A vrut sa-si tatueze pe spate chipul copilului sau! Ce a iesit este pur si simplu oribil! Multi dintre cei care au vrut sa-si arate afectiunea fata de cineva drag printr-un tatuaj cu chipul acestuia au avut un adevarat soc dupa ce au vazut rezultatul. In acest caz, un barbat a vrut sa-si tatueze pe spate chipul bebelusului sau, dar cand a vazut ce a iesit a fost realmente ingrozit. Tatuajul nu seamana deloc cu chipul micutului, fiind de-a dreptul oribil. Din pacate, pentru un tatuaj atat de mare nu prea sunt solutii, fiind aproape imposibil de indepartat. Nefericitul tatic va trebui sa poarte toata viata acest desen hidos, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cureaua Bugatti costa cat 10 Loganuri! Celebrul producator de masini Bugatti a fabricat o curea de pantaloni care costa suma astronomica de 98.000 dolari (324.298 lei), potrivit "Daily Mail". Adica, mai mult decat zece masini Logan, care costa 9.700 dolari (32.000 lei) bucata, sau un aparatament cu trei camere in Bucuresti. Cureaua din cea mai fina piele este produsa in colaborare cu compania elvetiana de obiecte de lux Roland Iten si are catarama din aur sau titan, iar prelucrarea ei a fost una extrem de migaloasa cu ajutorul laserului. Au fost produse numai 11 astfel de curele, anuntaClick.

Calendar crestin ortodox, cu "preoti" homosexuali pozand aproape goi. Barbati musculosi, imbracati sumar sau purtand doar lenjerie intima, altii imbracati in straine preotesti, simuland diverse ritualuri. Toti apar in noul Calendar Crestin Ortodox, dedicat tarilor din Europa de Est. Modelele masculine care apar in calendar nu sunt preoti, desi asta intruchipeaza in pictorialul realizat pentru controversatul calendar, ci reprezentatii unei comunitati care lupta pentru drepturile homosexualilor, pentru casatoriile intre homosexuali si pentru libertatea exprimarii si egalitate. "Acest produs nu este unul cu scop religios. Este o opera artistica cu accente politice si sociale, care promoveaza modernitatea si dinamismul. Scopul este sa demonstram ca, in general, credinciosii ortodocsi nu sunt toti la fel, ci sunt oameni cu pasiuni, preferinte, interese si dorinte diverse", spun creatorii calendarului, informeazaLibertatea.

Ele sunt cele mai "rele" majorete! Si-au scos din minti sefii dupa ce au pozat goale in Playboy si au jucat in filme pentru adulti. Publicatia BleacherReport a realizat un top al celor mai "rele" majorete care s-au remarcat in ultimii ani prin activitatile lor...extraprofesionale, cum ar fi aparitia in revistele pentru adulti. Una din cele mai "scandaloase" majorete despre care scrie publicatia americana este Amanda Pflugrad. Frumoasa blonda, care a fost multi ani majoreta in Oregon, a devenit celebra dup ace pozele de la o adevarata orgie cu prietenii pe un vapor de croaziera au ajuns pe Internet. Amanda a aparut si in revista Sports Illustrated, iar in ultimii ani este majoreta la Fox Sports Arizona, scrieCancan.

S-au mutilat de 177 de ori ca sa intre in Cartea Recordurilor. Complet nebuni! Gabriela si Victor Hugo Peralta, care si-au umplut trupurile cu tatuaje, piercinguri si implanturi numai sa se vada in Cartea Recordurilor in anul 2014, recunosc ei insisi ca sunt. Aproape nici o particica din corpul lor nu este nemazgalita de tatuaje sau fara metale infipte in carne. Gabriela si Victor Hugo Peralta din Argentina se mandresc insa ca sunt cuplul cu cele mai multe modificari corporale din lume. In total s-au mutilat de 177 de ori, facandu-si 100 de tatuaje, inclusiv in ochi, 50 de piercinguri, 4 implanturi de metal in piele, 11 implanturi corporale, 5 implanturi dentare, 4 cercei in urechi si doua suruburi in urechi, un piercing in limba. Cei doi sustin ca sunt artisti si ca modificarile pe care si le-au facut sunt in scop artistic. S-au casatorit la 21 februarie 2008 si, de atunci, au inceput sa se mutileze. "Ea este iubirea vietii mele, o excelenta partenera. Si-a facut tot ce mi-am facut si eu, in acelasi timp, eu am in plus doar limba intepata", spune Victor, anuntaClick.