine Davidson a intrat in Cartea Recordurilor in anul 2000 ca fiind femeia cu cele mai multe piercinguri (462). Dintre acestea, 192 sunt doar pe fata, informeaza Libertatea.