A murit electrocutat dupa ce s-a urcat pe acoperisul unui tren ca sa-si faca un selfie. Tanarul, in varsta de 21 de ani, a murit dupa ce a atins un fir de inalta tensiune, cand a urcat impreuna cu un prieten pe acoperisul unui tren, intr-o gara din Andaluzia. Cei doi se urcasera pe acoperisul trenului ca sa isi faca un selfie. Nici unul dintre ei nu s-a gandit insa ca, fiind stationat, trenul ar fi ramas conectat la reteaua electrica. Tinerii aveau sa afle intr-un mod foarte dur ca prin cablurile locomotivei trecea in continuare curent, scrie StirileProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Caz uluitor, in India! O femeie a nascut un copil cu doua capete! Uite imaginile cu bebelusul! O femeie in varsta de 28 de ani a nascut un copil cu doua capete. Gravida stia ca are in pantece un singur bebelus, iar pentru ca nu a avut bani, nu a putut sa mearga sa isi faca analizele de specialitate. Fetita cu doua capete s-a nascut prin cezariana, intr-un spital din nordul Indiei. Urmila Sharma, in varsta de 28 de ani, nu a avut bani sa mearga la spital sa isi faca o ecografie, asa ca nu a stiut ca sarcina ei se dezvolta anormal, decat cu doua saptamani inainte de a naste. Era insa prea tarziu pentru ca medicii sa mai poata face ceva, scrie Cancan.

Venetia voteaza separarea de Italia. Un referendum organizat zilele acestea in Venetia va stabili daca locuitorii provinciei ar fi in favoarea separarii de Italia. Locuitorii provinciei Venetia au fost chemati la vot in perioada 16-21 martie pentru a spune daca doresc separarea de Italia, potrivit BBC. Referendumul a fost organizat de activisti si partide locale care isi doresc infiintarea unui stat independent numit "Republica Venetia". Venetia si-a pierdut independenta in 1797 cand a fost cucerita de Napoleon, scrie Gandul.

Pilotul nebun a "furat" avionul? Misterul disparitiei aeronavei malaeziene cu 239 de oameni la bord se adanceste tot mai mult! Noi ipoteze care dau fiori au aparut despre soarta celor 239 suflete de la bordul Boeingului 777 care a disparut fara urma sambata, 8 martie. Pilotul a luat-o razna sau piratii au deturnat avionul in zbor. Potrivit unei teorii socante, hackerii s-ar fi putut folosi de un telefon mobil pentru a prelua controlul avionului care plecase din Kuala Lumpur si se indrepta spre Beijing, disparut fara urma, scrie Click.

Are sau nu dreptate? Iata de ce a fost amendat un tanar intr-un parc din Bucuresti. Toti cautam un loc la iarba verde, cat mai relaxant, dar, unde este aer curat, trebuie si legea respectata. Iata ce a patit un bucurestean, care a vrut sa se simta ca pe o plaja exotica intr-un parc din capitala! Totul s-a intamplat in plina zi, in cel mai mare parc din Capitala. Barbatul pe care il veti vedea in materialul video striga dupa ajutorul Politiei, chiar daca un om al legii este langa el. Motivul? Politistii, dar si reprezentantii unei firme de paza au observat ca barbatul isi agatase un hamac de doi copaci, scrie KanalD.

Metode comuniste antipoluare la Paris! Romanii au experimentat deja masura din capitala Frantei! Autoritatile din Paris au decis ca incepand de astazi, in capitala Frantei, circulatia autovehiculelor sa se faca dupa un regim special. Din cauza poluarii excesive, intr-o zi vor avea dreptul sa iasa pe strada masinile care au la numerele de inmatriculare cifre pare, iar a doua zi cele care au cifre impare. Metoda inedita de incercare a diminuarii emisiilor de gaze a starnit controverse in randul politicienilor, scrie Click.

Cum arata "adevarata" Rapunzel in realitate. O fetita in varsta de 6 ani, din Marea Britanie, a ajuns sa fie comparata cu celebrul personaj Rapunzel, datorita parului ei. Asta, insa, din cauza unui tratament medicamentos. Sophie Fieldhouse a fost diagnosticata de medici cu o forma rara de diabet, drept pentru care i s-a recomandat tratamentul cu un medicament numit Diazoxide. Pilula s-a dovedit a avea insa si efecte secundare neasteptate: fetitei in varsta de numai sase ani in creste parul mult mai repede decat in mod normal, scrie Gandul.