Popa a dat 40 de dolari pentru un sex oral in cimitir. Scandalos! Ai fi crezut ca marile fete bisericesti nu se pot desfata si ele? Un preot catolic din Boston, binecuvantat de insusi Papa, a fost prins in timp ce facea sex cu o prostituata, chiar langa cimitirul din oras. Sa faci ce zice popa, nu ce face el! Mare adevar, asta dupa ce un preot catolic de rang inalt din Boston, care a facut sex cu o prostituata in masina, a ajuns de rasul lumii. Asta si din cauza gusturilor ciudate in materie de sex. Arthur Coyle de 52 de ani nu se infrupta din fructul oprit oriunde, ci chiar in spatele cimitirului din oraselul Lowell, statul Massachusetts. Preotul, care nu mai era la prima tinerete, a fost prins in flagrant de politistii care patrulau in zona. Femeia a recunoscut ca barbatul i-a oferit 40 de dolari pentru un sex oral, sustinand ca e a doua oara cand preotul apeleaza la ea, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Si-au tatuat litere chinezesti fara sa stie ce inseamna cu exactitate. Cand au aflat semnificatia, si-au pus mainile in cap! Atentie daca aveti de gand sa va tatuati insemne chinezesti. Adesea cei care sustin ca sunt experti sau va indruma sa va scrieti pe anumite parti ale corpului diferite cuvinte sau alte vorbe de duh in limbi pe care nu le cunoasteti, ar fi bine sa va ganditi de doua ori inainte. Nu de alta, dar s-ar putea sa patiti ca cei din imaginile de mai jos care s-au trezit ca si-au tatuat diferite feluri de mancare chinezesti in loc de vreo maxima celebra, anuntaKanalD.

Centrul New Yorkului, invadat de mii de oameni doar in chiloti. Mii de oameni au ramas doar in lenjerie intima in mijlocul Times Square din New York, intr-o incercare de a stabili un nou record mondial. Participantii au incercat sa darame recordul de cel mai mare numar de persoane care poarta numai chiloti, stabilit in 2011 in Utah. Nu se stie exact cati oameni au fost prezenti in New York, dar pentru a aparea in Cartea Recordurilor, ei ar fi trebuit sa fie in numar mai mare de 2.270, informeazaClick.

Nu o sa se mai joace niciodata in podul bunicii! Secretul teribil pe care l-a descoperit! Ce pastra batrana acolo. Alexander Kettler se juca in podul casei bunicii lui din Diepholz, Germania, cand a descoperit ceva uluitor: un sacrofag. Cu alte cuvinte, printre lazi si praf, baiatul de 10 ani a gasit o mumie, potrivit presei locale. Familia copilului nu stia nimic despre sacrofag. "Era un sacrofag imens si inauntru o mumie", a povestit Alexander pentru Spiegel Online, citat de huffingtonpost.com. Se crede ca sicriul antic apartine bunicului lui Alexander, care a calatorit prin Africa de Nord in anii '50. Familia Kettler crede ca sacrofagul este o replica dupa un original, insa este de parere ca mumia ar putea fi autentica. Mumia urmeaza sa fie studiata de experti, scrieCancan.

Nu le-a venit sa creada. Vezi ce au gasit oamenii in ghivecele de pe strazile unui mare oras. Aproximativ 30 de plante canabis au fost gasite in ghivecele de pe strazile unui oras galez. Plantele au fost vazute de mai multi oameni, insa au disparut pana cand politistii au deschis o ancheta. Situatie incredibila intr-un oras din Tara Galilor, unde mai multe plante de canabis au fost gasite chiar in ghivecele ornamentale puse de primarie pe strazi. Plantele au fost fotografiate de mai multi oameni, insa au disparut pana cand politistii au ajuns la fata locului. "Le-am vazut acum o saptamana. In fiecare dimineata cand veneam la munca, vedeam un angajat al primariei cum uda plantele. Deci persoana care le-a plantat a avut si avantajul ca acestea erau ingrijite de autoritatile locale", a povestit un locuitor, anuntaRTV.

Uite cum fac gradini pe autobuze in Spania! O idee inedita pentru purificarea aerului! Edilii unui orasel spaniol s-au gandit sa transforme obisnuitul mijloc de transport in ceva practic, realizand autobuzul ecologic. Autobuzul ecologic care circula pe strazile din Spania ofera o priveliste de-a dreptul incantatoare locuitorilor. Prototipul autobuzului original, denumit PhytoKinetic, a fost conceput de artistul peisagist spaniol Marc Granen cu scopul de a purifica aerul in orasele afectate de lipsa spatiilor verzi urbane, scrie dailymail.co.uk, citat de mediafax. Sistemul foloseste condensarea din mecanismul de aer conditionat al vehiculului pentru a uda gradina, iar actiunea ecologica este constituita de absorbtia emisiilor daunatoare de dioxid de carbon si oxigen, informeazaClick.