Britanicii de la "Top Gear" iau la misto Dacia Sandero: "E o masina de 90 de vaci putere!" In cel mai recent episod al emisiunii "Top Gear", transmisa de BBC, prezentatorii au facut o mica gluma la adresa Dacia. Mai intai, cei trei amfitrioni discuta despre pronuntia marcii auto, iar apoi James Clarkson remarca: "Mai au o problema de etichetare, pentru ca spun ca Sandero are 90 de cai putere. Avand in vedere tot ce s-a intamplat (n.r. - scandalul carnii de cal, in care a fost implicata si Romania), de unde stim ca nu sunt vaci putere?". Britanicul isi explica "falsa dilema": "Pentru ca acele abatoare (n.r. - despre care s-a spus ca ar fi etichetat carnea de cal drept carne de vita) sunt in Romania, se pare ca". "Noi am fost in Romania si am vazut multi oameni calarind vaci", a continuat sa glumeasca Clarkson, moment in care Hammond l-a completat spunand: "Si toti fermierii sa plangeau ca le e greu sa mulga caii". "Deci, e o masina de 90 de vaci putere", a concluzionat Clarkson, scrie Adevarul.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Se imbraca in Superman sa aduca lumea la biserica. Preotul catolic Humberto Alvarez, din Saltillo, Mexic, stie cum sa-si atraga credinciosii la biserica Ojo de Agua: face spectacol la fiecare slujba. Costumatia preotului care si-a creat deja un renume in intreg statul Coahuila pentru slujbele "colorate" pe care le tine obisnuieste sa se imbrace in straie imprimate cu personaje de desene animate. "Sunt personaje pozitive, care lupta impotriva raului. Le ofera copiilor adevarate modele comportamentale si se apropie intr-o oarecare masura de mesajul pe care incerc sa il transmit in predica mea. In plus, copiii sunt fascinati si vin cu placere la biserica", a declarat preotul Alvarez, pentru Reuters, citeaza Click.

Crima din Harlem. I-a taiat sotia gatul faraonului? Faraonului egiptean Ramses al III-lea i-a fost taiat gatul, potrivit rezultatelor unor teste AND. Oamenii de stiinta s-au ocupat de aceasta crima veche de 3.000 de ani si de "conspiratia din harem", considerat unul dintre cele mai sumbre episoade din Egiptul Antic. Aceasta conspiratie tesuta de membrii haremului faraonic este atestata de documente de epoca, in special de "Papirusul judiciar" pastrat la Torino, in Italia, care relateaza o tentativa de lovitura de stat a reginei Tiyi, una dintre sotiile lui Ramses al III-lea, dupa cum informeaza lepoint.fr, citat de EVZ.ro

Are 116 ani si nu a facut niciodata sex! O brazilianca, considerata printre cele mai batrane femei din lume, a facut o marturisire soc, informeaza 20minutos.es. Margarida Alexandrina de Oliveira, in varsta de 116 ani, este inca virgina. Batrana a povestit ca nu a intretinut niciodata relatii sexuale. Motivul pentru care nu a facut niciodata sex a fost frica de tatal ei, in special de faptul ca pretendentii sai putea sa nu fie pe placul acestuia. "Fericirea mea nu a fost niciodata in barbati. Sunt foarte multumita asa cum sunt", a afirmat brazilianca, potrivit Click.

L-au jefuit si l-au lasat sa moara. Dupa 11 ani, tanarul si-a revenit si a rostit primele cuvinte. In urma cu 11 ani, Leon Adams a fost atacat de 2 barbati intr-o gara din Cardiff, Marea Britanie, si batut atat de rau incat a stat 2 ani in coma, iar apoi a ramas paralizat. Abia acum si-a revenit si a inceput sa comunice. Primele lui cuvinte au emotionat intreaga familie: "Au reusit sa-i prinda?" a intrebat el, referindu-se la cei care l-au batut. Cei care l-au atacat pe Leon nu au fost prinsi, desi politistii au oferit o recompensa de 20.000 de lire pentru orice ajutor oferit, potrivit stirileprotv.ro