Sutienul asta iti satisface iubita in locul tau! Pleci in delegatie si vrei totusi sa faci sex cu partenera ta? Nimic mai simplu: pune mana pe telefon, sun-o, spune-i sa se imbrace cu lenjeria pe care i-ai cumparat-o si... produ-i un orgasm! Nici orgasmul nu mai este ce a fost! Si asta pentru ca firma producatoare de prezervative Durex a lansat lenjeria intima care se conecteaza la telefonul mobil si ofera posibilitatea cuplurilor de a-si produce placere... de la distanta. Nu conteaza ca esti la celalalt capat al lumii, daca vrei sa iti satisfaci iubita in stil high-tech, nu trebuie decat sa descarci aplicatia in telefonul tau, sa fii sigur ca iubita ta poarta sutien si bikini "Fundawear" de la Durex si sa ii faci ce ii place dand comenzile de pe telefonul tau. Senzorii de pe sutien vor vibra stimuland zona, si excitand-o. Acelasi lucru se intampla si cu senzorii din bikini. Producatorii estimeaza ca vor lansa lenjeria la un pret de aproximativ 50 de dolari, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Jenant! S-au facut de ras in plina strada. Detaliul care a socat privitorii. Fetelor incercati sa nu ramaneti fara pantaloni! Nu stim daca fetele din imaginile de mai jos incercau sa devina provocatoare, insa este cert ca ipostazele in care au fost surpinse nu le fac cinste. Unele nu par deloc deranjate ca pantalonii cu talia foarte joasa le lasa fundul la vedere. Nici macar nu se sinchisesc de privirile celor din jur! Asa o fi moda sau au impresia ca sunt mai sexy daca pantalonii le cad in vine? Integral peKanalD.

A aruncat navodul si a asteptat o noapte. Cand l-a scos, era sa faca infarct. "Nu am crezut ca o sa scap cu viata". Un pescar din vestul Australiei era sa faca infract cand si-a scos navodul din apa. Barbatul a aruncat plasa de pescuit joi noapte. Iar vineri dimineata, in loc de heringi, a gasit in ea un rechin alb, lung de aproape 4 metri. Din fericire pentru pescar, animalul era mort. Barbatul a dezvaluit ca rechinii albi sunt o prezenta obisnuita pe coastele Australiei de vest in timpul sezonului de heringi. Insa, de obicei, acestia se pot elibera singuri din navoade. Pescarul va ramane nepedepsit pentru moartea rechinului, declarata de autoritati accidentala, informeazaCancan.

Cata mancare poti sa cumperi cu 5 dolari in diferite locuri ale lumii. Cu cinci dolari se pot cumpara sase banane in Australia, mai mult de doua kilograme in Franta, aproape patru kilograme in Statele Unite si peste 11 kilograme in Etiopia. Comparatiile alimentare continua cu oua, cafea, hamburgeri si bere intr-un videoclip ingenios care ne arata ce cantitate putem cumpara cu cinci dolari, din acelasi fel de mancare, in diferite locuri ale lumii. Echipa site-ului Buzzfeed a ales cateva dintre cele mai consumate alimente pentru a analiza ce cantitate din fiecare poate fi cumparata cu suma de cinci dolari in diferite tari ale lumii, ca Franta, Suedia, Etiopia, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, China si Japonia. In ceea ce priveste hamburgerii, cinci dolari pot cumpara doar unul in Australia, doi in Rusia, unul si jumatate in Japonia si doar mai putin de trei sferturi in Suedia. Clipul, de aproximativ doua minute, scoate la iveala aspecte inedite, cum ar fi ca un iubitor de bere se va simti foarte bine in China, unde cu cinci dolari va putea cumpara nu mai putin de 12 sticle de bere, scrieLibertatea.

Si-a pocnit profesoara atat de tare ca a lasat-o lata! Un incident neplacut a avut loc intr-o scoala din SUA unde un elev a devenit agresiv cu profesoara sa. Se pare ca elevul si profesoara se loveau "in joaca", pana cand, la un moment dat, lucrurile au degenerat. Astfel, elevul i-a dat femeii o palma dupa ceafa cu atata putere incat aceasta a cazut la pamant, de unde nu s-a mai ridicat pret de cateva secunde bune. Dupa ce si-a reveit, profesoara a spus ca are de gand sa alerteze autoritatile, anuntaClick.