Astronomii au descoperit o "gaura" uriasa in atmosfera Soarelui. SOHO, o naveta spatiala lansata de NASA in colaborare cu Agentia Spatiala Europeana, a fotografiat o "gaura" de mari dimensiuni deasupra polului nord al Soarelui. In fapt o zona cu temperaturi mult mai scazute decat regiunile inconjuratoare, aceasta "gaura" a aparut in atmosfera superioara a astrului. Aici, vantul solar este extrekm de violent, particulele fiind expluzate in spatiu la viteze ce depasesc 500 de mile pe ora. In imaginile captate de SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) regiunea respectiva apare intunecata, din cauza diferentelor de temperatura, scrie Click.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

O mama a avut socul vietii ei cand s-a uitat sub patul fetitei sale de 16 ani! A sunat imediat la politie cand a vazut ce ascunde. O femeie a avut parte de socul vietii ei cand a descoperit ce se afla sub patul fiicei sale. Cand ii auzi povestea acestei mame din Marea Britanie spui in gand Doamne fereste! Femeia are o fiica, in varsta de 16 ani, care este la liceu. Tanara a era suspectata de catre mama ca venea mult mai devreme acasa si lipsea de la ore. Pentru ca avea aceasta neliniste, femeia a plecat de la serviciu pentru a vrerifica acest lucru si a gasit-o pe fiica ei acasa, insa nu singura. Cand a vrut sa se asigure ca adolescenta nu avea companie, mama tinerei l-a gasit sub pat pe profesorul acesteia de matematica, scrie Cancan.ro

Descoperire misterioasa langa mormantul unui rege: "Nu am mai vazut niciodata asa ceva!" Arheologii au fost surprinsi de ceea ce au gasit atunci cand au deschis un sicriu de piatra pe care l-au excavat din situl in care a fost identificat scheletul regelui Richard al III-lea: un alt sicriu mai mic, din plumb. Specialistii afirma ca nu au mai vazut niciodata ceva asemanator. Oamenii de stiinta de la Universitatea Leicester efectueaza sapaturi la situl Grey Friars dupa ce au descoperit acolo, in luna septembrie, trupul regelui Richard. El a murit in apropiere de acest loc, in 1485, in Batalia de la Bosworth Field, scrie descopera.ro.

BBC face o comparatie despre sfintirea masinilor din Romania si realitatea de dupa! Ce au descoperit britanicii te va pune pe ganduri. In Romania, reprezentantii Bisericii Ortodoxe ofera credinciosilor posibilitatea de a-si sfinti masina, dar cu toate acestea tara noastra are a treia cea mai mare rata a accidentelor rutiere, dintre tarile din Europa. Statistica a fost scoasa la suprafata de BBC, care a scos in evidenta practicile care se folosesc in aceste cazuri: nu exista o taxa fixa pentru aceasta slujba, soferii pot plati cat vor, iar credinciosii scriu rugaciuni pentru sanatate si rezultate la examene, care sunt citite de preoti in schimbul unei mici sume de bani, scrie Libertatea.ro

OZN filmat in conditii bune, deasupra Marii Britanii! Un obiect zburator neidentificat (OZN) a fost filmat deasupra orasului Denton din Marea Britanie iar imaginile de calitate au facut deja injurul lumii. OZN-ul in forma de trabuc a stat la o inaltime care a permis sa fie filmat timp de 40 de minute apoi s-a ridicat atat de sus incat nu a mai putut fi observat. Mai mult decat atat, OZN-ul a efectuat cateva miscari care nu pot fi puse pe seama vreunui aparat de zbor cunoscut, scrie Click.

Ce a patit un barbat dupa ce s-a dezbracat si a plecat cu prajitorul in dormitor! Pompierii din Marea Britanie se confrunta cu situatii dintre cele mai ciudate. Iar de cand cu fenomenul Fifty Shades of Grey - un roman erotic cu tema sado-mado - accidentele din dormitor s-au inmultit au dezvaluit acestia. Un barbat a ramas cu penisul blocat in prajitoul de paine, in timp ce un altul s-a blocat in... teava de aspirator. Si daca nu era de ajuns, in ultimii trei ani, 79 de oameni au apelat numarul de urgenta pentru ca nu au mai putut deschide catusele cu care s-au legat de pat, scrie Cancan.