A bagat un mesaj intr-o sticla si a aruncat-o in mare! Ce s-a intamplat dupa 3 ani a lasat-o fara cuvinte. Brittanie Penrose, tanara bolnava de cancer a fost uimita sa afle ce s-a intamplat cu un biletel pe care l-a introdus intr-o sticla, acum trei ani. Fata a aruncat sticla in Oceanul Pacific, in sudul Californiei, iar recipientul a fost gasit la 10.000 de kilometri departare, de catre o eleva din Guam. Brittanie scrisese mesajul acum trei ani cand, fiind bolnava de cancer, a crezut ca va muri. Tanara a fost si mai uimita sa afle ca cele scrise de ea au fost citite in timpul unei ceremonii, in fata a sute de studenti. Mesajul a fost citit cu regret, deoarece nimeni nu stia ca tanara se mai afla in viata. Din fericire, tratamentul urmat de tanara, acum in varsta de 27 de ani, a dat roade, iar boala se afla in regresie, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Super-oferta! Dai 2.000 de dolari sa dormi pe strazi. Te-ai intrebat vreodata cum e sa dormi intre cartoane, sub cerul liber? Cu doar 2.000 de dolari, poti afla pe pielea ta cum traieste un cersetor. Cum ar fi sa te trezesti cersetor? Sa vina dimineata si sa incepi sa-ti cauti in disperare de mancare printre gunoaie si loc unde sa dormi. Ei bine, ti s-ar putea intampla cu adevarat. Pentru 2.000 de dolari (6.527 lei), aventurierii pot trai pe viu, timp de trei zile, ca un adevarat cersetor pe strazile din Seattle, SUA. "Turismul saraciei" ofera sansa de a afla ce inseamna sa traiesti de pe o zi pe alta. Inventatorul pachetului turistic, Mike Momany, de 62 de ani, garanteaza ca doritorii vor avea parte de o experienta pe care nu o vor uita niciodata si s-a gandit sa le fie el insusi ghid turistic. Barbatul a marturisit ca din cauza riscurilor, turul este doar pentru barbati, anuntaClick.

Britanicii se pregatesc de Halloween! Au crescut un dovleac de 635 kg. Doi frati britanici se pregatesc de zor de sarbatoarea Halloweenului, atat de populara in toata lumea. Ian si Stuart Paton au plantat in luna aprilie dovleci, in speranta ca vor avea o recolta bogata de bostani, numai buni pentru sculptat pe 31 octombrie. Cand au inceput sa dea rod, dintre dovleci s-a remarcat unul urias, care a fost cantarit zilele acestea, avand nu mai putin de 635 de kilograme. Ian si Stuart il ingrijesc ca pe ochii din cap, in speranta ca vor intra in Cartea Recordurilor. Reusita lor va fi omologata chiar de Halloween, dupa care dovleacul va fi sculptat, conform traditiei, informeazaLibertatea.

Facea scufundari cu tatal sau si i-a intrat un crevete in gura! Ce s-a intamplat dupa acest episod este incredibil. Un tanar a ramas cu amintiri incredibile dintr-o vacanta in Bali. In timp ce facea scufundari, el a surprins momentul in care i-a intrat un crevete in gura si a inceput sa-i curete cavitatea bucala. Russell Laman, un tanar de 13 ani, are ce povesti nepotilor. In timp ce facea scufundari in Bali, Insonesia, a surprins momentul in care un crevete i-a intrat in gura, potrivit dailymail.co.uk. Curios sa vada ce se intampla, baiatul a lasat pestele sa-i intre in gura, iar intreg momentul a fost imortalizat de tatal sau. Mai mult, creatura acvatica a inceput sa-i curete gura lui Rusell, mancand resturile alimentare, scrieCancan.

Cea mai noua moda: cum sa asculti muzica cu dintii. Cea mai noua gaselnita in materie de tehnologie e o pereche de casti care iti permite sa controlezi felul in care asculti muzica fara a face nicio miscare. Dispozitivul wireless se numeste Split si simte miscarile din gura pentru a porni muzica, a pune pauza sau a sari o melodie. In locul firelor care se incurca, castile wireless stocheaza muzica, iar ascultatorul controleaza totul prin intermediul muscaturilor. O muscatura schimba piesa, doua volumul. Iar daca vrei sa mananci sau sa vorbesti cu cineva, tot ce trebuie sa faci e sa bati pe casca dreapta. Singurul dezavantaj e ca memoria castilor nu e prea mare: la doar 256 de mb, muzica de pee le trebuie schimbata mereu, anuntaClick.

Vrei o masina din aur? Te costa 7.500.000 de dolari. Luxosul hotel Burj Al Arab gazduieste, saptamana aceasta, un targ de lux, unde cele mai ieftine produse sunt cateva mii de euro. Astfel, rusi, chinezi si arabi cu punga groasa au dat navala sa-si cumpere marfuri care mai de care mai scumpe si mai exclusiviste. De departe, exponatul care a atras cele mai multe priviri a fost bolidul Lamborghini Aventador, placat cu 25 de kilograme de aur si ornat cu mii de diamante, al carui pret este de 7,5 milioane de dolari. Conform presei arabe, un seic a plasat deja comanda, dar nu pentru a merge pe vreo autostrada cu "bijuteria", ci pentru a o adauga la colectia lui, informeazaLibertatea.