Povestea trista a unei fetite de 11 ani captive in trupul unei batrane de 80. Ashanti Elliott-Smith are 11 ani, dar boala de care sufera o face sa para o batranica de 80. Stiind ca persoanele aflate in starea ei nu traiesc mai mult de 15 ani, copila si-a pus o ultima dorinta. Sa inoate cu delfini. Povestea fetitei este una pe cat de trista, pe atat de impresionanta. Bolnava de Progeria, o afectiune extrem de rara, care cauzeaza imbatranirea rapida, copila este constienta ca va muri in curand. Ea si-a dorit foarte mult sa ajunga sa inoate cu delfini si, acum cateva luni, a fost la un pas sa-si indeplineasca visul. Din pacate, sperantele i s-au naruit in momentul in care tatal ei a furat banii destinati spre a indeplini dorinta fetei luni. Barbatul a fost arestat, iar mama ei a facut imposibilul pentru ca micuta sa ajunga sa inoate cu delfini, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Au furat cu TIR-urile marfa de 36.000.000 de dolari. Jaf ca in filme in Brazilia. Mai multi indivizi inarmati au dat navala, duminica noaptea, in fabrica Samsung din Sao Paulo, unde au luat ostatici cativa angajati si au furat peste 40.000 de telefoane, tablete, laptopuri si notebook-uri in valoare de aproximativ 36.000.000 de dolari. 20 de indivizi imbracati in negru si avand arme automate au patruns, duminica noaptea, in unitatea de productie din orasul brazilian Campinas, statul Sao Paulo, a gigantului electronic sud-coreean, in vreme ce in fabrica se aflau 100 de angajati. Unii dintre muncitori au fost luati ostatici de infractori, in timp ce ceilalti au fost lasati sa munceasca in continuare, fiindu-le confiscate bateriile de la telefoanele mobile, pentru a nu putea sa anunte politia. Potrivit martorilor, hotii au stat trei ore in fabrica si s-au dus direct unde se aflau marfurile cele mai scumpe. Infractorii au incarcat sapte camioane cu peste 40.000 de dispozitive electronice, printre care tablete, notebook-uri, laptopuri si smartphone- uri, in valoare de circa 36.000.000 de dolari, anuntaLibertatea.

Cea mai plictisitoare slujba din lume. Pentru 2.000 de dolari pe luna trebuie sa stai sa vezi cum se usuca vopseaua pe perete. Marea majoritate a oamenilor gasesc extrem de plictisitoare activitatea zilnica prin care Thomas Curwen isi castiga salariul. Tanarul este platit sa stea si sa se uite la un perete pana se usuca vopseaua proaspat aplicata pe acesta. Dr. Thomas Curwen este specialist in privit pereti. Nu cauta cai verzi, ci analizeaza cum se usuca vopseaua aplicata pe acestia si considera ca acest lucru nu este nici pe departe plictisitor. Face acest lucru de aproape 4 ani si este un angajat extrem de important al diviziei de cercetare a fabricii Dulux, informeazaClick.

Prostituatele romance din Irlanda, platite cu 1.200 de euro sa se intoarca acasa. Patru prostituate din Romania au primit cate 1.200 de euro de la autoritatile din Irlanda pentru a parasi tara si a se intoarce pe meleagurile de bastina. Decizia a fost luata de un tribunal din Letterkenny, zona unde presteaza multe "fetite" plecate de la noi din tara. Ca sa mai "rareasca" din ele, autoritatile locale au de gand sa aplice stimulentul de 1.200 de euro mai des, banii urmand a fi luati din sumele confiscate de la diversi infractori si care au intrat in trezoreria statului, scrieLibertatea.

Nu suntem goale, ne-am imbracat in vopsea! Explozie de culoare si femei golase la Festivalul de picturi pe corp din Austria. Gheise, supereroine si sirene au prins viata cu ajutorul pensulei. O vaduva sau un clovn le-a zambit suav barbatilor din primele randuri, care n-au contenit sa imortalizeze momentul cu cateva fotografii. Festivalul a dat frau liber fanteziei, singura regula impusa de organizatori fiind ca modelele sa fie acoperite in zonele intime. Domnisorele au avut voie sa se lase pictate pe sanii goi, anuntaClick.