Cea mai dificila trecere la ora de iarna: Le ia 5 ore sa schimbe ceasul. Cel mai faimos ceas din lume a trecut la ora de iarna. In timp ce majoritatea dintre noi s-au bucurat de ora in plus de somn, muncitorii de la Big Ben au lucrat cinci ore pentru a fixa celebrul ceas. Ian Westworth si colegii lui formeaza echipa responsabila de fixarea ceasului Big Ben. Procesul necesita extrem de multa precizie pentru ca mecanismul dateaza din 1959. De peste 150 de ani, turnul Big Ben este un simbol al Londrei, anuntand ora exacta dar si sferturile de ora. Numele de Big Ben nu se refera de fapt la turnul ceasului propriu-zis, ci la clopotul de 13 tone din interiorul turnului. Integral in EVZ.

Faze tariFoto: Colaj foto

Imaginile surprinse de Google Maps in Romania au uimit tot pamantul! Ce au surprins camerele pe strazile de la noi din tara... Romania e tara tuturor posibilitatilor! Si chiar este, insa daca facem abstractie de anumite lucruri. Mai exact, de hoti, betivi si educatia care e la un nivel scazut. Google Maps a trecut si prin Romania, iar imaginile surprinse intr-o tara eruopeana ca a noastra n-au mai fost vazute in alta parte, sustine Cancan.

Cel mai inalt barbat din lume si-a gasit "jumatatea". Duminica, 27 octombrie 2013, a fost cea mai fericita zi pentru Sultan Kosen, un fermier din Turcia care poarta cu mandrie titlul de "cel mai inalt om de pe planeta". Desi are o inaltime de 2 metri 51 de cm, el si-a gasit "jumatatea" in Merve Dibo, logodnica sa de "doar" 1 metru 75 de centimetri, cu care se casatoreste in acest sfarsit de octombrie. Diferenta de inaltime dintre cei doi fericiti este de aproape un metru si, conform Daily Mail, Sultan aproape ca renuntase sa mai spere ca intr-o zi isi va gasi o sotie, pana cand a cunoscut-o pe Dibo, potrivit Stirile Pro Tv.

Cum arata barbatul care nu a putut sa-si piarda virginitatea pana nu si-a scos-o la licitatie pe internet. Un barbat in varsta de 24 de ani din Rusia a marturisit ca si-a petrecut ultimii trei ani din viata incercand sa-si piarda virginitatea. Experienta a fost una dificila, a marturisit tanarul. Alex Stepanov a participat la controversatul documentar "Virgins Wanted" ("In cautare de virgini" - n.red.). Licitatia a avut loc in luna octombrie a anului trecut si a urmat pentru scurt timp destinul a mai multe persoane care se pregateau sa traiasca prima experienta sexuala, scrie Cancan.

Relatia bolnava care a ingrozit o lume intreaga. Cu cine a ales sa se marite o femeie din Zimbabwe. O femeie de 40 de ani din Zimbabwe a anuntat ca se casatoreste cu fiul ei, de 23 de ani, cu care asteapta si un copil. Betty Mbereko a declarat ca face acest gest deoarece, dupa moartea sotului ei, a cheltuit sume considerabile de bani pentru a-si trimite fiul la scoala. Cum baiatul de 23 de ani este acum angajat, femeia considera normal sa profite de banii sai, dupa ce a investit in el. "M-am chinuit sa-mi trimit fiul la scoala, nu m-a ajutat nimeni. Acum, fiul meu lucreaza si toti ma acuza ca fac ceva gresit. Lasati-ma sa ma bucur de roadele muncii mele", a spus Betty, potrivit Gandul.

Poftiti in cea mai inalta cladire din lume! Burj Khalifa, de 829 de metri, si-a deschis portile pentru toti curiosii. Noi avem Casa Poporului, altii au constructii care ating norii. Cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai, si-a deschis portile pentru cei care viseaza sa se scalde in lux. Ce ar fi Parisul fara Turnul Eiffel? Cum vor putea turistii din New York sa vada panorama orasului, daca nu ar exista Empire State Building? Aceste constructii sunt mici copilasi pe langa Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, noteaza Click.