Acesta este cel mai dragut pui de caine din lume. Catelul din pozele urmatoare este, dupa cum cred unii, cel mai frumos din lume. Fotografiile cu micutul Denver au fost admirate pana in prezent de mii de internauti. Se poate spune ca micul animal se bucura de o popularitate iesita din comun in randul iubitorilor de animale. Cateva fotografii cu el publicate pe Internet au facut senzatie. Integral in Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cat ai plati pentru placere? N-o sa-ti vina sa crezi cat costa acest vibrator de aur. Este vorba despre "Lelo Inez", un nou model de vibrator lansat de brand-ul britanic Ann Summers, si care costa nu mai putin de 10.000 de lire sterline. Datorita valorii spectaculoase in aur si-n lire, vibratorul este expus intr-o cutie speciala de sticla in magazinul Ann Summers din Londra, fiind pazit tot timpul de bodyguarzi. De la lansarea din mai 2012, "Lelo Inez" a avut un succes nebun, clientele nerabdatoare inghesuindu-se pe lista de asteptare pentru "orgasmul de aur". Continuarea in Cancan.

In trei luni, a devenit tatic, bunic si strabunic. Caz unic in lume! Patrick Sloan din Doncaster, Yorkshire, a devenit la varsta de 60 de ani, totodata, tatic, bunic si strabunic. In mai putin de trei luni, i s-au nascut un fiu, un nepot si un stranepot. Casatorit in prezent cu Joanne, o femeie cu 21 de ani de ani mai tanara decat el, Patrick Sloan a fost socat cand a aflat ca aceasta il va face din nou tatic. Dupa ce a venit pe lume fiul lor, Ethan, in luna martie, barbatul a fost in culmea fericirii, relateaza Click.

Primar suspendat in aer. Panica. A vrut sa intre in spiritul Jocurilor Olimpice, dar n-a reusit decat sa ramana blocat la zece metri inaltime. Este vorba despre primarul Londrei, Boris Johnson (48 de ani), care a incercat sa impresioneze dandu-se pe o tiroliana in parcul Victoria. El a avut nevoie de interventia fortelor speciale pentru a fi dat jos, relateaza Cancan.

Cel mai bun automobil din lume costa 10 milioane . Un Rolls-Royce Silver Ghost din anul 1906 va fi scos la licitatie publica in septembrie, la un pret care va porni de la 570.000 euro si poate ajunge si la 10 milioane de euro. Silver Ghost a fost prezentat la Salonul Auto de la Olympia si denumit in 1907 "Cel mai bun automobil din lume" de catre revista Autocar, informeaza Click.