​Prezentatorul de stiri care si-a luat-o! Pe ecranul din spate a aparut un penis! Daniel Takac, un prezentator de stiri din Cehia, a trecut prin momente penibile dupa ce pe unul dintre ecranele din spatele lui a aparut nimic altceva decat un barbat in penisul gol. Mai mult decat atat, penisul a fost filmat in prim-plan, fara ca prezentatorul de stiri sa isi dea seama. "Imaginea face parte, de fapt, dintr-un documentar, dar ar fi trebuit sa fim mult mai atenti in momentul in care Daniel Takac prezenta stirile", a declarat un purtator de cuvant al postului TV unde a avut loc gafa, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Soc in Milano! Un submarin a iesit prin asfalt in centrul orasului. Italienii au ramas muti de uimire. Locuitorii orasului Milano au avut un adevarat soc ieri, cand au iesit din case. In plin centrul orasului, un submarin a iesit din asfalt, avariind mai multe autoturisme. Totul a avut loc langa Domul din Milano, iar autoritatile au intervenit imediat si au incercuit zona. Scena este, de fapt, o campanie numita "Protejeaza-ti viata!" si este realizata de un grup de asigurari italian. Imaginile par insa atat de autentice, incat multi au crezit ca totul se intampla in realitate, anuntaCancan.

Incredibil! Un argentinian picteaza cu ochii. Te ingrozesti cand te uiti la el. Un argentinian de 27 de ani foloseste o metoda inedita pentru a-si realiza picturile. Leandro Granato, din Buenos Aires, picteaza cu ochii si spune ca este prima persoana care face asa ceva. Leandro a petrecut doi ani incercand sa-si perfectioneze tehnica, iar mare parte din timp a cautat o vopsea care sa nu-i afecteze ochii. Cum e posibil insa? El isi aplica culoarea direct pe cornee, clipeste si apoi improsca panza cu vopsea. Tanarul a marturisit ca-i ia intre 10 minute si chiar cateva luni sa realizeze o lucrare, si costa in jur de 1.800 de euro, informeazaClick.

Descoperirea facuta de unbarbat pe un peste: O sa ma plimb cu el prin toata tara sa vada toata lumea minunea. Un barbat din Suedia a facut o descoperire inedita intr-o fabrica de conserve, dupa ce a gasit pe un somon o cruce crestina, considerand ca este vorba de un semn divin. In prezent, in loc sa il manance, el se va plimba prin toata tara pentru a-l aratat tuturor. Barbatul, extrem de religios, a fost uimit atunci cand a descoperit ca pe un somon norvegian se afla o epifanie inedita, avand drept semn o cruce crestina, potrivit NY Daily News. Astfel, cu toate ca voia sa il consume sub forma unei "mese sfinte", Lars Ludwigson s-a hotarat sa se plimbe cu el prin toata tara, pentru a arata si celor din jur minunea, urmand ca apoi sa il gateasca, scrieRTV.

Cum arata cea mai scumpa masina din lume! Vezi cu ce suma fabuloasa a fost vandut autovehiculul. Masina rosie de curse, detinuta de colectionarul Paul Pappalardo din Greenwich, Connecticut, a fost cumparata in septembrie de o persoana a carei identitate a ramas secreta, intr-o tranzactie privata. Automobilul, un Ferrari 250 GTO, din 1963, a fost vandut intr-o tranzactie privata pentru 52 de milioane de dolari, devenind cea mai scumpa masina din lume, relateaza Bloomberg, citat de Mediafax. Pretul este cu 49% mai mare decat cel platit anul trecut pentru un alt automobil 250 GTO. Valoarea masinilor clasice, in special Ferrari din anii '50 si '60, continua sa creasca, atragand noi entuziasti, investitori si speculatori, fapt care provoaca temeri legate de formarea unei bule speculative pe piata, anuntaCancan.

Cat crezi ca poate cantari hamburgerul urias din imagine? E cel mai mare din Anglia. Bucatarii de la un restaurant din Southhampton, Hampshire, Marea Britanie, si-a pus in gand sa realizeze un hamburger uriasi care sa obtina titlul de cel mai mare hamburger din Anglia. Asa ca angajatii de la restauratul Rockston au realiza un hamburger care cantareste nici mai mult nici mai putin de 10,8 kilograme. Porprietarul restaurantului respectiv, Max Greenwood, in varsta de 31 de ani, a fost cel care si-a dorit o astfel de performanta so astfel a ajuns sa fie recunoscut drept omul care a creat cel mai mare hamburger din Marea Britanie, informeaza Click.