Singurul loc de pe Pamant in care nu exista viata. Viata gaseste o modalitate sa se dezvolte oriunde pe glob, de la locuri extrem de aride, la medii toxice, sub pamant si in varful muntilor, in zone prea fierbinti sau inghetate. Ar putea sa existe, totusi, o exceptie. Tot felul de organisme stranii prospera in cele mai ostile medii ale planetei, dar unele locuri pot sa fie prea aspre chiar si pentru cele mai rezistente forme de viata, relateaza BBC. Desertul Atacama, din nordul Chile, este un candidat serios pentru titlul de cel mai ostil loc de pe pamant. Una dintre cele mai aride zone din lume, cu portiuni in care nu cade nicio picatura de ploaie timp de cincizeci de ani, da impresia ca nu ar putea sustine vreo forma de viata. "Spre Atacama, aproape de coasta pustie, vezi un pamant fara oameni, unde nu sunt pasari, nu sunt fiare, nici copaci, nici vegetatie", spunea poetul Alonso de Ercilla, in secolul al XVI-lea, scrieKanalD.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A fost ingropata cu cascavalul in brate. Unde a fost descoperita cea mai veche bucata de branza din lume. Pentru ca branza sa se matureze suficient, e nevoie de cateva luni sau chiar de cativa ani. Cercetatorii din Germania au descoperit insa o bucata care are peste 3.600 de ani. Cercetatorii nemti au descoperit o bucata de branza intacta, ingropata alaturi de o mumie, in desertul Taklamakan, din China, potrivit USA Today. Bucata de branza a fost ingropata impreuna cu mumia si depusa intr-o barca de lemn, totul fiind infasurat in piele de vaca. Se crede ca mumia provine din timpul epocii de bronz, anuntaStirileProtv.ro.

O bunicuta violenta a atacat un protestatar pro-Kremlin si a castigat lupta! Imaginile care fac inconjurul lumii! O pensioanara din Ucraina a lasat cu gura cascata pe toata lumea dupa ce s-a luat la bataie cu unul dintre protestatarii pro-Rusia care s-au adunat miercuri in centrul orasului Donetk. Femeia a avut curajul sa il infrunte pe tanar in momentul in care cele doua grupuri rivale s-au ciocnit in fata primariei. Protestatarii pro-Kremlin au fluturat steagul Rusiei inainte ca acesta sa fie confiscat de politisti. Pensionara a reusit sa il sperie pe barbat, care s-a retras extrem de rusinat de faza, informeazaCancan.

Prima reclama TV la marijuana. Dupa ce comercializarea marijuanei in scop medical a devenit legala in mai multe state americane, au inceput sa apara si primii comercianti. Cum reclama este sufletul comertului, o firma a realizat si un spot TV, difuzat in premiera prin intermediul Comcast, scrie gadgetreport.ro. Reclama, comandata de MarijuanaDoctors.com, a fost transmisa deja la televiziunile Fox, CNN, ESPN, Comedy Central, AMC si Discovery, dar si la o serie de statii tv regionale din New Jersey si Chicago. In reclama vedem un dealer de droguri care afirma, la misto, ca vinde sushi si alte "bunatati". Iar o voce te intreaba daca ai cumpara sushi de la un astfel de personaj. Daca sushi nu il cumperi de la coltul strazii, de ce ai face-o cu marijuana, cand poti sa ti-o procuri legal, de la medic, scrieRealitatea.net.

Tanara care a bagat frica in sute de oameni! S-a dus sa danseze in club insa toti au fugit de ea cand i-au vazut chipul. Se pare ca tinerele din ziua de azi nu se mai rezuma la a avea o prezenta sexy atunci cand ies in club. Fac ce fac si cauta sa fie cat mai exotice cu putinta. Pentru a atinge acest obiectiv majoritatea apeleaza la haine si accesorii excentrice, insa fata de mai jos a intrecut masura. Nu stim ce a fost in capul ei, insa a ales sa mearga in club cu un machiaj ingrozitor pe fata. Si-a facut mustati de pisica iar buzele si le-a disimulat intr-o gura uriasa cu dinti proeminenti. Cand a intrat in local, in loc sa atraga priviri admirative a primit exact contrariul. Toti cei care au vazut-o s-au speriat de moarte si au fugit de ea, anunta KanalD.