Clientii acestui supermarket au ramas surprinsi cand au vazut-o! Cum a iesit aceasta tanara la cumparaturi: "E ireal". O fotografie incredibila circula in aceste zile pe internet. Imaginea a fost realizata intr-un supermarket, iar in prim plan apare o tanara aproape dezbracata. Clientii prezenti la un supermarket au ramas muti de uimire in momentul in care au vazut-o pe tanara din fata lor. Aceasta a iesit din casa mai mult dezbracata si doar un tricou ii acoperea goliciunea. Se pare ca doar barbatii s-au bucurat de aceasta aparitie, femeile uitandu-se cu invidie la formele apetisante ale tinerei. Din fericire, imaginea nu a fost realizata in Romania, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

N-a patit nimic dupa ce s-a lasat muscat de 100 de serpi veninosi. Uimitor! Un muncitor a devenit imun, dupa ce a fost muscat de zeci de serpi veninosi. Tim Friede foloseste veninul reptilelor pentru a descoperi un nou antidot. Tim Friede, de 45 de ani, din Wisconsin, Statele Unite are o pasiune mai putin obisnuita: creste serpi veninosi, chiar in propria casa. Barbatul a uimit lumea medicala, dupa ce a lasat cobre, mambe sau taipani sa-si infiga coltii in antebratele sale, fara sa moara. Americanul sustine ca pana acum a fost muscat de peste 100 de ori si a supravietuit, deoarece si-a dezvoltat imunitatea la veninurile cele mai toxice. Desi otrava nu-l ucide, barbatul sufera tot felul de efecte secundare, inclusiv reactii alergice ce-ar putea sa-i puna in pericol viata, sau dificultati respiratorii. "In mod normal, ar trebui sa mor in 20 de minute, dar, in afara de o reactie alergica, nu voi pati nimic", marturiseste viteazul, anuntaClick.

Traieste in casa cu 50 de sconcsi. Deborah Cipriani, o femeie de 55 de ani, din SUA, traieste in casa cu 50 de sconcsi, desi de aceste animale oamenii se feresc, de obicei, din cauza mirosului lor insuportabil. Insa, femeia iubeste atat de mult aceste animale, incat a infiintat singurul centru din lume pentru ajutorarea sconcsilor domestici, adapostind in casa sa toate animalele pe care stapanii nu le mai doresc. Pasiunea ei pentru sconcsi a inceput in anul 2000, atunci cand a primit cadou de la iubit un sconcs. In prezent, ei au ajuns sa ii conduca viata, fiind obligata sa se trezeasca la ora 4.30 pentru a-i hrani. Chiar si asa, ea recunoaste ca ii iubeste si va avea grija de ei pentru tot restul vietii. Totusi, ca sa faca fata mirosului, Deborah si-a dus la operatie multe dintre animale, acestora fiindu-le inlaturata glanda care elimina lichidul urat mirositor, informeazaLibertatea.

Incredibil! Acesti tineri nu s-au spalat si nu s-au ras timp de 6 luni de zile! Vezi in ce hal arata acum. Doi tineri curajosi au realizat un experiment inedit! Ei s-au hotarat sa nu se spele, sa nu-si schimbe hainele si sa nu se barbiereasca cat mai mult timp posibil. Doi tineri au impresionat o lume intreaga cu experimentul pe care l-au realizat. Ei au calatorit prin Asia si si-au propus sa nu stea la hotel, sa nu se tunda si sa nu isi spele hainele, in tot timpul petrecut pe meleagurile straine. Totusi, ei au rezistat eroic, iar calatoria s-a intins pe durata a sase luni de zile. Pentru a se vedea diferentele, tinerii s-au fotografiat, iar rezultatul este extrem. Au niste barbi uriase, iar hainele s-au murdarit atat de tare incat si-au schimbat culoarea, scrieCancan.

A primit bacsis un bilet la loto si i s-a schimbat viata! O chelnerita din Srpingfield, Oregon, Statele Unite ale Americii, a avut un noroc imens dupa ce un client i-a lasat ca bacsis un bilet la loto. Numele femeii este Aurora Kephart, in varsta de 25 de ani si avea un client fidel care-i oferea mereu bilete de loto nejucate ca bacsisi. Numai ca unul dintre aceste bilete s-a dovedit a fi, ulterior, castigator. Astfel tanara a incasat frumoasa suma de 17.500 de dolari. Cu toate acestea, dupa ce a vazut cat a castigat, a dorit sa-i dea inapoi biletul celui care i-a facut acest cadou. Insa omul nici nu a dorit sa auda asa ceva. Americanca a decis totusi sa-i ofere omului o parte din bani iar ceea ce i-a ramas vrea sa cheltuiasca pe o canapea noua, sa achite facturile neplatite, o parte din bani sa-i doneze iar pe restul sa-i puna deoparte pentru zile negre, anuntaClick.