Planetele nu sunt unica posibilitate: unde altundeva s-ar putea ascunde viata extraterestra? Pentru ca noi insine locuim pe o planeta, ne-am obisnuit asa de mult cu aceasta idee, incat am ajuns sa credem ca "viata extraterestra" e sinonim cu "viata pe alte planete". Dar oare numai pe planete ar putea exista viata? Nu mai sunt si alte posibilitati? Progresele astronomiei si ale astrofizicii ne obliga acum sa depasim aceasta conceptie, devenita prea ingusta: ca viata ar putea exista doar pe planete. Paralel cu descoperirea, in afara sistemului nostru solar, a tot mai multe exoplanete - unele asemanatoare Terrei - si cu estimarea probabilitatii ca ele sa se dovedeasca ospitaliere pentru viata, oamenii de stiinta au inceput sa discute despre posibilitatea existentei vietii pe un alt tip de corpuri ceresti: pe "lunile" sau satelitii naturali ai acestor exoplanete - pe asa-zisele "exoluni", o prezenta noua si exotica in conversatiile specialistilor. Discutiile se poarta deocamdata la un nivel pur teoretic, dar noua viziune asupra vietii extraterestre nu este mai putin incitanta: campul de cercetare s-a largit si, odata cu el, perspectivele noastre asupra eventualei descoperiri, in cele din urma, a vietii altundeva decat pe Pamant, noteaza Descopera.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

S-a uitat in dulap si a facut doua poze. Cand si-a dat seama ce fotografia a intrat in panica. Bun venit in Texas! Un jucator al echipei de baschet Trail Blazers din Portland a gasit un sarpe in dulapul din vestiar. S-a intamplat inaintea meciului cu Spurs, in San Antonio. Nu mica i-a fost mirarea lui Thomas Robinson, atunci cand si-a deschis dulapul din vestiar si a gasit un sarpe de peste un metru. Reptila a fost fotografiata de un coleg de echipa de-al jucatorului de baschet, Mo Williams. Acesta a postat-o pe Instagram, iar poza s-a viralizat imediat. Pana in acest moment nu se stie daca reptila a fost pusa intentionat in vestiar, ca o gluma, sau daca si-a gasit drum acolo de una singura, conform stirileprotv.ro.

Ultima moda la Berlin! Umbla goi pe strada. A fost suficient sa citeasca in presa ca nu vor fi arestati daca ies in pielea goala pe strazi ca berlinezii au si trecut la fapte. Marti, zeci de nemti nudisti au invadat strazile chiar daca afara era un soare cu dinti. Ultima fita in materie de moda la Berlin este... costumul lui Adam. Si in caz ca nu il aveti pregatit, se accepta si costumul Evei. Exact asa au plecat marti la serviciu zeci de berlinezi. Calare pe biciclete, incaltati ba in adidasi, ba in pantofi cu tocuri, germanii au facut prima simulare a marsului de protest din 17 mai, cand vor manifesta pentru sustinerea drepturilor homosexualilor, informeaza Click.

Se intampla in India. Cei care urineaza pe domeniul public sunt pedepsiti cu un tun de apa. Activistii din orasul indian Mumbai s-au hotarat sa lupte impotriva celor care urineaza pe domeniul public si, astfel, dau nastere unor mirosuri greu de suportat in una dintre cele mai mari metropole ale tarii. Mai exact, acestia au infiintat un echipaj al carui singura misiune este sa-i pedepseasca pe cei pe care-i prinde ca urineaza in public, potrivit Oddity Central. Oamenii se plimba pe strazile din Mumbai la bordul unui camion a carui cisterna este plina de apa si, cand prind pe cineva ca urineaza in public, il pedepsesc cu un tun de apa care ii uda pana la piele, noteaza stirileprotv.ro.

O noua combinatie incendiara de talente. Se masturbeaza si canta live. O trupa noua, intitulata ADAM, are un mod inedit de a interpreta piesele formatiei. Ele stau pe un vibrator, in timp ce canta live. Unul clip extrem de sexy face furori pe Youtube. Trio-ul ADAM a adoptat un nou mod de a canta melodiile. In clipul postat, se aude un bazait ce spre sfarsitul filmuletului este acoperit de zgomotele interpretelor ajunse la orgasm, scrie Click.