Dezbracati si plini de "sange", in vazul a sute de oameni. 100 de activisti ai organizatiei pentru protectia animalelor PETA au protestat, la Londra, in pielea goala. Duminica, de Ziua Internationala a Vegetarienilor, 100 de oameni au ales sa protesteze intr-un mod socant impotriva uciderii animalelor pentru hrana. Barbati si femei s-au dezbracat si stropit cu o substanta care semana cu sangele, apoi s-au intins pe asfalt, pentru a arata prin ce trec animalele sacrificate pentru carne si nu numai. "Animalele simt durere, frica, dragoste si bucurie, la fel ca si oamenii. Cu toate acestea, se omoara anual miliarde de animale, cu scopul de a otravi mediul si a contribui la cresterea obezitatii in Anglia", a declarat Mimi Bekhechi, director Peta, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un cuplu de americani are 12 baieti si spera ca bebelusul numarul 13 sa fie fetita. Kateri si Jay Schwandt din Michigan se pricep de minune la facut copii de sex masculin. Cei doi au impreuna 12 baieti si spera ca al 13-lea copil sa fie fetita. Copiii familiei Schwandt au intre 15 luni si 22 de ani si inca de anul trecut Kateri si Jay Schwandt isi doreau o fetita, dar copilul cu numarul 12 a fost tot baiat. "Cred ca, daca vom avea fetita, vom fi toti socati. Probabil nu ne va veni sa credem", a declarat Kateri, 39 de ani, pentru Grand Rapids Press. Ca si la celelalte 12 nasteri, sotii nu doresc sa stie dinainte sexul copilului. Ziaristii din Statele Unite au calculat si sansele ca un cuplu sa conceapa 13 baieti la rand sunt de 1/8000, anuntaLibertatea.

Bustul impresionant care a pornit un nou razboi al declaratiilor. Cum arata modelul din Crimeea disputat de Rusia si Ucraina. Razboiul declaratiilor si al propagandei politice a luat o turnura bizara, dupa ce un model din Crimeea a fost numit cea mai frumoasa fata "naturala" din Rusia. Maria Zarring, posesoarea unui bust impresionant, s-a nascut in Crimeea, regiunea ucraineana aflata acum sub conducerea Rusiei. Maria, in varsta de 28 de ani, a castigat un concurs in care Rusia celebra frumusetea feminina naturala. Acum insa, comentatori ucraineni acuza Rusia ca au ales-o pe Maria numai pentru a umili Ucraina. Tot acestia insista ca sanii modelului nu ar fi naturali. "Au ales-o numai pentru a ne face in ciuda. Moscova rade de Ucraina, asumandu-si una dintre povestile de succes ale tarii. De fapt insa, nici macar nu este o femeie adevarata", a spus Oksana Melnyk, descrisa de dailymail.co.uk drept o experta in frumusete din Ucraina, informeazaStirileProtv.ro.

Nu e gluma: Scorul obtinut de Victor Ponta in satul Patriarhului Daniel: 66,6%. Comuna Bara este una din cele mai mici din judetul Timis. Datele statistice ale numaratorii paralele realizate de PSD arata, insa, ca in aceasta localitate, cu satele apartinatoare Bara, Dobresti, Lapusnic si Radmanesti Victor Ponta a obtinut pe comuna un scor de 66,63 la suta. In intreaga comuna, cu primar PSD din 2004, au fost 259 de voturi valabil exprimate. Potrivit www.redesteptarea.ro, din statistica realizata pe fiecare sat in parte reiese ca Victor Ponta a obtinut cel mai bun scor, 74 la suta, in satul Lapusnic, unde au votat 50 de alegatori. In clasamentul pe comuna, satul natal al Patriarhului Daniel, Dobresti, ocupa locul doi, cu un procent de 66,67 la suta. Pe trei se afla Radmanesti cu 65 la suta, iar pe ultimul loc este plasat satul Bara, 60,87 la suta. Media procentelor obtinute de Victor Ponta in cele patru sate arata un scor pe comuna de 66,63 la suta, scrieAdevarul.

Si-a dezbracat sotia in fata trecatorilor! Ce a urmat e de-a dreptul terifiant. Un barbat in stare de ebrietate si-a lovit sotia, dupa care a dezbracat-o si a tarat-o pe strada sub privirile ingrozite ale trecatorilor. Barbatul a baut indeajuns de mult incat si-a pierdut orice forma de constiinta si in momentul in care sotia sa i-a reprosat ca se afla intr-o stare avansata de ebrietate, s-a dezlantuit. Oamenii au ramas socati de gestul barbatului. Unii dintre ei au incercat sa sara in apararea femeii, insa nu au putut intrucat barbatul turmentat o ameninta atat pe ea cat si pe ceilalti. Totul s-a terminat in momentul in care autoritatile locale au venit la fata locului si l-au arestat pe barbat, anuntaClick.