Scandal alimentar in China! Politia a confiscat carne de pui expirata de 46 de ani. Politia chineza a confiscat aproximativ 20 de tone de carne de pui expirata, printre care si niste labe de pui vechi de acum 46 de ani. Carnea de pui a fost ridicata inainte de a fi data spre vanzare de niste contrabandisti vietnamezi. Inspectorii au gasit carnea alterata in urma unui raid ce a avut loc la un depozit din Nanning, capitala regiunii Guangxi Zhuang. Li Jianmin, ofiter de securitate chinez, a declarat ca de-a lungul anilor, carnea de pui a fost tratata cu diferite substante, pentru a distruge bacteriile si pentru a prelungi data de expirare, noteazaClick.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cum arata cea mai mare cladire din lume: Are o suprafata cat Monaco. New Century Global Center din provincia chineza Sichuan este cea mai mare cladire din lume, pe suprafata ei putand fi regasite un patinoar, un hotel de cinci stele, o plaja, o catedrala, un cinema, centre comerciale, spatii de birouri, precum si un parc acvatic denumit "Insula Paradisului". New Century Global Center are 19 milioane de metri patrati, ceea ce inseamna ca in interiorul ei pot intra 20 de cladiri ale operei din Sydney, trei suprafete ale Pentagonului sau intregul stat principal Monaco, scriertv.net.

"Am gasit un extraterestru!" Descoperire bizara facuta in Africa de Sud. Un adolescent de 17 ani din Africa de Sud a tras sperietura vietii lui dupa ce a dat peste cadavrul unei creaturi misterioase. Pozele facute de un tanar de 17 ani din Africa de Sud cu o creatura misterioasa pe care a gasit-o din intamplare au facut furori in mediul online, scrie Daily Mail. Explicatiile date de internauti au fost care mai de care mai indraznete, variind de la o creatura extraterestra la rezultatul imperecherii intre o foca si o maimuta, scrierealitatea.net.

Motivul pentru care doi parlamentari americani cer construirea unui "parc national" pe Luna. Doi membrii ai Congresului american au propus o lege prin care sa se dispuna construirea unui parc national pe Luna, pentru a proteja suprafata pe care a aterizat Neil Armstrong. Potrivit jurnalistilor de la Los Angeles Times, cei doi membrii ai Congresului SUA se tem ca Luna va fi populata si ca pe ea vor ajunge infractori, animale periculoase sau chiar dezvoltatori care vor sa ocupe terenul pe care americanii au aterizat pentru prima oara. Democratii Donna Edwards si Eddie Bernice Johnson au precizat ca acest parc trebuie sa includa exclusiv artefactele lasate de misiunile NASA in 1969 - 1973, nefiind vorba de o proprietate asupra suprafetei lunare, noteazastirileprotv.ro.

Comori din gunoi! O orchestra din Paraguay foloseste numai instrumente din materiale reciclabile. Doi artisti din Paraguay au descoperit ca poti sa faci lucruri minunate din gunoi. Dirijorul Favio Chavez a spu bazele primei orchestre care foloseste intrumente din deseuri, toate realizate de tamplarul Nicolas Gomez din gunoiul dus la ogroapa Cateura, din afara capitalei Asuncion. Inedita orchestra din Cateura are in componenta 30 de elevi, toti copii ai oamenilor care lucreaza la groapa de gunoi din apropierea capitalei. Totul a inceput in 2006, cand Chavez a inceput sa lucreze ca tehnician la groapa de gunoi, dar nu a vrut sa renunte la pasiunea lui pentru muzica, scrieClick.